- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex123
senior tag
Megoldottam egy rendszer hibajavító telepítéssel... most 30 napom van már, hurrá!
Egy utolsó kérdés:
- a windows server 2003-as régi gépen volt egy rs232-es hardverkulcs egy alkalmazáshoz, azt egy rs232/usb átalakítóval szerintetek érdemes megpróbálnom a virtuális gép alatt, láthatja egyáltalán? /sajnos az új gépen már nincs fizikailag ilyen port... -
Alex123
senior tag
válasz
kraftxld #6802 üzenetére
Na, le is járt a 3 nap és nem indul el többet a virtuális gépen a rendszer...
Hiába töröltem és hoztam újra létre, kipróbáltam a VMBox-ot is, ott is ez a helyzet...
Hol tárolja a windows ennek a "beállítását", amit törölnöm kellene, hogy legalább ismét 3 napig elinduljon a virtuális gépen a server 2003-as cucc?
(jól gondolom, hogy a *.vhd képbe nem ír bele?)
Ha van valakinek ötlete, megköszönöm! -
Alex123
senior tag
válasz
kraftxld #6800 üzenetére
Köszönöm.
Banális hiba volt, a biosban nem volt átállítva egy kapcsoló...
Most elindul, betölt a rendszer, be is tudok jelentkezni a jelszóval DE most meg azt írja ki, hogy:
"Mióta aktiválták a számítógépen a windows rendszert, jelentősen megváltozott a hardver a gépben. ezek miatt a változások miatt a windows rendszert 3 napon belül újra aktiválni kell. ..."
A hálózat még nem megy, most épp azzal próbálok valamit kezdeni... -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ősrégi szerver gép win 2003 R2-vel, már csak a rendszer hdd él benne, minden más megadta magát rajta az évtizedek alatt...
Szeretném lementeni a rendszert, mert vannak rajta régi spec. alkalmazások (kulcsosak) és virtuális gépre gondoltam...
A mentést Disk2vhd alkalmazással készítettem *.vhd formátumban, majd win 10-re engedélyeztem a virtuális gépet biosban, stb. és gyors létrehozással a Hyper-v -ben csatoltam is azt.
Indításnál ezt a hibaüzenetet kapom:
Van javaslatotok, hogy merre induljak el a hiba megoldásában, vagy használjak másik virtuális gépet a *.vhd csatolásához?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest