- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
ööö most csak én haluzom be, vagy lehetséges, hogy kesseli az ad login scriptet a kis tündér xp-m? merhogy script moddolás utáni hirtelen újraindításnál mintha nem a moddolt futna le... lehet ilyen?
-
lapa
veterán
hogyan lehetne legegyszerűbben megoldani, hogy lássam ki van bejelentkezve egy gépre? korábban küzdöttem olyan startup scripttel, ami beírta a sajátgép --> név --> komment-be a usert és akkor az a hálózati helyekben látszott. most általtértem vbs-re abban meg hirtelen nemtom hogy kéne megkérdezni a felhasználót. ha van jobb ötlet az is jöhet. köszi
-
lapa
veterán
be kéne lőnöm, hogy minden domain xp elérhető legyen remote. a bajom csak az, hogy a w2k dc gp-ben nem vannak meg az opciók. mivel a téma nekem elég meleg, inkább megkérdezem mielőtt vadul templéteket kezdek izélgetni. szal feltételezem, hogy xp kliens gpmc alatt add-olok egy template-et. de melyiket?
-
lapa
veterán
ööö távasztallal hogyan vágsz videot? vagy nem a beépítettről van szó? az szvsz küzdős lesz... vagy lanon keresztül? mer akkor nem szóltam vala. egyébként talán segít:
1. enable windows audio (vezérlőpult - hangok...), bár ezen gondolom túlvagy.
2. esetleg hangkártya driver leszed és xp kompatibilitásos módban újra felrak. -
lapa
veterán
fincsi dolgok vannak itt, persze a malicious ''install'' approve. arra most dobtam egy bits autostart bejegyzést, aszonták a tévébe attól jó lesz.
installer lokáladminnal: Bővebben: link de ezen még most dolgozom, csak benyomtam fyi. meg utána még kapok 5-6 ilyet aztán asszem restartol.
UPD: lokáladminnak full jogai vannak hkcu-ra
----------------------megoldódott. hkcr-re nem nem vótak neki...
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
na vannak még küzdelmeim a wsussal. policyben 3 bejegyzés van: wsus szerver neve, minden nap 3:00-kor frissítés (schedule), reschedule 1 minutes.
szal a gépek minden nap be vannak kapcsolva, mégis kb. 50 gépnél ''needed'' marad az ''install'' malicious s r tool. ez jóígy?
megamásik: pár gépnél elhullik az installer 3.1 és/vagy más telepítés. az oké, hogy lenézem a supporton mit kéne csinálni, de hogyan győződhetek meg gyorsan arról, hogy megoldódott-e a probléma? nincs vmi ''force install'' parancs? -
lapa
veterán
bocs, hogy csak most reagálok. nem tudom hogyan kell beállítani mit és hol keressen. viszont a következő derült ki:
szükség van egy felhasználóra (pl: virusgyilkos) a w2k domainben xp klienseken, amelynek van joga szolgáltatásként futni.
tehát annyi változott, hogy nem minden domain user, hanem egy dedikált (tegyük hozzá ez várható is volt, csak a manual kicsit szűkszavú). tudsz segíteni abban, hogy pontosan hogy kéne ezt csinálnom? ott tartok, hogy van egy domain szintű policym direkt erre, amiben a user config le van tiltva. tanulok ám -
lapa
veterán
van egy vírusölő, amelynek a központi managementje csak akkor működik, ha a felhasználó be tud jelentkezni szolgáltatásként. a helyi házirendben erre a ''NETWORK SERVICE''-nek van joga. ha a (not defined) domain policyban állítom be ezt (merhogy így írja a manual), akkor:
1. jelenthet-e vmi risket, hogy domain users futhat szolgáltatásként?
2. eltűnik a NETWORK SERVICE. akkor rakjam be a domain policyban mellé a NETWORK-öt is? ez ugyanaz, mint a NETWORK SERVICE? -
lapa
veterán
válasz
animatrix11 #743 üzenetére
csomagold ki a telepítőt, de utána cancel-ezd és a C:\ati\support könyvtárban minden exe-t rakj xp kompatibilis módra. utána futtasd a setup.exe-t talán így sikerül. egyébként a control panellal nekem nem volt szerencsém meg döglassú is volt. nem elég a sima driver? a .net framework fent van?
