- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz hülyegyerek #43292 üzenetére
Bizony,én is nézegettem az MM-ben,és nagyon tetszett.Próbáltam pixeleket vadászni,ismerve a viszonylag gyengébb felbontást,nemigen tudtam.Nagyon jók valóban a színei,és nekem a péklapát telcsik nagyon bejönnek.Fogása is kellemes,én símán,ennyiért bevállalnám.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
Én sem tudtam reprodukálni az Oppenheimer-féle kétujjas rebootot.Vagy beállt szóközt gyártani,vagy kilépett.Pedig próbálkoztam jópárszor!
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
válasz Oppenheimer #41183 üzenetére
azért azt nem mondanám... legalább a "most játszott" nézetben legfelül tényleg a most játszott van a lista tetején...de a lagg ugyanitt továbbra is érezhető.
-
nicu71
addikt
nálam is volt ilyen ma: 100% akku ,még a töltőn nyomtam egy restartot ,ujraindult erre mit látok 55%
kicsit még rajta hagytam a töltőn,némi morfondírozás után még egy restart,erre ujra 100% lett!
azóta mintha észhez tért volna,melegedés is volt,de most nem tapasztalom.
a music app tényleg egy bughalmaz,minden zeneszám végén fura kattanás,meg sok más idegesítő dolog nem is részletezem,más megírta már."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
Engem az zavar:
1: A hangerőállitásoknál egybe van gyúrva az értesítések+csengés. Kár,mert ha hív valaki, az fontosabb annál hogy pl H.Lajos hozzászólt Napi Horoszkóp állapotához.
2: Már nem tudom megcsinálni hogy USA régióban vagyok és az áruházban forinttal fizetek,és a magyar régiós appok privilégiumot kapjanak/pl win8 asztalin van egy kimondott opció erre
3. IE fasza lett,de hiába van asztalin beállitva ,mégis jópár weboldal mobilverzióval jön be.
Akkuidő macerás kérdés...nekem is merül mint az állat a 920,de most legalább 10 -15 háttérben futást tiltottam le..meglátjuk."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz mrhitoshi #35998 üzenetére
szia!én az mp3tag progival megszerkesztem a zenéimet/már ami szerkesztésre szorul/,a win8-as metrós appal áthúzom a telóra és tökéletes!Esetleg még az MPAToolal a telón adok artistképet,és ennyi.
-
nicu71
addikt
válasz x1port #35988 üzenetére
csatlakozok...a 800 tényleg nem egy nagy durranás kamera terén,munkatársam fotói rettenetesek,/szerinte is/ de mondjuk őt különösebben nem érdekli. Viszont az asszonya 620-ának fotóit jó/bb/nak tartja.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz Spinmaster #35312 üzenetére
Miután letöltötte,utána már a településkor tökmindegy hogy van-e wifi... nem emiatt ragad a két rendszer között. Elképesztő
-
nicu71
addikt
a minapi facebook frissitéssel az értesítő hang ugyanaz lett ,mint az asztali alkalmazásé...most nagyon topon van a telefoné is,kórusban prüttyögnek.Vicces
-
nicu71
addikt
van a Nokiának is ilyen takarékos böngészője,nem próbáltam,az én igényeimhez megfelel az IE is.
Asztalin is több év tűzróka után váltottam IE-re /a 9-től felfele teljesen vállalható,lehet nincs csillió funkció,cserébe viszont gyors./
mobil verziót pedig a jól hangzó ígéretek szerint a 8.1-re kupálják ki."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz TheZukker #34053 üzenetére
anno,amikor én is érdeklődtem,mi is ez a kis karika pöttyel a közepén,nekem azt mondták:"azt jelzi,hogy épp egy ufo van a fejed fölött"
de miért akarod kilőni a helymeghatározást?Bár energiát takarítasz meg,ezenkivül nem sok értelme van,hacsak nincs valami rejtegetnivalód...[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
volt olyan személy is,aki több felvonásban hisztizett,hogy tárgyaláson nem lehet emiatt használni a telefont,meg párja nem tud aludni emiatt,felébred a rezgésre ha mellette nyomkolássza...szóval én sem értem,de van ilyen is,a nép szava meg döntött
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz snoopycica #33056 üzenetére
Majd javítják.
-
nicu71
addikt
válasz gzbotii #32510 üzenetére
vettünk anyumnak egy 520at, T-s, fasorban sincs még a black,de képtelen vagyok megszokni hogy nincs duplakopp meg akármilyen telefon a kezembe kerül, agressziven kopogtatom..mindig szabadkozni kell hogy jaj azt hittem hogy...
-
nicu71
addikt
válasz Oppenheimer #31711 üzenetére
Na tényleg.Bevallottan én is erre apellálok,mint "lelkes"fejlesztő.
-
nicu71
addikt
válasz Darellus92 #30717 üzenetére
biztosan nem ám tipikusan műkörmös plázacicuknál látni tepsifonokat
-
nicu71
addikt
halleluja!
wp-re is hamarost lesz való világ app!kérésünk meghallgattatott!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz jockas #30162 üzenetére
bocsánat ,elfelejtettem jelezni ,hogy feltöltőkártyáról van szó!Felajánlja hogy fizethetek a a kártyás egyenleg terhére,ám nem tud levonni,mert a vásárlásra fordítható összeg 0 ft.
Tehát elektronikusan kell feltölteni,akkor lesz vásárlás is/nálam nem,mert nincs bankkártyám/nyilván előfizetésnél máshogy van[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz WinPho #30158 üzenetére
már többször irtam,csak akkor vehetsz a telenoros számlára bármit,ha az egyenleged is elektronikusan lett feltöltve,tehát igy vagy ugy a bankkártya használata elengedhetetlen!
ez nekem főleg szívás,mert egyáltalán nincs bankkártyám"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz akoska23 #27914 üzenetére
És hova szeretnél képet feltenni?Közösségi oldalakra én vagy appot/face,instagram/vagy pedig a képre rányomva a menüből választom ki.Böngészőből még sosem próbáltam/eszembe sem jutna...ilyen műveletekre pc-t használok
na gyorsan megelőztek...hát igen,van még hova fejlődni mindenesetre
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz akoska23 #27898 üzenetére
Én csak a facebookra meg most már néhanapján az instára szoktam képet feltölteni ,de érdekes,mindig sikerül...
Böngésző az IE-n és ilyenolyan klónjain kívül pedig nem lesz soha,chrome pedig konkrétan akkor,ha piros hó esik.Egyébként én még a chromeról jót mobilon még nem nagyon hallottam."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz Rob700 #27891 üzenetére
Az Mr2 gyengélkedik a win8.1 asztalin is,sőt a radioM appban is gyakran összefossa magát.
Nemtom miért,más rádiót alig hallgatok,telefonon meg végképp nem/most megnéztem telón,szaggat mint az állat."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz kolosanyi #27753 üzenetére
pont a lényeget nem tetted meg ahhoz hogy menjen a nokia music.A nokia fiok/beállitásoknál/bejelentkezel egy email cimmel,majd tovább,és lesz egy nokiás oldal ahol átteszed a régiót USÁ-ba pl. Azonnal menni fog minden.
-
-
-
nicu71
addikt
Csajok,nektek a bing kereső a képeket milyen minőségben hozza be?Nálam tök homály,mintha alapból tömörítve lenne,csak ha ránagyítok egyesével,akkor "élesedik"Mintha Amber óta lenne ilyen...
eléggé zavar.Lehet a datasense miatt? wifivel is ugyanolyan,nem is értem."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz trisztan94 #25196 üzenetére
kitöltöttem,hajrá !
-
nicu71
addikt
Nekem USA az MS account,de a telefonon MINDEN magyar,kivéve a böngésző és keresés nyelve/ez Usa /angol.
és mégis van bing music,meg árukereső is,közeli helyek... viszont az áruház magyar,forinttal,plusz vannak zenék is,persze az $.
én szeretem ezt az emotikont,gyakran csinálok így[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz westcoastog #24834 üzenetére
a sysapp pusher nálam is látja,de letölteni,frissiteni nem engedi,viszont a telón ott figyel,és működik,független 920.
Nálam ez az Amber legjobb újdonsága.Kampányidőszakban életmentő...sajnállak hogy neked nincs...
nem is értem..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz patex1983 #24761 üzenetére
én meg este megnyitottam a facebook appot,nézem mivan,erre irja hogy az app frissitése letölthető...bevitt az áruházba oszt frissitettem.Eddig nagyon frankó,tetszik hgogy van magyar nyelv/nem mintha eddig nem értettem volna,de azért ,na...
-
nicu71
addikt
válasz patex1983 #24053 üzenetére
hát ezen én is eldilemmáztam anno,amikor letiltottam,utána ezt az egyet/facebook/nem lehet ujra engedélyezni elméletileg.
gyakorlatilag azonban nem áll le ,nem ezen mulik,kapod-e avagy nem az értesítéseket"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz jockas #22694 üzenetére
a 920 feketéjéről.AZ egyetlen dolog,amiben az elődje nálam /Omnia 7/ drámaian jobb volt.
Semmi más,csak az AMOLED feketéje .Ott nem is látszott az applistánál hogy hol ér véget a kijelző,csak a mélyfekete sötétség
Na a 920 ezt nem tudja,pont mint azon a képen látható.Persze ezzel együtt is szeretem."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz #40993792 #22137 üzenetére
viszont ,aki olvas,az már Amber előtt lefrissitette a frissitenivalót
van egypár híroldal ,ahol mindig ki van posztolva hogy mittudomén"frissült az info & extras lumiákon" ilyenek... csodálkoztam is hogy tegnap az Amber után hiába akartam manuálisan frissitgetni a pusher progival/van már több is/ minden up to date volt!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
"Amber update for #Nokia #Lumia #WP8 phones will start rolling out today!"
