- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz turbulencia8 #95899 üzenetére
Köszönöm, ránézek
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
A következő lenne a problémám:
Van egy Lumia 950-esem, és a netrádió alkalmazás (rad.io). Nos a netrádió téma eléggé sz*r... Ha a programmal hallgatok netrádiót, akkor kb 15 percig jól megy, aztán elhallgat. Feloldom a képernyőt, belenézek a programba, és indul tovább, újabb kb 15 percre.... Elég idegesítő, hogy negyedóránként fel kell oldogatni, hogy menjen....
Aztán próbáltam böngtészőből is a Class FM-et, ott is kb 15 percig megy, majd mikor feloldom a képernyőt, miután elhallgatott, újratölti az oldalt...
Ez a téma WP10--esen ennyire elb*szott egy dolog?
Csakmert van egy Lumia 1020-asom is 8.1 Denim rendszerrel, ott a rad.io alkalmazással és böngészőből is megy órákig hiba nélkül a netrádió, sem akadás, sem elhallgatás, csak ha én állítom meg...."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz turbulencia8 #95751 üzenetére
950-esnél mik a gondok a Skype-al? Mert hetente 3-4 alkalommal használom, de még nem tapasztaltam hibát. Szintén 950-essel
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz myckey #95740 üzenetére
+1
Így vagyok a Lumia 950-esemmel én is, ráadásul nemrég vettem mellé egy Lumia 1020-ast fotózásra külön (a 950-es előtt 1020-asom volt, de rájöttem, hogy kár volt eladni)
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz nhpeti #95708 üzenetére
Nekem a 950-es pöpecül szinkronizál Gmail-ből, de még a Lumia 1020-asom is WP 8.1-essel...
Sosem tűnt el névjegyem, egyedül az MS fiókból nemtudott egyszer szinkronizálni, de az globális hiba volt, külföldi fórumokon is olvastam. Azóta Gmail fiókban vannak a nevek, és rendesen szinkronizál mindkét telefonom (Lumia 1020 WP 8.1 Denim és a Lumia 950-es)
Olvasom ezt a topikot, ritkán írok, mert konkrétan semmi problémám sem a Lumia 1020-asommal sem a 950-esemmel..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz leslie23 #95605 üzenetére
Lumia 950-esemen flottul megy a Skype-olás, de fater a Lumia 550-esével is hibamentesen használja heti több alkalommal. Németben vannak kint rokonok, velük Skype-olunk, az esetek 80%-ában a két Lumiával (950 - 550)
-
Francia91
veterán
válasz zsamiatt #95490 üzenetére
Nekem a 950-esen teljesen rendben működik. Sőt, jobb lett mint volt, mert az FCU előtt több mail kijelölése katasztrofálisan el volt cseszve, most olyan, mint régen volt, jó
-
Francia91
veterán
válasz #32839680 #95326 üzenetére
Mikor még nem volt bezárva az Insideres kapu az 1020 előtt, Insiderrel frissítve W10-zel használtam a Lumia 1020-ast, maximálisan jól működött W10-M-mel is. Hardveresen lazán bírta volna, csak az MS sz*rt bele nagy ívben...
Jól tudod, csak mókolással lehet 1020-asra W10M-et faragni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz univerzita #95192 üzenetére
Amikor nekem a Térképek az 50 km-es út helyett csinált egy 90 km-es kerülőt Szegedre, onnantól kezdve nem is néztem arra az alkalmazásra...
Még jó, hogy ismerem a megyét
Ennek ellenére a régi Nokia Maps a Nokia N8-asomon nem csinált ilyen hülyeségeket, 2015-ben azzal navigáltam ki Erdélybe az 1 hetes motoros túrámra. Bár már Symbian-on is használtam a Sygic-et, akkor kedveltem meg[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz univerzita #95189 üzenetére
Igen! Ezért is szeretem többek között. Nagyvárosokban sokat segít
Ez csak egy netről gyorsan leszedett képernyőmentés WP-s verzióról
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Bogyó bá' #95182 üzenetére
A Sygic-et még a Lumia 1020-asom idejében megvettem Windows Phone-ra. Kemény 6.700 Ft volt az Európa csomag élettartam frissítéssel. Térképek pár hete frissültek, a programverzió is. Tehát bőven megvan a frissítés rá. Ennyit megér egy normális navi szerintem, sosem hagyott még cserben, jó útvonalakat tervez Lengyelországba, Szlovákiába és Romániába is, eddig motoron mindig a Sygic volt a navim, és a Lumia 1020, majd később 950-es
Ráaádsul kb végtelen köztes pontot is megadhatsz benne, kiváló!"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Érdekes, nekem semmi bajom a Lumia 950-esemmel bő egy év alatt... Pedig használom rendszeresen, GPS, böngészés, Messenger, meg sok egyéb. Ami van alkalmazás, azokkal sincs bajom...
Itt a topikban is javarészt csak olvasgatok.... Sőt, volt Lumia 1020-asom, de fogok egy olyat venni, bánom, hogy eladtam"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz this is life #94724 üzenetére
Írok majd nekik ezzel kapcsolatban
Van Android-os GPS-em (WayteQ X995), azon is legális Sygic van (nem ami járt hozzá, megvettem rá a rendes Sygic-ot), ott is szedi a térképeket lefele
Remélem nem lép le, "Élettartam frissítés" címszó alatt vásároltam meg. Ha mégis lelép, akkor meg fizesse vissza az összeget![ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Lumia 950 és a kb 2 éve megvásárolt Sygic
Szeretnék letölteni egy Németország térképet (szeptemberben mennék ki egy hétre), de lassan 2 hete ez fogad, ahogy megnyitom az Európa (és bármelyik más földrészt).... Valaki másnál, akinek megvan a Sygic, előfordul ilyen vagy tapasztalja ezt?
Vagy már a Sygic is sz@rik a rendszerre? Remélem csak átmeneti, és tényleg karbantartás[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz this is life #94493 üzenetére
Mobil adatforgalom ki volt lőve
Vagy a GSM Offline mód olyan, mint anno a Symbian-nál az Offline üzemmód?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz this is life #94489 üzenetére
Lehetséges, hogy az időjárás rásegít, mert autóban pl nem kapcsolja le a kijelzőt. Csak a kijelzőt kapcsolja le, mert a Sygic pofázik tovább
Csak a Lumia 1020-as bírja motoron is, mondjuk gyengébb a hardvere, de akkor is nah..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Akkor ne értsd...
Egyenlőre arra próbálok rájönni, hogy meglehet-e oldani a melegedést...
Valamint autóban használható (ott nincs ez a hibajelenség), de az esetek 80%-ában motoron használom, és ott a tokban jobban felmelegszik, hála a napfénynek. Csak március óta annyival jobban melegszik, hogy leveszi a fényerőt minimumra"amivel együtt kukáztad a store-ban megvett és agyondicsért sygic programot is"
Ebben tévedsz, ugyanis nemrég lett megint egy 1020-asom, 8.1-es rendszer van rajta, és az 1020-as végig bírja a navigációt, átlagos melegedéssel, szintén Sygic-cel...
Ettől függetlenül nem véletlen dícsértem a Sygic-ot, nem a program hibája a melegedés, mert a gyári Térképek alkalmazással is ugyanezt csinálja a 950-es
A telefont pedig csak ezért nem passzolom el, ne haragudj. Máshogy gondolkozunk, ezt tiszteletben is tartom, nem fogok vitázni erről[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Na, kénytelen voltam venni már egy normális navit... A Lumia 950 pár hónapja nem bírja a GPS-ezést... Felmelegszik és lekapcsol a kijelző.... Pff, pedig régebben simán bírta, tavaly novemberben simán vitte az 500 km-es távot... Microsofték valami frissítéssel bebasztak neki szépen... Nyomtam neki egy WDRT-t, hátha, de ugyanúgy, 20-30 perc után kijelző lekapcsol, telefon meg forró...
-
Francia91
veterán
válasz sapizee #94403 üzenetére
Tiszta Win10 frissítést csináltál, vagy visszaállítottad a 8.1-esről készült biztonsági mentést?
Ha visszaállítottad, akkor az szinte biztos bugforrás. Valamint Eagle régebben írt egy frissítési menetet 8.1-ről Win10-re, ismerőseimnek bevált, többeknek pont 930-as Lumia esetében.
De azért kezdésnek egy sima "Gyári visszaállítás"-t megkísérelnék abban az esetben, ha még nem volt[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Legyen... Nekem mégsincs bajom a 950-essel...
Navigáció, böngészés, zene, fényképezgetés, néha videózás, meg pár apróságra amikre még használom nekem tökéletes... Tavaly szeptember óta van meg, egy HR-t sem kellett csinálnom azóta, mégis jó"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Júniusban voltam a Tátrában motoros túrán, a Lumia 950-essel (+ Sygic) szoktam navigálni. Előtte sosem volt vele probléma, de beletettem szokásosan a GPS tokba a telefont, Sygic-et belőttem, 15 perc után elsötétült a kijelző, a legkisebb fényerőre levette magát, semmit sem láttam. Azthittem, hohy az automatikus fényerőállítás kukult meg, de mikor kivettem a telefont, szinte tűzforró volt... Sokat használom a 950-est GPS-ként, nagy távokon is, eddig nem csinált ilyet....HR akkor Neked megoldotta ezt a problémát?
Nekem kb 1 éve van meg a 950-es Lumia, de még nem kellett neki HR.... Talán eddig tartott?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
Francia91
veterán
Üdv Urak!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy hogyan tudnék lementeni SMS-eket Lumia telefonról?
/Nyomtani kéne hivatalos ügy miatt/
Láttam ezt a Contact + Message backup programot, de itt a véleményeknél írnak olyat, hogy nem hoz létre féjlt meg kilép... Azért megpróbálom, de más módszer van-e? Azt tudom, hogy felhőven tárolja, de jelenleg nem találom, hol lehetnek, bejelentkeztem az Outlook.com-on[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz ZavaBalazs #87823 üzenetére
Reméltem, hogy végigolvassák a hozzászólást...
-
Francia91
veterán
válasz kovacsroli #87819 üzenetére
Pedig én csak a HR-t javasolnám ilyen esetben, ráadásul WDRT-vel, hogy biztosra menj
-
Francia91
veterán
válasz ZavaBalazs #87714 üzenetére
Valaki mindig van fent, legalább 10 ismerősöm
Csaba meg én vagyok"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Lassúnak lassú volt ez is, most sem szélvész, de engem nem idegesített, mert eleve nem használom sűrűn, ahogy a Facebook oldalt sem. De ha pötyögni kell valakivel, akkor elvárnám, hogy működjön...
Mondjuk működik, csak épp nem látom, hogy ki van fent... 2 napja frissült a Messenger (Beta), előtte jó volt. A sima Messengert azért nem használom (le is töröltem), mert nem képes fekvő módba elfordulni
Na mindegy, majd telefonr restartolom, hátha akkor észhez tér a Messenger, amire kell, így is megfele, csak nah....[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz _ocsisajt #87674 üzenetére
Én csak azért jelentkeztem be a gyári FB alkalmazásba, hogy a naptárat és névjegyeket szinkronizálja. Értesítései teljesen ki vannak kapcsolva, az FB-ot kizárólag böngészőből használom
-
Francia91
veterán
Tényleg nem olyan a LCB jpeg képe, mint a DNG kép, de sokkal vállalhatóbb, mint amit a gyár színez el. Ennek ellenére én is maradok a DNG-nél, aztán majd amit szükséges, átalakítom JPG-re
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz ZavaBalazs #87613 üzenetére
Ha telepíted, a Lumia Camera lesz az alapértelmezett. Én visszaállítottam a gyárit alapértelmezettnek, a Lumia Camera meg ott van Kezdőképernyőn
-
Francia91
veterán
válasz this is life #87610 üzenetére
Jah, mikor 1020-asom volt, próbáltam letölteni rá, de azt írta, hogy ez a készülék nem támogatott... De az biztos, hogy tavasszal veszek egy 1020-ast megint, mert hiányzik, hiába van itt a Lumia 950-es
-
Francia91
veterán
válasz ZavaBalazs #87606 üzenetére
Tedd fel, próbáld meg. Nem vesztesz vele semmit
-
Francia91
veterán
A gyári nem volt azóta megnyitva....
Megnéztem, ugyanolyat csinál a gyári cucc is... Nem fossa a színeket... És nem placebo...
Eddig ez volt a helyzet
Viszont most a DNG is tök azonosnak néz ki számítógépen nézve[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz zsoltzsolt #87599 üzenetére
Nem fossa el a színeket a jpg képeken
-
Francia91
veterán
válasz this is life #87596 üzenetére
Az 1020-as már nem kapta meg az 5-ös verziót, a 930-as viszont igen
-
Francia91
veterán
válasz FoLey-v #87578 üzenetére
950-esem van, így nemtudom, hogy 650-esre jó-e.... töltsd le, próbáld meg! Én is ezt tettem kérdezés helyett
Alapértelmezett kameraalkalmazást tudsz választani (tehát hogy melyik induljon el alapértelmezettként, nekem pl van külön exponálógomb, annak megnyomására a Lumia Camera Beta indul most el)
Szerintem eltávolítható, de nem próbáltam meg törölni, mert nekem kell a program. Panorámamódot nem néztem, hogy van-e benne, mert sosem használtam panorámát[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
No, kicsit próbálgattam a Lumia Camera-t a 950-esen. Azt kell mondjam, hogy tényleg fasza, mostmár nem kell a DNG-ből kinyernem a normális képet
Annyi hátránya van, hogy nincs benne 1080p/60fps, így ha videózni akarok, akkor a gyári alkalmazásra kell váltanom, valamint a lassított felvételhez is (ezt ritkábban használom, a videó viszont nálam 1080p/60fps-re van állítva). Bár a váltogatás nem okoz nekem problémát a két program között, csak megemlítettem.
Ami külön tetszik, hogy telepítés után egyből be is tette alapértelmezett kamera alkalmazásnak a Lumia Camera Beta-t a rendszerben"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz this is life #87464 üzenetére
A ProShot Classic-cal semmi bajom nincs a 950-esen, de a RAW miatt a gyári alkalmazást használom, a RAW képek picit színben élénkebbek, mint a ProShot jpg képei (lehet, hogy a tömörítés miatt), viszont nem veszek rajtuk észre semmilyen extra tónust/árnyalatot
-
Francia91
veterán
válasz this is life #87462 üzenetére
Igen, erről tudok, itt korábban volt róla szó, meg most a Lumia 950-esen a Classic van fent, de azzal is jó fotózni, mert nem cseszi el így a jpg képet sem
-
Francia91
veterán
válasz MasterMark #87456 üzenetére
Pedig ki van kapcsolva a HDR, ezt biztosra tudom
De Eagle is tanúsítja, hogy HDR nélkül, és HDR--t bekapcsolva is elcseszi a színeket
-
Francia91
veterán
válasz MasterMark #87454 üzenetére
Nincs rajta! Épp ez a vicc, hogy anélkül is elcseszi
-
Francia91
veterán
válasz Boonen007 #87448 üzenetére
Erről volt szó korábban, többek között én is írtam róla, valamint mflex kollega (azóta nemtudom, mi a nickneve) is írt a dologról.
Ezért van bekapcsolva a RAW lehetőség is nálam, és abból tudok normális képet kinyerni, ahogy a linkelt hozzászólásomban is láthatod"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Tényleg eszméletlen, hogy mennyire eltolja a színeket a Lumia 950-es a nem RAW képeken...
Az eredeti, nyers DNG-ből kinyert kép
Valamint amit JPG-be ment le a 950-es
Összesen ennyi a bajom a 950-essel, ezért kénytelen vagyok DNG- ben fotózni, a JPG képek felét pedig kukázni
-
Francia91
veterán
válasz pikszel #87195 üzenetére
Akkor még mindig adott a kérdésem. Bekapcsoltam a gyorsított felvétel-t a kamera app-ban, lenyomtam az exponáló gombot, majd onnantól fél óráig csinálgatta a képeket. Mikor megállítottam, nem történt semmi, ott volt a halomnyi kép a galériában. Nekem kell vmi szoftverrel ezt összefűznöm?
-
Francia91
veterán
Üdv!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Time Lapse funkció hogyan működik a Lumia 950-es esetében pl? Odáig eljutottam, hogy csinál egy rakás képet, de a végeztével nem fűzi össze őket
-
Francia91
veterán
válasz mtomi95 #87033 üzenetére
1020-asra is lekaszálták a Win10-est, ott nem lehet a RAM-ra fogni viszont. Én Insideren keresztül sokáig használtam W10-est az 1020-ason, semmilyen problémám nem volt vele. Egyedül az akkuidő volt kevesebb, amit talán tudtak volna orvosolni a későbbi frissítésekkel
-
Francia91
veterán
válasz tothjozsi96 #86868 üzenetére
A színekbe utólag vannak belenyúlva, de a gyári alkalmazással.
1,5 hónapja van meg a telefon, ennyi idő kellett, hogy kiismerjem teljesen a kameráját, hogy tudjak vele ilyen fotókat készíteni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz hroberto #86862 üzenetére
1,5 hónap után megtanultam én is egyre jobb képeket kreálni a 950-essel. Utána a gyári alkalmazással még alakítok a színeken, és szerintem elég jó képek hozhatóak létre a 950-essel...
Nincsenek olyanok, mont BobTail képei, de szerintem nem rosszak...
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz bluemirage #86851 üzenetére
Én csak néha írok ide, mert alapvetően SEMMI bajom nincs a Lumia 950-esemmel, sem a rendszerrel. Minden megy ahogy kell, minden csempe működik, egyszerűen nincs problémám. Ha kérdésem van, vagy észrevételem, írni fogok, de addig nem pazarlom a sorokat
Korábban is csak akkor írtam, mikor még az N8-ról váltottam 1020-asra, és sok ismeretlen dolog volt számomra a WP-vel kapcsolatban"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
A .321-gyel másnak is javult az üzemidő észrevehetően, vagy csak nekem tűnik úgy? /Lumia 950/
-
Francia91
veterán
válasz Hunork #86718 üzenetére
Én a Lumia 1020-ason is Win10-eztem Insiderrel, ott sem volt semmi problémám (ellentétben a fórumozókkal, akik minden hibát tapasztaltak), valamint lassan 1,5 hónapja van meg a 950-es Lumia, de itt sincs semmi gondom a Windows 10-zel, minden megy, ahogy kell. 1-2 apróság volt, de tényleg minimális bugok
-
Francia91
veterán
válasz Hunork #86626 üzenetére
Közel egy éve vettem meg a Sygic-ot, még mikor az 1020-as Lumiám volt. Maximálisan elégedett vagyok a programmal. Akkor 70%-os kedvezmény volt az Europe Lifetime License-re, így 6.800 Ft-ért vettem meg. Nincs nagy problémám a gyári alkalmazással sem, de a Nokia N82-es óta Sygic-et használok telefonos navira. Meg kb végtelen mennyiségű köztes pontot meg tudsz adni tervezéskor, navi közben mutatja pl az útbaeső benzinkutakat a távolságukkal együtt (meg bármi mást, amit beállítasz a programban). Én motorkerékpáron használom rengeteget, külföldi túrákon is, eddig nálam jelesre vizsgázott. Én akkor úgy gondoltam, hogy egy tisztességes naviprogram, örök élet licensszel és frissítéssel megér közel 7.000 Ft-ot.
A gyári alkalmazást azóta nem néztem, hogy fejlődött-e valamit, nagyon ritkán nyitom meg. A Lumia 950-es pl megvan szeptember 1. óta, és 3-4 napja nyitottam meg először a gyári Térképeket . Elvileg már abba is beletették a köztes pontok lehetőségét, de nem tudtam rájönni, hogy lehet előcsalni....
-
Francia91
veterán
válasz Pacee87 #86532 üzenetére
Nincs WIFI a Pixma MP540-esen.
Csak ezért meg nem veszek másik nyomtatót, mert a legjobbak között van ma is fotónyomtatásban, újban ekkora felbontásút 50k körül kapok minimum....Akkor nézek valami alkalmazást, hátha...
A párosított BT eszközöknél látja, hogy nyomtatóról van szó, ezért nem értem a dolgot... A "szar, elavult" Symbian meg egyből képes nyomtatni BT-n keresztül. Jah, most kipróbáltam a Nokia N82-esemmel, az is nyomtat BT-n keresztül....
-
Francia91
veterán
A Lumia 950-essel párosítottam a Canon Pixma MP540-es nyomtatót BT-n keresztül, de a nyomtatók között a "Nyomtatás" rábökése után nem látja... Mindenképpen csak WIFI-s nyomtatót hajlandó elfogadni... Próbáltam a "Megosztás"-t a párosított nyomtatóra, de nem tudott vele mit kezdeni..
Anno a Nokia N8-asommal prímán tudtam nyomtatni BT-n keresztül ugyanezzel a nyomtatóval
Működésre lehet ezt bírni valahogy, vagy csak WIFI-s nyomtatás játszik a támogatott nyomtatókkal?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz mirci18 #85991 üzenetére
Igen, ez 8.1-en és W10-esen is jelen van, valami szervergebasz
Ezért csináltam azt, hogy Gmail-be átimportáltam a névjegyeket a Microsoft fiókból, és Gmail-lel szinkronizáltam csak a névjegyeket"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz turbulencia8 #85871 üzenetére
Nekem nem céges telefon, de maximálisan elégedett vagyok a 950-essel, és a W10-zel is
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #85356 üzenetére
Lassan, de tanulsz...
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz this is life #85291 üzenetére
-
Francia91
veterán
Urak, a PIN kód kérését hogy tudom kikapcsolni Windows 10 Mobile alatt?Szerk.: Nagy nehezen megtaláltam a Microsoft oldalán, csak picit hülye elnevezése van....
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz snakebait #85278 üzenetére
Na jah...
Az 1020-ason látszódik Glance Sreen-en, ha töltöm, a 950-esen meg nem...
Érdekes módon, mikor az Insideres W10 volt fent az 1020-ason, ott még látszott a töltés Glance Sreen-en..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #85268 üzenetére
UC Browser azthiszem van WP-re, próbáld meg azzal az FB-t. Tényleg nem értem, miért nem tudták ezt az eltolós hibát orvosolni 8.1 alatt, nem lenne egy nagy erőfeszítés...
-
Francia91
veterán
válasz turbulencia8 #85257 üzenetére
Én meg a Telekomtól vettem kamatmentes részletre, úgyis bőven vállalható, ha nem feltétel a függetlenség
-
Francia91
veterán
válasz strapal #85255 üzenetére
A tapasztalatok alapján jobb egy eleve Win10-zel kiadott Lumia, mint egy 8.1-ről frissített. Jobban, stabilabban megy vele a rendszer. Legalábbis azok alapján, amit itt olvasok. Gyakorlati tapasztalatom egyik említett Lumiával sincs, egy Lumia 1020-asom és egy 950-esem van
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #85210 üzenetére
Fater 550-es Lumiája köszöni, elvan 1 GB RAM-mal gyárilag W10-zel
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!