-
lapa
veterán
nem, w2k. de ha már itt tartunk: anno még a sus miatt asszem kapott új policy bejegyzéseket, azóta minden alkalommal kidob kb. 100 hibaüzenetet, hogy ''the following entry in section [strings] is too long and has been truncated''
sejtem, hogy az xp/w2k3 policyk magyarázó mezőjét megnövelték és emiatt sír, de minden alkalommal újra figyelmeztet. tudok ez ellen vmit tenni?
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
csináltam egy új gp-t a domain controllerekhez, abban belőttem a wsus-t. ha az összes többi gépre is szeretnék wsus-t és nem szeretném a default domain policyt használni, akkor hova csináljam?
-
lapa
veterán
juhéj reinstall után megjelent az xp sp2.
-
lapa
veterán
mindegy végülis nem kritikus a dolog, csak épp ''tömeges'' jóváhagyás közben vettem észre. meg ismered a jelenlegi helyzetet is, ezért a cinizmus. meg azért, mert reset után még mindig nincs xp service pack 2 az any update-ek között. meg még azért is vagyok kissé cinikus, merthogy ki van fizetve. milegyen? reinstall wsus?
-
lapa
veterán
fontos security advisorlás: remélem mindenki örül, hogy a nélkülözhetetlen ''szlovák nyelvű kezelőfelület a movie maker 2.1 programhoz'' végre megjelent a wsus angol és magyar letöltései között, mint fontos frissítés.
azért az ilyenek kapcsán újfent elgondolodom, valóban megalapozott-e erre a rendszerre bízni a vállalati frissítéseket... -
lapa
veterán
válasz
Gregorius #716 üzenetére
akkor bocs.
egyébként letöjtöttem vmi zipet, abban ez van:
ICCVID.DLL
OEMSETUP.INF
az inf-ben meg csupán:
[disks]
1 =. ,''Cinepak Codec by Radius'',iccvid.dll
[Installable.Drivers]
VIDC.CVID = 1:iccvid.dll, ''VIDC.CVID'', ''Cinepak Codec by Radius'',,
macskakörömre figyelj, nemtom ez jó lesz-e. -
lapa
veterán
lámaszoft szerverből munkaállomás csinálásra ha valaki igényelné: Bővebben: link
inkluzíve uxpeccs
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
válasz
Gregorius #706 üzenetére
na futottam egy körtöt de nem sokra jutottam. az általam használt codecek nem rakják fel, de valahogy mégis felkerült az xp-s gépemre. szal vagy magától töjtötte le a media player (valószínűtlen, mert nem nagyon nézkéltem telepítés óta videókat), vagy a media player 10 telepgetője nyomja fel. még megnézem majd az otthoni gépen hátha okosabb leszek.
-
lapa
veterán
válasz
Gregorius #706 üzenetére
nincs exe-je? kompatibilitásosan lehet megeszi.
egyébként: hogyan tudom megjeleníteni az xp sp2-t a wsus-ban? vagy milyen álnéven rakták bele? rohadjak meg pl. ''XP+szervízcsomik+bármilyen jóváhagyás+bármikor szink'' aszongya nincsenek megjeleníthető elemek. pedig minden angol és magyar nyelvű xp cuccot szinkronizál.
meg ha már széjjelválasztották az xp 32 és 64 bitet megcsinálhatták vóna a szerverrel is. annyira csak nem lett volna bonyolult. bááár ahogy nézem ezt az xp sp dolgot... -
lapa
veterán
válasz
Gregorius #695 üzenetére
ez reálisan hangzik, lehet megejtek egy ilyen struktúrálást. csak a múltkori bénázásom óta, amikoris a regpol vagy milyen program hekkelése közben elkúrtam a 60 gép registry-jogait meg megakasztottam pár szervert nem szívesen nyúlkálok benne. mindegy ezt valamikor meg kell lépnem.
persze explorer rulez.
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
ja, mégvalami: tudom nem szabadna így, de egyelőre a defult domain policy mondja meg a wsus-t a klienseknek. így persze nem kerül bele a 2 dc a listába. hogyan rakjam bele őket? csináljak külön gp ojjektumot, vagy nem gáz, ha a default dc policybe rakom? miért nem javasolt egyébként a default megváltoztatása? csak egy esetleges rollback-lehetőség miatt?
-
lapa
veterán
tegnap lett wsus, az előző szerver (sus) halódik kicsit. ahogy én láttam az állapotjelentéstől függetlenül jelennek meg a hw-infók, nekem legalábbis úgy rémlik az i betűs gépekhez (első állapotjelentés előtt) már odabökte.
mindegy várok vele nem sürgős csak nem tudtam mire vélni.
mod: igen, most is van olyan, aminél kapok hardware-adatokat és még nincs jelentése...
[Szerkesztve] -
-
lapa
veterán
noigen, nem tudom mik kellenek hozzá. csak brainstorming jelleggel dobtam be, hátha vki a homlokára csap...
a firewire kapcsolat tulajdonságaiban nincs esetleg vmi piszkálva? ha jól emlékszem fix ip-t adtam volna neki egyszer de akkor nem nagyon működött. de ez megint csak ötlet, nem nagyon értek hozzá hogyan működik a dolog.
a következő a gondom a wsus-sal: vannak gépek, amelyeknek nem ismeri fel a hardver-konfigurációját, pedig más, azonos típusúaknak kiírogatja. a kliensek xp-k. vmi szolgáltatás-gond? köszi -
-
lapa
veterán
be lehet valahol lőni, hogy automatikusan adjon bötűjelet a racknek? akárhányszor berakom meg kell adni neki...
-
lapa
veterán
nemtom ugyanarról beszélünk-e, de az nvidia unified driver nekem csak úgy telepszik fel tökéletesen, ha:
1. exe elindít
2. kicsomagolás után (c:\nvidia\...) de telepítés előtt megszakít
3. a c:\nvidia\... könyvtárban keresés *.exe
4. minden találaton jobb gomb --> properties --> compatibility --> run xp mode --> OK
5. c:\nvidia\...\setup.exe elindít
hátha segít nálad is.
ja meg hanghoz először vezérlőpult --> hangok --> enable win audio -
-
lapa
veterán
ja valahogy úgy. most már ott tartok, hogy mstsc aszongya
''authentification is not complete. following problems:
server name: xxx
name in certificate: yyy''
ahol yyy a certifikátnál megadott név (ahol a személyes adatokat adom meg). próbáltam megint küzdeni, de hiába csináltam a szerver nevével egyező certifikátot, a terminál service configban a certifikát mezőben szürkén van a certifikát és hiába nyomok az edit gombra nem lehet változtatni. próbáltam már törölni is a kérdéses régi certifikátot de csak annyit változott a helyzet, hogy ugyanúgy benne maradt csak piros x-szel... -
lapa
veterán
köszi a segítséget, mostmár úgy néz ki közeledem a végéhez. majd megnézem csatlkozik-e a kis tündér.
reinstalloltam a ca-t, igent nyomtam az asp-re és (ez) működött ahogy le van írva. ahogy a kb cikkből kivettem már csak a kliensről is rámászok a szerver certsrv oldalra és installálom a certifikát aztán milyen jó lesz. ez majd holnap kiderül.
mindenesetre nem egy leányálom. csinálhattak volna az ilyen magamfajta lámáknak vmi next --> next --> ok wizardot... -
-
lapa
veterán
dropmyrights sütipróba
-
-
lapa
veterán
hja előbb majdnem integráltam sp1-et, csak mondta, hogy ''hábazz evalulálósost nem tucc integrálolni...'' köszi.
-
lapa
veterán
nem találom az offer remote assistance-ot...
jé gugle Bővebben: link
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
na kiderült, hogy mégse nem ez kéne. nekem a távoli segítségnyújtós funkció kéne a lehető legegyszerűbben. tehát user lássa micsinálok és ne kelljen neki meghívnia. van más lehetőség a messengeres témán kívül?
most realvnc van fent, de az egyik alkalmazás (vmi centura) vnc alatt nem frissül, használhatatlan. erre kéne vmi előnyösebb megoldás. -
lapa
veterán
ez most lehet béna, de hogyan tudom az ad computereket megjeleníteni a kliens mmc-ben? remote controlhoz kéne, de a beépülők között nemvan.
-
lapa
veterán
válasz
Gregorius #513 üzenetére
amit írtál az azt jelentené, hogy ha pl xp sp0 klienset frissítek, akkor egyenként felnyomja először a hotfixeket rá meg az sp-t. remélem ennél intelligensebb...
szvsz ha bepippantod mindet csak sp-t meg sp utáni hotfixeket telepít. de én csak pofázok, már többször láttam az admin felületet -
lapa
veterán
valami ilyesmire gondoltam ja. mittomén csoportonként jó lenne ha megadható lenne. de nem érdekes végül is...
upd: jól látom egyébként, hogy be lehet lőni ''set it and forget it'' módba? ez csak a biztonsági frissítésekre vonatkozik, vagy mittomén office-ra is?
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
nemtom mit rak fel, de az sql server manager megjelenik a tálcán. mondjuk üresen, úgyhogy nemtom minek.
csak arra voltam kíváncsi az sql tematikát frissíti-e a wsus, de eddig nem láttam sql-es frissítéseket rajta. elején elég küzdős volt, bepippantottam szinkronizálásra (nem lokális) minden patch-kategóriát w2k3-ra meg xp-re (később sql-t is), vagy egy órán keresztül 100-200 mb memóriát meg 100% procit evett de végre van 30000 féle via hálókártya-driverem hátha kell. mindig erre vágytam...
upd: jól látom egyébként, hogy az sp x előtti frissítéseket is bedobja a listába? minek vajon?
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
hogyan tudom hanyas sql 2000 verzió van a gépen?
-
lapa
veterán
most egyszerre próbálom egy xp kliensen meg a szerveren, kliensen pikkpakk megjelenik az ''újdonság'' meg ''indítás'' meg efféle, szerver meg áll mint a cövek.
most kliens nálam is új szoftvert telepget...
hehe el is szállt gyorsba...
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
ha eddig működött a wu a gépeken, akkor mennie kéne most is, ugye? i mean a tűzfal nem lett babrálva. ugyanúgy működik a mu is, mint a wu?
-
lapa
veterán
második problémám: mivel remote admin módban terminálszerverként is megy, office is van rajta. váltottam wu-ról mu-ra. működött, rögtön feldobta az sp1-et is. az sp1-et a sus cache-jéből telepítettem manuálisan, mivel kevés a hely, a backupot a d:\$spuninst....$ mappába csináltattam vele.
azóta az előző hsz-ben említett shutdown probléma van, valamint rossz a wu /mu:
kb. 3 perc, mire megérkezik ide: wu ''express'' / ''custom'' (http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=en-us)
''express'' gombra megint halál, ie unrespondál. kb. 3 perc múlva: ''Files required to use Windows Update are no longer registered or installed on your computer. To continue:
-register or reinstall the files for me now (recommended)
-let me read some other totally useless hints about this fakk''
itt reinstallt választva ''continue''
''checking if you have the latest software for use with the website'' - ez megint 3 percig halódik (közbe semmi nem történik, se processz, se diskio se network)
goto 1: megjelenik az ''express'' / ''custom''
ez van most. amit eddig próbáltam:
-wu és mu ugyanezt csinálja
-downloaded programokból el lett távolítva de nem segített
-sp1-en kívüli összes frissítést deinstallja is megvolt
-minden *.microsoft.com trusted, https-sel és s nélkül is
-volt hotfix az installerhez de asse működött
nagyon-nagyon mérges vagyok most. bármilyen ötletet szívesen fogadok.
jelenleg ezek vannak fent:
-sp1
-896422
-896358
-890046
-883939
-898715
-896428
-833407
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
első problémám: standard sus, sql, ris, printszerver sp1 telepítése után a start --> shutdown egyszerűen nem működik. unresponsive vagy 3-5 percig aztán jó esetben megjelenik a shutdown eventes dialog. mi lehet a baj?