Uram add ,hogy igaz legyen....
-
nicu71
addikt
válasz SziberTomi #21358 üzenetére
már első beállitásnál érdemes megadni a facebook meg a windowslive-t,ám ekkor még nem történik semmi különös,csak a kapcsolatoknál,meg az "én" csempénél megjelennek a face kontaktok,meg hogy xy hozzászólt a cicás képedhez.Még be kell kapcsolni a facebook alapú csevegést is,meg online ra váltani,ám ismeretlen okok miatt nem mindig és nem mindenkinek jönnek meg azonnal az üzenetek,ez egy régóta neuralgikus pont,sajna
a második kérdés,az biztos ,hogy nem dob ki több útvonalat egyszerre[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz CyberPunk666 #21034 üzenetére
bocsánat ..igen,van egy másik Cyberpunk is,666 nélkül,oroszlános avatárral,ő árulja a 920-t ,sikerült vele összekevernem.
-
nicu71
addikt
válasz CyberPunk666 #21013 üzenetére
nahát...talán mégis megtartod?bár látom jegelve van egy jóideje!
-
nicu71
addikt
válasz Pttypang #20914 üzenetére
és az a szitu,hogy esetleg a tv-n/élő adás nézed a sorozatot,vagy pedig DLNA stream,elsötétitett szoba ?dehogy tabolok be az asztalin....
adp egyáltalán nem biztos, hogy a gugli minden esetben 100 % magyar tartalmakat képes behozni/mivel nem is mindig létezik,ugye?/ és itt most különben is a gyorsaságon van hangsúly-kézreálló keresőgombot használjuk valamire,ez volt a feladat.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
meg kell szokni,hogy ne érj hozzá random!
Ám ne hidd hogy haszontalan.Én nagyon gyakran használom,wp7 alatt is de wp8-on jobb és fejlettebb.
Tipp,állitsd angolra a keresés nyelvét,akkor lesz rajta árukereső,és angol /amerikai accountnál lesz bing music is.
pl használat...nézel egy sorozatot,és valamelyik szereplőröl gyors info kell,bing gomb lenyom és már mehet is a keresés,képre ,adatra..ilyenek,sztem nagyonis ki lehet használni."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz Воланд #20645 üzenetére
Sárga villámnál egyetlen helyen vettem észre másodpercnyi meghökkenést:amikor a music hubban rányomok a nyílra,elindítandó a random muzikkot,akkor megszólal a zene,ám pár pillanat,mire felfogja hogy neki most be kéne egyúttal tölteni a "most játszott" oldalt,előadót stb.
Na omniával EZ nem fordult elő."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
-
nicu71
addikt
válasz steve24 #20177 üzenetére
az outlook oldalán a beállitásokban/csavar ikon jobb felül,majd katt az "email fiokjai"rovatra,és ott küldési és fogadási fiók felvétele.Kitöltöd az adatokat,majd a citromail küld emailt/lehet a levélszemétbe kerül!!!/ mindent megerősitesz,elfogadsz ,odafigyelsz,és kész.
-
nicu71
addikt
válasz gzbotii #20174 üzenetére
amit én tudok:van egy fizetős app ami viszi elméletileg az mkv-t,és feliratot is.gondolom avi-t is,de ezt már az alap lejátszó is tudja?/még nem filmeztem a 920-n még
egy másik app pedig a skydriveba feltöltött FLAC és egyéb muzikkot letölti magának,és lehet a telón hallgatni,ezt én is próbáltam,nem rossz.
Ativban nincs eq,azt hogy hogy szól nem tudom,de egész kellemes maga az egész jelenség,volt már kezemben.Ami elsőre lejött, hogy milyen hm..élénk színvilága van,és milyen könnyű!/lumiához képest"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz steve24 #20149 üzenetére
hotmail-outlook,ha már wp-s teló van, ezekre a legcélszerűbb.A hotmail webes felületen beállitod,hogy a citromail levelei töltődjenek le ide,és kész,átszipkázza,gond megszűnik.
a facebook értesítések hiánya nem ujdonság!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz steve24 #20104 üzenetére
Ismerősömnek eléggé nehézkesen sikerült a citromailt megetetni a telefonnal...végül én beállitottam hogy a citromailes levelek irányitodjanak át a hotmailre.
Erösen javasolt az áttérés citromailről,más korszerű levelezőre,2013-banSOKKAL könnyebb lesz az életed...hiába hiszed hogy most jó így neked...nem,nem az"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
én is csináltam egy próbavásárlást,de engem azzal utasított el hogy nincs elég lóvé a kártyán...bár éppen akadt volna,de majd ha feltöltöm ujra megnézem.
Ám wifiről nem volt hajlandó még ennyire sem,be kellett kapcsolni előtte a mobilnetet/telenor féle klikk/ követelte..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest