Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• this is life

Ármester

válasz ΞΔGLΞ #94597 üzenetére

Allom a szavam , nem tudsz lebeszelni rola ,a beszerzo mar el van intezve .. lehet hogy mar akkor buktam a fogadast mikor megba gondolat fel se merult bennem , de ennyit megert volna ha javitjak a hibaikat (tudom en kis naiv ) ...

A mierteket tudom hogy megprobltuk itt paran meg illetve kibeszelni , de akkor is szegenyes a fantaziam a miertre .. penzuk van , programozoik szinten , minden eszkozuk meg van amivel meg ha keson is lepve a piaci igenyekre valami hasznosat es legfokepp penz termelot tudtak volna alkotni, e helyett csak folyamatosan kapkodnak mnt Bernat a menku utan , a projectjeik egy ket kiveteltol eltekintve szarnyalnak mint a magyar gazdasag :DDD ... az biztos hpgy amihez nyulnak ott csak x@r terem 😀 lehet hogy a rombolasban tobb fantaziat latnak.. ahogy egy idos szaki ismerosom mondta egykor : a bontas mindig jol fizet...
    Mindegy ennyi volt ...
    Waze beuzemeltem egy 520-at , wp8.1-el es alig gyerebb a tempoja mint a w10m rs2 for lumia x40... igaz mind a ketto tempoja siralmas a r3 mellett.

Egyedul az aruhaz doglodik ,de sebaj ugy is csak telefonalni kell majd .

Ui a Bekesi buzalevet ne utasitsd el , mar mar gyogyhatasu keszitmeny, nagy mennyisegben fogyasztva memoria resetre is jo 😀

[ Szerkesztve ]

Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól

Új hozzászólás Aktív témák