-
lapa
veterán
elég off, de hátha: radeon drájver telepítés 2003 szerverre. szal küzdöttem anno az aiw 7500 kártyával, elég nehézkes volt az mmc telepítés.
most abit 9600 xt vivo-val küzdenék, de nem mindig sikerül. egy darabig ment rendesen, majd egyik napról másikra eltűnt a (hagyományos) control panel.
az új control paneles driver (tegnapi, 5.5 asszem) rutinból fagy, de előtte megvárja, míg a smartgart ''várjá felismerlek'' ablak timeoutol pár perc alatt.
a hagyományos cp drivernél kiírja, hogy nem jól van telepítve, szal most a sima cp se megy.
egy szerver reinstall + sp1 óta(?) nem megy rendesen a theatre mód, hiába mondom neki, hogy full screenre dobja ki a tévén a dolgot, csak ''clone'' felállásban megy.
mmc telepítésig eddig el se jutottam, nem is biztos, hogy a vivo-val műxik pedig nagyon örülnék neki...
a telepítéshez: ''standard vga'' megvolt, ''ati uninstaller'' megvolt, ''ati driver cleaner'' megvolt, ''minden exe fájl xp kompatibilitásban fusson a driver telepítésénél'' megvolt (pl. újabb nvmixer csak így megy fel), ''telepítés után kézzel ugyanazt megmutogatós-feltelepítős'' megvolt.
ha van vkinek tapasztalata, ossza meg legyen olyan jó. bocs, hogy nem a radeonos totyikba írtam, de ez inkább az oprendszer témája. -
lapa
veterán
hát akkor nemtom mi lehet a baja. mindenesetre annyit tudok, hogy a backup az eddigiek során alkalmatlannak bizonyult (legalábbis nálam) alapvető funkciók ellátására. kicsit elszomorodtam. ha télleg nincs különbség bkf és asr bkf között, akkor lehet nekifutok még egyszer a restorénak egy könnyed telepítés után. ha meg nem megy úgyse akkor leszarom az egészet. pedig tényleg igyekeztem szakszerűen végigjátszani a dolgot...
tud vki esetleg egy ingyenes image-programot? úgyértem csinálnék egy fájlt a (raid) rendszerpartícióról, ami floppyval visszaállítja ha én úgy gondolom. -
lapa
veterán
gondoltam beszámolok legújabb bakup projektem eredményéről: feltelepgettem a szervert egy si 3112 raid 0 konfigurációra, ahol már volt C: 10gb és D: ~140gb (tele adattal) meghajtó. telepítéskor kisfloppy, sp1, driverek, appok, beállítások, minden klafa.
amikor ezzel megvoltam elindítottam a backup progit és csináltam egy ASR bakupot, kb. 3gb lett a fájl és az egyik pata (ntfs) meghajtóra (rack) mentettem el.
itt kezdődött az izgalom, gondoltam csinálok egy dizásztert. fogtam a telepítőcédét és elkezdtem újratelepíteni a szervert, majd a C: full formázása után kihúztam a dugót.
elindítottam újra, szerver cd boot - F6 - F2 - ASR lemez berak - raid driver berak - ''sajnáljuk ezen a meghajtón nincs elég hely, setup cannot continue.'' itt már éreztem, hogy buktam a dolgot. gondolom nem volt elég nagy a dizászter és le kellett volna gyalulnom mindkét partíciót, hogy újra tudja partícionálni. jó tudni.
mivel az adatokat nem akartam bántani, gondoltam bepróbálkozom máshogy. szerver telepít - rack berak - backup futtat - visszaállítás - ''pár fájlt csak újraindítás után lehet...'' - újraindítás - ''sajnáljuk, failed to load dll-s for the kernel. contact your support person.''
merem remélni, hogy ezt csak azért kaptam, mert a backup ASR-hez lett csinálva, nem pedig azért, mert a backup egyszerűen nem működik. mindettől függetlenül kijelenthetem, hogy a backup szar, mert ha a fenti feltételezésem igaz, akkor szólnia kellett volna, hogy ''há figyejjémá paraszt, ez a fájl ASR-hez lett csinálva, nem interaktív restoréhoz.''
kérdéseim:
1. ott röhög a bkf fájl a meghajtón. rá tudom vhogy erőltetni a gépre ebben a formában?
2. most ott tartok, hogy este újabb kísérletet teszek egy friss install keretén belül és nem ASR-es, csak C: + systemstate bakupot csinálok hozzá. fog működni? -
lapa
veterán
''majdnem minden''. próbálok épp új certifikát varázsolni, mert:
''The certificate must have a cryptographic service provider (CSP) that can be used for the TLS protocol. For example, the certificate must use a cryptographic service provider such as the Microsoft RSA SChannel Cryptographic Provider. For more information about Microsoft cryptographic service providers, visit the following Microsoft Web site:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=40983''
dehát nekem schlumberger meg mittomén milyenek vannak, RSA nem van. a ''following web site''-on sem találtam több infót. mondjuk a ''schlumberger kripto service provájder''-nél legalább van vmi ''SSL3 SHAMD5'' hash, ami közelít a leírtakhoz. használjam azt, vagy hogyan lészen RSA certifikám?
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
ja megoldottam. az ''active server pages''-t szerette volna még a ''web enrollment''-hez, de mondta, hogy risk és hogy telepíthetem később. szal azt nem telepítettem fel. most micsináljak, hogy menjen az ssl rdp?
UPD: jájj a terminál servicesnél elég ha belövöm?
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
először is köszönöm szépen a válaszokat. megnéztem a doksikat és azt látom, hogy mindkettő vállalati infrastruktúrára van kihegyezve (ez persze jogos). nekem viszont az otthoni egyetlen w2k3-hoz kéne hozzáférés, AD meg minden fittyfene nélkül.
1. nekem jól hangzana az ssl-es rdp kapcsolat, de jól értem, hogy lóvés téma, vagy be lehet lőni a szervert vmi lokális CA-nak?
2. megpróbáltam beizzítani az rras-t a wizarddal hátha szerencsém lesz, de egyből kaptam két dolgot: az első képernyőn a csekkbox a static filteringről. gondolom ez nem kell, merthogy akkor semmi más nem jöhet be ott. a másodiknál elakadtam, mert ''vpn clients must be assigned for one network for adressing and blabla''.
a helyzet, hogy össz 3 lan kapcsolatom van (1 az adsl modemhez fix kamu ip-vel, 1 deaktivált ethernet nic meg 1 firewire auto ip-vel) és a kis tündér a listában a deaktivált nic-et meg a firewirét jeleníti csak meg. most hogyan tovább?
a routert azért akarom kiváltani mert nem van és ha megoldható a biztonságos hozzáférés szoftveresen nem is erőlködnék ilyen drágaszágokkal. -
lapa
veterán
sziasztok. a következő kérdéseim vannak: adott egy w2k3sp1 gép adsl-en, sygate tűzfallal.
1. szeretném úgy beállítani, hogy biztonságosan be tudjak jelentkezni rá, mondjuk vpn-en. preferably, hogy hálózati kapcsolat wizarddal átlagos xp kliensről el tudjam érni babra nélkül publikus netről.
2. mégjobbat tudok: web rdp klienssel mekkora veszélynek lenne kitéve?
3. smart kulcs tematika (talán off). ha minden igaz úgy műxik, hogy van hozzá szoftver, de windows szolgáltatás is van. lehet remote használni a kulcsot, esetleg a webes cuccon keresztül? kulcsfüggő? nemtommár biztosan de vhogy úgy emlékszem, hogy a pcanywhere install után pl. kiegészült a CAD képernyő kis hardverkulcsos szöveggel. persze preferably olyat lehet-e vajh hogy emellett másik, domain környezetben ugyanez a kulcs nyisson egy más accountot?
4. tegyük fel szeretnék bizonyos könyvtárakat egyszerűen és biztonságosan megosztani a barátaimnak, valahogy browse-olhatóan. iis az van ha kell, az pl. ftp-nél folyton a dav-ot reklámozza de az sztem nekem nem kell. elég lenne, ha pl. hálózati meghajtóként mappelhetnék a jómunkásemberek a könyvtár(ak)at. hogyan tegyem meg?
5. a fentieket úgy szeretném, hogy rajtam és az általam meghatalmazottakon kívül senki ne tudja, mi folyik a gépek között. bevállalnám inkább a sok babrálást is érte. az esetleges erőforrás-evés nem izgatna, inkább a biztonság. képes a win kiváltani a fentiek tekintetében technikailag egy routert?
szép kis csokor lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden, ami Unreal Engine
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon
- Google Pixel topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest