Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Partyface007

őstag

válasz noorbertt #68201 üzenetére

igazából attól függ mire használod a telefont

én speciel alapvetően telefonálásra, e-mail, naptár szinkronizálásra, azonkívül viber, whatsapp, navigáció (here drive+ nem tökéletes de azért használható, cserébe ingyenes offline navigációt ad de gondolom ezt tudod) néha sport tracker programokat használok, skype, shazam

facebook-ot nem használok azt hallom azzal azért akad gond bár szerintem az sehol se tökéletes

alapvetően ami nagyon jó az a telefon gördülékenysége, abban köröket ver az androidra (bár most a sony z1 compactom 4.4 után a lollipoppal egészen jól muzsikál) reméljük w10-el is megmarad mert ahol most tartanak az még azért elég gyatra :-)

van pár apró ámde nagyon idegesítő dolog (legalábbis számomra az) de összességében szerintem azért túl lehet élni:

-e-mail csatolmányok nem tökéletes kezelése
    -nem lehet kitűzni a glance srceenre több naptár bejegyzést, lock screenre is csak értelmes third party programmal
    -gyári ébresztésben csak csengőhang szerkesztéssel érhető el hogy emelkedő legyen a hangerő third partyból meg sok a megbízhatatlan
    -e-mail -ek nálam fura módon wifi-n néha késnek, főleg az itthoni wifin (lehet hogy egyedi gond de már próbáltam elég sok mindent állítani eddig sikertelenül) mobilneten tökéletes és mást nem nagyon hallottam panaszkodni...
    -az hogy Cortana csak English US beállítással érhető el az engem speciel nem zavar mert amúgy is minden telefonomat angolul használom DE hogy pl, az alapvetően remek quiet hours funkció miért csak Cortánával együtt használható és miért nem lehet mondjuk legalább egy hétköznapi meg egy hétvégi profile-t csinálni hogy mikor kapcsoljon be/ki automatikusan az számomra egészen érthetetlen

hirtelen ennyi jut eszembe

amúgy szeretem a wp-t, 8.1 már jól használható illetve 830 remek üzemidőben annak ellenére is hogy update 2-vel kicsit jobban fogyaszt de azért még mindig simán elmegy 2 napot (nálam)

Új hozzászólás Aktív témák