- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz Kin Tan Te #88249 üzenetére
Szerintem elobb utobb a teljes x3x szeria kiesik, aztan hogy mir azt ms-nel tudjak csak ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Kin Tan Te #88247 üzenetére
Az ujdonsagokrol eddig semmi info , a datum a desktopnal is kerdeses , mobilon csak annyi a biztos hogy jovore, a tamogatott keszulekek listajat meg nagyobb homaly fedi, de lenyegebe 2 variacio lehet , vagy megkapja az osszes w10m rs1-et futtato keszulek, vagy pedig csak az x50 sorozat.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz moleculez #88244 üzenetére
Azert a hosszu í betun diskuralunk , mert oly tokeletes a plattform hogy mar csak ilyen aprosagokban tudunk fogast talalni rajta
Kin Tan Te
Gondolom a betu hiba a lokalizacionak koszonheto (magyar) kb mint @ bug volt , magyar nyelven a @-ra klikkelt az ember es a vagolap tartalmat masolta be , ez meg a th2 beta idejeben volt. Amugy nagyon nem panaszkodok mert release previewen vagyok itt meg elfernek a bugok... de anno developer previewen nem volt ennyi nyug ...hatha egyszer kinovi a betegsegeit a w10m rs1 , s aztan kezdhetjuk elolrol az rs2-vel a betazast..
Szerintem inkabb azert nem frissul egyutt a desktop es mobil , mert a mobilra kevesebb eroforras ,fejleszto, tesztelo jut , igy tobb a csuszas , ha meg nagyon haborog a nep akkor kicserelik a build szamot es egy regebbi verziot kapunk update ,bugdate-nekAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Kin Tan Te #88231 üzenetére
Talan az is a sok hiba oka hogy one core , lenyegeben egy kernelre epul a desktop es a mobil fejlesztes is , s nem ugy mint az elozo Os-nel wp8/8.1 ritkan jottek a frissitesek de azok legalabb stabilak voltak , most havonta frissites , a produkalt bugok meg eleg sokszor meg vannak desktopon is.. itt leall a csempe ott is , vagy epp nem tud frissulni egy egy app oka ismeretlen, pc-en jonnek a driver gondok is melle es meg hosszan lehetne sorolni.. nem hiszem hogy szandekos lenne a sok bug es hibazas , mert ott is emberek dolgoznak hibazhatnak , csak nem kellene ennyi hibaval kiengedni a frissiteseket, nem a felhasznalo dolga a teszteles ...
Sjkolrd
Majd elromlik nalad is par napja nekem sem volt gondom az i betukkel , paran meg mar 1-2 hete megnyertek maguknak . A fb mess appnal az eltuno hivas lehetoseg funkcio , unatkoznak az fb programozoi es szivatjak a wp felhasznalokat ... az appraisin-on istenitik is ezt ficsort[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Kin Tan Te #88228 üzenetére
Jott a javitas , a naptar csempeje egy nap utan fel is eledt , oka passz , de cserebe a hosszu í ment a levesbe az outlook postan belul.. majd javitjak es akkor johet egy ujabb bug .. legalabb nem unatkozik az ember ...
Messenger ugyben , hat az appraisin-on nem igazan dicsero szavakkal illetik a frissitest ...
-
this is life
Ármester
válasz hroberto #88224 üzenetére
L735 ezen nem egy kapkodo idegbeteg a messenger... nem faj a fejem miatta,tisztaban vagyok a telefonom korlataival es a messenger kritikan aluli mukodesevel... de amugy se vagyok fb power user.
Nektek konnyu kb 4-5szor erosebb vassal...
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz mtm800 #88222 üzenetére
Hat a cseppkovek novekedesi tempojahoz kepest azert gyorsnak is nevezhetnenk ... mi az a 10-15 mp mire hasznalni is lehet a messengert...
Hogy tudod gyorsabbnak erezni a barmelyik messengert is ? Mind a ket verzio lassu , aztan hogy az egyik ne adj isten 1 mp-vel gyorsabban toltodik be eszre se venni...Bar valaki irta hogy 950-en mar rekord 8 mp alatt is betoltodik... azt meg mar szemmel is nehez kovetni..
Hroberto
Megjavult a naptar hogy mitol ?????[ Szerkesztve ]
-
-
this is life
Ármester
válasz hroberto #88218 üzenetére
Ha az appraising-nak hinni lehet a 448 vegu sw-re van , a frissites kesese meg szimlan lehet a lokalizacio miatt.. esetleg usa lokalizacio, usa angollal, s talan egy usa proxy ?
Amugy nekem is a 79 beta van , azt se nagyon hasznalom igy nem ver a viz a leggyikabb wp app miatt...
Nalam alapbol kiveri a biztositekot a tempoja, helyigenye , bolha fingnyi betu merete, az ertesiteseinek heklektikus mukodese ...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Dalai Láma #88214 üzenetére
Gondolom az uj funkciok miatt majd 13 helyett 20 mp alatt indul a messenger...
Akinek lenyeges a verzio szama 99.701.24366.0 production ring-re jon, jott a new fb messenger .Hroberto
Nekem a legfrissebb outlook van , de nem akar mukodni... majd megjavul ☺ rp-n vagyok ...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Nozy82 #88206 üzenetére
A leiras es egyebek xda [link]
Hroberto
Majd kiderul megjavul e , kb minden 3-4-ik outlook frissitesnel ez a moka megy , az egyik frissites elronja aztan megjavul, vagy epp a kovetkezo frissites lehel bele megint eletet.. ami a mostani bug erdekessege hogy a legkissebb es a legnagyobb csempe meretben mukodik , csak a kozepes meretunel nem , en meg azt hasznalom.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Nozy82 #88204 üzenetére
Mar csak registry hack-el lehet feltenni a win10-et a nem tamogatott eszkozokre...
Dalai Lama
Ez a nevjegyzek tobbszorozes nekem is ossze jott, volt aki tizszer szerepelt a nevjegyek kozt, gondolom valamit elcsesztek az outlook migralassal , annak koszonhetoen mentek a levesbe a kontaktok kepei is .[ Szerkesztve ]
-
-
this is life
Ármester
válasz hroberto #88146 üzenetére
Kipróbáltam a.stabil verziót ,a bétához képest mar.mar kapkodó idegbeteg ,8 másodperc is elég a kattintás után hogy használható legyen.
Amúgy elnek a gyanuval hogy azért adtak meg 2giga ramot a hw igényeknek,hogy a wp felhasználok túlnyomó többsége ne savazza a muvuket...
Amúgy hab a tortán,hogy megnyitás után már laza 170 megat emészt fel a tarhelybol,pedig egy beszélgetés se lett megnyitva,letöltve...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz pprod94 #88142 üzenetére
A betatol se varj csodat kb 13 mp alatt tolti be , az hogy annak a store-ban mas az adatlapja , nem jelent semmit, attol ugyan ugy kaki mint a stabilnak csuffolt verzio.
Amugy az appraising is irja hogy van ra frissites, de erdekes modon az nem telepul ...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Ha jól emlékszem akkor rs1 alatt semmi újítás nem várható,csak bug fix,illetve további optimalizacio,na es persze újabb bugok.. .
A régi hibákat nem javítottam,de új hibát se leltem eddig. Úgy hogy eddig királyság,legálabb a build szám változott ,úgy is uncsi volt mar a régi (2 het).Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz hroberto #88127 üzenetére
A beta is retek úgy hogy oly mindegy,a 2 giga ram az adatlapon pedig elírás lehet ,csak épp csesznek kijavítani,nagy ívben tojnak a wp taborra.
Amúgy is a frissites csak arra jo hogy még jobban el csesszék az appot.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
this is life
Ármester
válasz mtomi95 #88120 üzenetére
Lehet nem is lesz ujdonsag az rs2-ben , csak mint itt az rs1-nel, a verzio szamot cserelik, hozza tesznek vagy elvesznek par bugot es ezzel le van tudva a frissites ... ja es csendben mindig elvesznek valamit a rendszer funkciok kozul , mert hogy ugy se kell pl :radio, hivasvarakoztatas jelzo hangja , gestures beta,qr kod olvaso minek az nekunk es igy tovabb ..
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Takvan #88115 üzenetére
Ja hogy igy erted , nalam se latszik, de a betu merete 160%-ra van felhuzva , s igy mar nem fer ki ,120%-nal még latszik , csak en nem latom mert vakeger vagyok
Morgyi
Ha a jelen helyzetet nezzuk igazad van , kb tenyleg a fejlesztoi keszulekeken nezegetik majd az rs3-at , de probalok optimista lenni ...igaz mindent megtesznek hogy ne pozitivan alljon az ember a wp rendszer fele. Volt egy jo 8.1 , ami korrektul mukodott aztan th2 , mire az kiforrta volna magat stabilitas teren megkaptuk az rs1-et s mire ezt is gatyaba razzak addigra jon (mar akinek ) az rs2 es kezdodik elolrol a tortenet , ez a soha el nem keszulo w10 neverending story-ja ...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz mtomi95 #88113 üzenetére
Azert az rs3 elegge eselytelennek tunik, ha jonnek az uj funkciok , ott mar bele szol a hw korlat, ha meg egy kicsontozott rs3 lesz amit kiadnak az x3x,x4x szeriara akkor meg az lenne a gond. Pampogni az x50 szeriasoknak lenne okuk ha nem kapnanak rs3-at.. ok még két even belul vannak,lesznek jovore .
-
this is life
Ármester
válasz pprod94 #88111 üzenetére
A kamera app nem frissult , verzio szama ugyan az nalam random ezt dobja ha olyan kedve van
Takvan
Nalam latszik az uzenetek alja is , igaz gorgetnem kell hozza , de semmi problema az app-al ... igaz egy hete volt wdrt es lehet hogy szamit valamit...Morgyi
Bar nem 640-et nyuzok hanem 735-ot , de a tempoval nincs gond , a vas ugyan az ... a 640xl-nek se volna szabad lomhanak lennie ,tunnie...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz tooolz #88103 üzenetére
Ha jol emlekszek a wdrt belul a program beallitasaiban megadhatod a mentes helyet , ha nem valtoztatsz rajta akkor lathatod hova menti a letoltott rom-ot. A hely ahova ment C:\ProgramData\Microsoft\Packages forras nalam van rovid es hosszu i is , a hiba az ön keszulekeben van ..á
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #88100 üzenetére
A masik ilyen az app data manager appx telepitese es sd-re menteni az aplikacio adatait ... fejlesztoi beallitasok alol mukodik, persze kerdeses hogy egy adott app-nal/bol milyen adatokat kepes lementeni...
Sajnalom hogy az athelyezeses modszer nem jott be , de legalabb az ms javitott a hiban ... ez a mai uj funkcio a buildben .
Azert kivancsi vagyok , hogy most mit rontanak majd elAz a hiba megmaradt hogy fekete hatteret hasznalva mikor belepek az outlook posta vagy naptar appba , akkor a kijelzo aljan es tetejen egy 5mm-es savban , feheren villan egyet..
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Amit varok, hogy az elozo hibait javitsa, alkalmazas inditasnal eloszor egy pillanatra bevillan a feher hatter ,pedig feketet hasznalok, a kamera bugja is szunjon meg , illetve az edge osszetettebb weblapoknal ne csak fel kepernyon jelenitse meg az oldalt, hivas varakoztatas jelzese... ha ezeket javitjak johetnek az uj bugok amiket még nem ismerunk 😊
Zavabalazs
A nem mukodo appot ha engedi rakd sd-re majd vissza a keszulekre , ettol regebben megjavultak a buggrade utan osszeomlo appok .
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz retroid #88060 üzenetére
Allitsd kissebre a kisegito lehetosegeknel a betuk meretet ,kisegito lehetosegek , tovabbi beallitasok... ha tul nagy a betuk merete nem latszik az ablak alja..
Zavabalazs
Holnap elvileg a verzioszam atirasa es a vajon milyen uj bugokat kapok update jon ... mindenki valaszthat egyet[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz retroid #88055 üzenetére
Telefon reboot es utana probald megint, esetleg az insider appot toltsd le es azzal allitsd at .. utana mar a beepitettnek is jonak kell majd lennie ... emlekeim szerint nekem is csak igy sikerult a mult heten ...
-
this is life
Ármester
Elvileg a sima hr nem jo , mert attol az outlook hal le, mar mint a csempeje , par honapja legalabbis igy volt . Ezert wdrt-zek
Retroid
A release preview ring .479 vegu stabilnak tunik .. legallabbis egy het hasznalat alatt eddig semmi nyug .[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Inkabb csak vedd ki egy par napra az sd-t es ugy nezd meg mit alkot a telefonod, nalam egyedul a kamera app tetveszkedik ha hdr es a vaku automatara van allitva , akkor dob egy uzenetet hogy nem tudta menteni. A messenger utan neha pottyoz csak hogy ujra tolti a start screen, de a tobbi hiba nalam nincs . RP ring .479
Amugy nalam akkor van ujratoltes amikor weben logok, szol kozben a zenelejatszo , es elvileg nehany app még ott mosolyog a hatterben , na ilyenkor van egy pillanatnyi pottyozes... ha minden bekapcsolasnal az sd-re panaszkodik akkor azt az sd-t hanyagold , s nem azert mert barmi baja van , hanem mert a rendszer nem jol kezeli .. nalam egy class10 samsungot es sandisket is kiutalt magabol ... ahogy megkozelitettem a 40% kornyeki foglaltsagot az sd kartyan ... most egy kingstone-al el van .. ki erti ezt
A messenger app milyensegeert pedig a fejlesztoi tehetnek egy szivesseget nekem is itt debrecen foteren , mondjuk az fb app is meger egy fobe lovest ... vissza is tettem az ms appjat az legalabb gyorsan indul,nem 100mega ,olvashato meret,es nem kapcsolodik szet a kontaktoknal random...
A facse app keszitoi es a bicikli lanc kozt az a kulonbseg hogy a lanc csak a nadragom szarat kaphatja be ..
Kellemes estet mindenkinek ...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Bertiee #88027 üzenetére
Bar en 735-ot nyuzok , szamomra a w10 mar boven tobbet nyujt , kulso,szolgaltatasok ,kezelhetoseg,appok teren mint a wp8.1 update2-vel, enyhen lassabb csak a rendszer mint a wp8, frissiteni csak a fentebb emlitett 640 forum leirasa alapjan ami mflex keze munkajat dicseri ...parom 640-et hasznal , s nem panaszkodik ( igaz nem power user de hasznalja a telefont , mnden app automatikusan frissul neki , igy allitottam be ).. kisse elfogult vagyok a w10m-el , de inkabb az mint a wp8.1. Az Os stabil...
Svejk
Nalad mi nyug van a rendszerrel, ami feszitgeti neha a hurt ? Mert nalam stabil minden , egyedul a kamera hulyul meg , de ezt be tudom az RP agnak ...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz pprod94 #87989 üzenetére
A WM-el se lenne nagy gond a 735-on korrektül fut ,a gond inkább az hogy egy egy update-nel nem lehet tudni milyen bugokat kap az ember új ficsorkent ... Bar most nincs okom panaszra az OS jól működik,most csak a kamera appot baxtak el az utolsó frissítéssel..
A desktop win10 működése pedig erősen hw es driver függő,van akinél jól működik pl nálam,baytrail-en emmc-vel,illetve amd p360 ,hdd a notiban es patent ... Másnak meg jóval erősebb vason dadog a rendszer,az okokat meg sose lehet tudni...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Nalam elobb utobb a 735 valik csere erette, a jelenlegi kinalatbol a xiaomi mi4 lte ami piszkalja a csorom ☺...
A vas se rossz w10m rs1 szemmel nezve , e mellett van ra port flyme os,sailfish ugy hogy ha borul a bili van mibol valogatni ... nem tudom de elegge eselytelenek tunik hogy normalis kozepkategorias telefont adna ki barki is ...M4rk
Az 1.9 verzio szamtol tamogatott a x50 sorozat [link][ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz pprod94 #87975 üzenetére
Az Arm-en windows desktopot futtatni , arra en is kivancsi leszek , még a x86/64 alapu gepeken is van gond vele .. igaz itt egy adott hw-re kell tisztesseggel megirniuk ,optimalizalniuk a rendszert... az otlet nem rossz de aztan a vegeredmeny milyen , hat majd megvarjuk es meglatjuk ☺... remelwm nem megint beta tesztelonek hasznaljak majd a user-eket... s nem vagjak sutba a w10m-et , ezzel megint arcul kopve a felhasznaloi bazisukat ...
Amugy erosen meglepodnek ha eletkepes dolgot alkotnanak ...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz nemlehet #87969 üzenetére
Contacts+message backup programmal le tudja menteni a névjegyeket es utána inportalja a google fiokba..vagy adja a vcf-et a droid névjegyzékhez (importalja)... Esetleg ms fiók beállítása a droidon es mar meg is vannak a névjegyek...az adatatvitel appal is lehet költöztetni..
Starr
Azért a wp indulásakor meg nem volt megfelelő alacsony fogyasztású kellően erős hw hogy x86-ra fejlesszek a mobilOs-t ...
A fo gond amúgy is az hogy lassu a fejlesztés üteme,későn is indultak , s több mint egy éve nincs készülék paletta sem...a zsebben pc ami telefon is szerintem igen csak jo ötlet,kérdés hogy miként valósul meg..[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz pprod94 #87963 üzenetére
Szerintem üzleti szempontból mar csak egy dobasuk maradt a surface telefonok ,bivaly hw-el,all in one eszközként,mar ha megvalósul... Ha azt is bukjak akkor esélyes a mobil szegmens elhagyása az ms részéről...
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz pprod94 #87959 üzenetére
Igazad van sajnos , de hatha nem megy a sullyesztobe a rendszer hosszu tavon... on magukhoz kepest eleg furgen javitgatnak, fejlesztgetnek csak mar keson ... de halottrol jot vagy semmit
-
this is life
Ármester
válasz pprod94 #87957 üzenetére
Wdrt volt nalam es amikor eloszor inditottam a terkepek appot , jelezte hogy le kell toltenie a navi hangokat , s amig ez nem tortenik meg addig csak csipogni fog , egeszen meglepodtem , hogy szol az app hogy varjak mig letolti a magyar nyelvu navi hangot... csak reszelgetik csendesen ...
-
this is life
Ármester
A kamera appban nem tudjatok mi ertelme van az automata hdr-nek ? Van valami haszna ?
-
this is life
Ármester
Azert arra figyelj majd oda , hogy 50%-nal jobban ne ments ra adatokat, jatekot es egyebeket , mert legalabbis nalam es jo par forum tagnal a wp telefonok elkezdenek sd hibat jelezni, meg jon a hobortos mukodes ...
-
this is life
Ármester
A biztonsagi mentest gepen is tudod hasznalni ha atkonvertalod pdf-be ez az adatatvitel alkalmazas mentesere ervenyes , illetve telefonon amikor wp-n backupra hasznalod akkor elerhetoek az uzenetek alkalmazasban az sms-ek .
-
this is life
Ármester
Ha a skype ugyan azzal a fiokkal van bejelentkeztetve mint a telefonod akkor elvileg működik az sm szinkronizálás,igaz lehet ehez a telefonon is w10 kell.. Nálam mind a kettő w10 es pc-n is latom az smseket...
Stlui
Meg próbálhatnád linux alól is formázni,hatha összejön,ahoz meg csak pendrivera egy live ubi is elég...ha ott se megy akkor gari..[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Egy masik de csak otletkent merult fel ha win10 fut a pc-en akkor az uzenetek es skype telepitese utan elvileg szinkronizalnia kene az uzeneteidet a gepre , mar csak onnet kene kinyerni valahogy ... kerdes mennyire mukodik egyutt a wp8.1 es a win10 desktop...???
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Ha celt ersz vele akkor az altalad linkelt is jo lesz , hatha hajlando full formattal torolni az adatokat... ha nem menne akkor az aesus meg mindig ott van ... az kicsit osszetettebb program , tobb fele funkcioval ...
-
this is life
Ármester
Az nincs is ott de ha a pottyokre boksz ,utana engedi a belso tarhely valamely mappajat kijelolni,most probaltam ki 520-on a contacts + message bacpupot hasznald...ne az adatatvitelt.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Ha a biztonsagi mentesed atmasolod egy olyan mappaba amit geprol is latsz ,majd athuzod sd-re es mehet a droid telefonba ... mukodik az otletem engedi custom mappaba menteni es latja a gep..
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Egy leiras a koltozeshez [sms szerkesztes es koltoztetes]
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87823 üzenetére
Mobilnetn vagy wifin keresztul netezel ? Mert elofordulhat hogy a wifit piszkaltam meg kulso script , ha wifirol netezel nezz korul a beallitasaiban nincs e valami atirva ... a coc coc browsert probald ki , hogy azzal is sz@rakodik e ...
Pojzon
Jol ertelmezed , amint csatlakozott a fejegysegre onnantol azzal iranyitod a telefont, zenelejatszas,hivasok kezelese ...stb..[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87808 üzenetére
Te akkor szerencsesebb vagy mint en , nalam el sem inditja a letoltest csak varakozik, az airplay,dlna viszont gond nelkul megy vele ...
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
válasz onlineair #87787 üzenetére
Esetleg a download mappa a belso meghajton vagy ahova a letoltesek mentesi helyet beallitottad ...vagy egy probat meger az inrop tool, azon belul engedelyezed az sftp-t es geprol a vesejeig bele latsz tallozhatsz a rendszerben ...
-
this is life
Ármester
válasz #31816946 #87758 üzenetére
A weblap címnek az m.prohardvert.hu-t írd be ....nem csak simán prohardver.hu.. Torold a régi könyvjelzőt es az ujjat m-el fedd fel... Vagy előzmények,sutok torlese es attol is vissza áll ha az alapertelmezett a mobilis ua a bongeszoben.
Seadrone
Az 520 es a stick nem fog együtt működni,nincs otg... Kellene egy usb mifi amibe a sticket dugod s aztán azzal osztod a netet ...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87725 üzenetére
Tudom hogy ezt is elcsesztek a 8.1-hez kepest , de sajna abbol kell fozni ami van ... nalam nagyjabol jol mukodik , de mivel olyan netem van ahol csak a letoltest lassitjak ,(bongeszes fb ,bar azt nem igazan hasznalom,appok futtatasahot szukseges net az nincs lassitva)igy nem is nezek ra hogy mennyit evett, ugy is jon az sms hogy elfogyott a keretem ...
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87698 üzenetére
A mobilnet limitet most is be tudod allitani a gephaz,halozat es vezetek nelkuli kapcsolatok,adatforgalom,korlat beallitasa menupont alatt...
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87698 üzenetére
Igaz en pc-rol vagyok de a linken az intallra nyomva tobb letolto linket is felkinal.. 950-re en se tennem fel , ki tudja milyen bugot okoz , de 925 th2-vel no problem , a gesture betat rs1 alatt még nem tudtam mukodesre birni , akar csak a halozatok+ appot ,pedig ez utobbiban lenne a hivas varakoztatas jelzese is ...
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87682 üzenetére
Itt nezz korul ,[link] de nem tudom hogy th2 ala jo e a xap kiterjesztes telepito fajl... rs1 ala mar appx kell ...
Starr
Melyik fb app frissult , mert a Zuckenberg fele kokanyolt , meg mindig 2 giga ram-ot emleget , ami nalam jol mukodik az az ms fele 10.3.2.0 verzioju app. Amugy vegre skalazodik a betuk merete ?[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Belső tarhelyre telepítés? Mert csak oda lehet sd-re nem ...ha felmászok utána az extrak kozt leled majd meg..
Confuser
Hiába ment emmc-re egy hr után bukja az ember a mentest..igaz most nem emiatt kell...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
A 4-es verziot kiprobaltam , pontosabban sikerult megorizni az update utan , de lassan indult es mentett , a kepek nem voltak jobbak mint a kamera appban igy toroltem. Emlekeim szerint a pw kamerasok kaptak meg a lumia camera v5-ot , a tobbiek v4-en maradtak ami aztan sztornozva lett.
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
válasz Partyface007 #87389 üzenetére
S ami a rohej a halozat+ syapp pusherbol elerheto de nem akar telepulni...
-
this is life
Ármester
válasz boncser #87215 üzenetére
Miert ne csuszott volna le az others-be , keszulek nincs , valahogy a marketing se porog , az a csodabogar aki ezek mellett w10m mobilt vesz .. keszulek valasztek hianyaban nehez szintet tartani , bovulni meg plane ...
Mi vagyunk a mobil szegmens linuxa .☺Eagle
A PP mar honapokkal ezelott kukazva lett ..[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz chipesz #87190 üzenetére
Osztozom az oromodben , tutti hohy ez szandekos , mar ok is mazonak nezik a felhasznaloikat es ugy latszik ezt az erzest ebren akarjak tartani ... Nekem kb 2 honapja qrtak el a nevjegyek kepeit ... aki ezert a felelos annak feldugnek egy esernyot es kinyitva huznam ki .... de legalabb a webes felulet uj
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Joker88 #87172 üzenetére
Aranyaiban nagy novekedest nem latnank a w10 telefonok szamaban , mert frissitheto keszulek alig van az alapbol w10 meg annyi sem .... saccra az osszes wp telefonokat nezve a w10 max 15-18% , mar ha eleri ezt a szamot. Nem tevedtem sokat [link]
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz dellfanboy #87167 üzenetére
Elozmenyek,cache torles volt mar ? Esetleg az aruhazbol a coc coc bongeszo ...
-
this is life
Ármester
válasz Kin Tan Te #87161 üzenetére
Csak azt nem tudni hogy mit qrtak el , mert nalam kulonbozo a pc es a telefon os buildja , de az outlook naptar es posta se azonos verzio ... jut eszembe most a valos esemenyeket mutatja mind a ketto,tenap meg a kovetkezo napit jelezt .. erre varjon gombot az ember .
Eagle
Pofas es bejovos a sziamiau mi mix meg ha kicsit csaltak is a kepekkel ....[link][ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Kin Tan Te #87149 üzenetére
Ez a gond nalam is meg van , oka passz mert pc-n es telefonon is egyszerre hal le a naptar csempeje ... mondjuk emiat wdrt-tem , utana egy drabig jo volt aztan a datumot valtja de esemenyt nem mutat jott mara meg megjavult.. telefonon es pc egyarant.
-
this is life
Ármester
válasz Plazmacucci #87095 üzenetére
Mivel dual bootra nincs lehetoseg eleg lenne egy szimpla w10m is , mazohista perverz vagyok , ha meg vegkepp felqrom magam a winnel akkor meg mindig mehet vissza a kukarobi ...aztan retur a win
Pikkolo
Valami csak elcseszerintette a nevjegyek kepeit , ebben csak az ms lehet saras akar csak az outlook naptar szinkronizalasi hibaira , be van allitva a gmail,live fiok a csempe meg csak a mai datumot mutatja ,pedig van egy ket bejegyzes ...persze appba belepve latom oket (majdnem mindet)...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz this is life #87092 üzenetére
Nem hasznal valaki xiaomi m4-et w10m-el ? Erosen gondolkodok rajta ...
-
this is life
Ármester
Csak azt nem ertem , hogy a netes felulet frissitsevel ,miert torlik a kontaktok fenykepeit ...nekem mar tobb honappal ezelott meg volt ezen akciojuk,hogy xarjon sunt aki kitalalta . Na ket napig mukodott a naptar szinkronizalas,elo csempe , erre ma megint lehalt telefonon es pc-n egyarant.. sose lesz kesz ez a win10
-
this is life
Ármester
válasz zsoltzsolt #87075 üzenetére
Nem tudom hogy az atallas e az oka a gondoknak de sync valamitol meg tud hulyulni, a contactok kepeit mar amugy is buktam ...vegul a fb appal szinkronizaltam a nevjegyeket igy lett par kep , de ettol fuggetlenul bekaphatjak ...
NGC
Megertelek a wdrt mellozesevel , en is amig lehetett ignoraltam ezt a lehetoseget kb 2.5 honapig , de az outlook bugzasa miatt ravettem magam az utolso buildnal ... ne aggodj kapom en is az ivet na megint hr volt 😀 mondom is hat persze , az insider atka meg ha rp is... igy legalabb nem unatkozok , neha kell egy kis mokolas 🤣, csak ne vinne el 4-5 orat mire minden a helyere kerul...
-
this is life
Ármester
A fenykepek sokunknal eltuntek valamiert , de a webes feluletrol is (live.com ) szerintem annak bucsut mondhatunk, erdekes modon egy csomo biztonsagi mentes is eltunt , a szinkronizacios gondot nekem csak wdrt-vel sikerult helyre hozni , aztan hogy a wdrt segitett vagy az ms szerverei javultak meg passz ...
-
this is life
Ármester
Melyik koron van a telefonod ha relealise previewen abbol ki tudsz lepni , a fast illetve slow ringnel wdrt majd frissites az utolso hivatalos buildra, s talan a frissitesi seged is kell majd akkor az evfordulos frissiteshez , de erre nem tennem a nyakam .
Boncser
Akkor lehet hogy ez is megy a sullyesztobe ...esetleg usa regio,angol meg vpn ...Bogyo ba
Nekem az adobeval telefonon sincs gondom , voros szem korrigalasra ez jott be legjobban ...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Boonen007 #87048 üzenetére
A windows kezeli atallithato..
Lauda a billentyuzeten mikor hasznalod hosszan nyomd a szamok gombot a felugro menuben a beallitasok valasztasa ,a betoltodo beallitasoknal klikk a magyar nyelvre es ott kikapcsolhatod a predektiv bevitelt .
Pin kod a mobilhalozat es sim kartyam/sim kartya beallitasai ...
A szinkronizalas elvileg megy ugyan arrol a fiokrol , de mostanaban neha lehidalnak az ms szerverei .[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Sjkolrd #87023 üzenetére
Nalam egy samsung class 10 8 gigaval is nyuglodik neha es a sandisk 16 gigaval is , es erdekes akkor finnyaskodik amikor a kartya kapacitasanak szuk 2/3-a foglalt .. addig semmi baja ... hogy ez kartya vagy OS gond e nem tudom...
Leallt valamiert a naptar csempeje , a datumot mutatja a bejegyzeseket nem , sem outlook sem google fiokbol... mas is bele futott ebbe ?
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Aethelstone #86902 üzenetére
Azert altalaban a fast ringes bug halmazok nem igazan kerulnek rp agra vagy hivatalos updatre, persze jo par bug mindig benne marad. Igazat mondta az ms amikor azt irtak hogy az utolso win a win10 , mindig frissitik ,sosincs keszen , mire jo lenne beesik az evfordulos frissites es kezdodik elolrol a javitgatas ... igaz en a th2-t is szerettem es rs1-en is jol erzem magam , foleg hogy wdrt majd stabil os fut a 735-on, eddig kop kop hiba nelkul . Fast ring szamomra nem mas mint a mozilla aurora, megkaphatja az ember az uj funkciokat ,ujitasokat , cserebe legalabb bugos es instabil.
-
this is life
Ármester
válasz bluemirage #86851 üzenetére
Woland mas os-t futtato telefont vett es hasznal , gondolom a wp mobilja hanyagolva ...Bobtail-t passzolom , de szerintem nala is plattform valtas lett .azert egyre kevesebben vagyunk wp userek ,mar csak akinek teszik a rendszer es a hardcore userek maradtak meg . Wp 8.1 felhasznaloba meg kevesebb esely bele botlani , mert az stabil es mar nem frissulo rendszer , igy ha valakinek jol mukodik a telefonja miert irna ide,ellenben w10m-nel minden frissitesnel akadhat valami nyug igy a w10m felhasznalok az aktivabbak ... (mert nalunk mindig elsza..odik valami).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!