Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtom mi van a modulok lelki vilagaval, most csak 2 giga hynix van benn es tokeletesen megy minden.
Ami erdekes, hogy a linuxom ment rendexen 3 gigaval.
(a vista viszot elso bootolas utan kifagyott, es tobbet nem indult el...)
Mindegy, ha hazaerek, visszateszem megint a tobbi ramot is, es kiprobalom ezt a /3Gb kapcsolothatha...
-
lehetseges h nem kezel a win2003 3gb ramot rendesen?
MSDNAA-rol toltott fullos verziom van (asszem ez az enterprise edition).
van benn 2x512 kingmax, es 2x1gb hynix.
Mar mindent probaltam, teljesen alap beallitasokon van a gep, es nehany program (pl firefox, IE, nero) olyanokkal crashel, h access violation at 0x.......
Kovetkezo, az lesz h kiszedem a kingmaxokat, es megprobalom ugy, csak az furcsa h a linuxnak semmi baja....
windows memory diagnostic futott 3 orat, memtest86 edig 1-et, semmi hibaval.
Mi lehet a baj?
[Szerkesztve] -
Eppen ezaz, hogy mar nem enchanced security modban fut! A kis rohadek minden inditaskor egy figyelmeztetest hoz be kezdolapnak pont ezert: ''Figyelmeztetés: Az Internet Explorer fokozott biztonsági beállításai nincsenek engedélyezve''
Ezenfelul hol lehet meg ilyeneket allitani? Biztonsagi hazirendet mar neztem, de nem talaltam ehhez tartozo beallitast. (lehet vak vagyok)
Rohadt idegesito tud lenni, hogy igy van egy rakas lap, amit mar az IE is szrul jelenit meg, ezert. (Amugy IE-t csak akkor hasznalom, ha firefox rosszul jeleniti meg az oldalt)
mod: hm, javitanam magam, most mar csak az internet, es a tiltott zonaknal nem engedi lefele mozgatni a csuszkat... szal valamit megis sikerult allitanom
[Szerkesztve] -
win2003-nal az IE beallitasainal, a biztonsag fulon a 4 biztonsagi zonahoz tartozo csuszkat nem engedi lejjebb vinni az IE. Nem tudjatok hogy hol lehet beallitani hogy lehessen csokkenteni a biztonsagi szinteken?
Egyszer mar megtalaltam nyar elejen, de most ujra kellett huznom a rendszert es rohadtul nem talalom... es idegesííít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Filmvilág
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Reklámblokkolók topikja
- Nyaralás topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest