- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kraftxld #3709 üzenetére
Köszi,hogy segítesz. Az msi a kiterjesztése a programnak amit telepíteni szeretnék a Win7-es gépre mint RemoteApp. Az msi-t a DC-n készítettem a RD szerepkörön belül.
Telepítés céljából a Win7-es gépen is elérhető megosztott mappát adtam meg. Oda telepítettem. A kliensen a megosztott mappához a gépnek minden jogot megadtam. Az eseménynapló szerint a tanúsítvánnyal van a probléma. -
törölt tag
Üdv!
Nemrég kezdtem el komolyabban foglalkozni a Windows Server 2008 R2-vel és egy problémába ütköztem a Csoportházirenddel kapcsolatban.Ugyanis a tartományvezérlőn Csoportházirend segítségével telepítettem egy Win7-es kliensre (gépnek és felhasználónak is) egy msi fájlt. Ez rendben meg is történt, de a kliens valamiért nem tudja ezt a változást feldolgozni. (Nem jelenik meg program a Távoli programok mappában illetve parancssorban újraindítást kér gép.) Valakinek van valamilyen ötlete erre?
A kliensen egyébként a tűzfalat kikapcsoltam,megosztott mappán elérhető az msi fájl,frissítettem többször is a csoportházirendet,újraindítottam a gépet de semmi. Nincs Central Store telepítve. És természetesen tartományba van rakva a gép. Más tartományi GPO változásokat pedig fel tud dolgozni a gép.
Manuálisan persze fel tudom telepíteni az msi fájlt, de én központilag szeretném.
És még ami szintén nem működik az pedig a szűrés. Hiába kapcsolom be a szűrést a GPO-ban, illetve keresek semmilyen találatot sem hoz nekem. Ez vajon miért lehet? -
törölt tag
Üdv!
Windows Server 2008/2012 R2 esetén egy rendszergazdának,üzemeltetőnek (OKJ-s) mit kell ismernie belőle? Alapvetően? DHCP? DNS? Szerepkörökre lennék kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest