- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
OneNote jegyzeteimet miért nem synceli automatikusan SkyDrive-ra a telefon? Folyamatosan csatlakozva van a nethez WiFi-n keresztül, mégsem látom a gépen a skydrive.live.com-on őket.
-
Psychonaut
veterán
válasz bernadett79 #14419 üzenetére
Azért, mert nem lehet kikapcsolni töltés közben. Nincs rá mód. Magától vissza fog kapcsolni.
-
Psychonaut
veterán
válasz xperiasigi #14316 üzenetére
Csak az USÁ-ban.
-
-
Psychonaut
veterán
Hivatalos bejelentés, és kis pontosítás:
“While the protective shell does not make your Lumia 620 indestructible or 100% waterproof, it’s ideal for people who enjoy active lifestyle where working up a sweat, getting caught up in a rain or dropping the phone can be a regular occurrence. It’s also suits people who want to use their smartphone at work, even if it’s a dusty, damp environment.”
-
Psychonaut
veterán
válasz mukibuci #13981 üzenetére
Nem csak ezzel van a gond. Hiába hagyja ott minden WP-s a Google-t, nem fognak változtatni, mert annyira inszignifikáns ezeknek a felhasználóknak a száma, hogy simán benyelik. Ja, és ezen felül még Microsoft is a célrendszer, tehát a felhasználók csinálhatnak bármit is, változás nem lesz.
Én egyébként megtettem amit tudtam, ahogy említettem is, nem érint a probléma, de azért hadd tegyem már szóvá, ha nem tetszik a hozzáállásuk.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Srácok, egyrészt régóta van már WP-m, másrészt Outlookot használok. A probléma nem itt van, hanem az elvekkel. De azokkal attól függetlenül, hogy engem érint-e a következményük, vagy sem.
-
Psychonaut
veterán
válasz Attila8006 #13808 üzenetére
Érdemes egyesével megnézni, hogy milyen alkalmazások vannak jelenleg a telefonodon, ezek közül mennyit használsz, és mennyi az, amire ténylegesen szükséged van. Ezek után ezeket megkeresni WP Marketplace-en, ha nincs, akkor alternatívát keresni rájuk.
Így viszonylag nagy pontossággal meg tudod állapítani, hogy megfelel-e az igényeidnek a WP alkalmazáskínálata.
-
Psychonaut
veterán
válasz Attila8006 #13806 üzenetére
A Windows Phone nagyon eltér az Android/iOS párostól, szerintem/szerintünk kifejezetten jó, szerethető rendszer, de azt nem lehet tagadni, hogy vannak hiányosságai - főleg a WP7-nek. Ha ezekkel együtt tudsz élni, akkor érdemes belevágni. Ha nem, akkor felesleges.
Viszont jelen állás szerint bármelyik Windows rendszer mellett döntesz - már ha valamelyik mellett egyáltalán - a legjobban egy Nokia készülékkel jársz a bővített alkalmazáskínálat miatt.
-
Psychonaut
veterán
válasz Attila8006 #13804 üzenetére
Badoo: van, Twoo: nincs, Twitter: van, Facebook: van. Angry Birds: csak fizetős változatban. Widgetek: nincsenek, de ez rendszersajátosság.
-
Psychonaut
veterán
válasz Attila8006 #13802 üzenetére
Nokiákon van Bluetooth fájlküldés és csengőhangkészítő is egyébként, de a Marketplaceből még mindig hiányoznak más platformokon mind meglévő nagyon fontos alkalmazások. Esetleg ha leírod, miket használsz, pontosabb választ tudunk adni.
Azt viszont mindenképpen érdemes tudni, hogy a 7.8 gyakorlatilag "lezárt" rendszer, tehát sokkal inkább egy WP8-as telóba ruháznék be - azon viszont már erősen elgondolkodnék a helyedben.
-
Psychonaut
veterán
válasz Attila8006 #13800 üzenetére
Röviden: ha ezek dealbreakerek voltak nálad, akkor felesleges újból megpróbálnod.
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #13624 üzenetére
Az oké, ha nem használod őket, de a Samsungon még annyi haszontalan program sincs...akor meg miért érne 15 ezerrel többet?
-
Psychonaut
veterán
Na jó jó, az alapár sok, de ahogy a szavaiból kivettem, nincs túlforgalmazási díj, csak lassítják a netet a keret elfogyasztása után.
-
Psychonaut
veterán
(ID3)Tag=MP3-ban lévő információ. Például Artist, Albumartist, Compilation, stb. Az első borító Frontcover néven fut, gondoltam, fix, hogy mit rak be háttérnek, így azt is lehet tudni, melyik taghez tartozik.
SZERK: nekem is rendesen ki van töltve minden, és ha jól emlékszem, US régiós az accountom is, de mégsem rak be semmit. Este utánanézek, hogy pontosan mi is a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Köszi srácok, tudtam ezekről a fícsörökről, hogy az unlock ezekre használható, csak azt nem, hogy vannak ténylegesen hasznos homebrew appok is, ezeknek utánanézek, mert Screenshot alkalmazásnak én is tudnék örülni.
Esetleg arra nincsen mód, hogy a hard resetkor "újratelepítésre" kerülő ROM-ba belepiszkáljak? Semmi rosszra nem kell gondolni, a Samsung gyári alkalmazásait ilyenkor automatikusan telepíti a telefon, én meg rögtön utána törölhetem őket, így ha megoldható lenne, szívesen kivenném ezeket egy az egyben.
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #13077 üzenetére
Na, majd egyszer direkt szembemegyek veled akkor.
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #12840 üzenetére
Igen, az Samsung-only.
Más: Samsung telókon 7.8 alatt nem működött az egyik gyári alkalmazás (Now) live tile-ja. Na, ezt a legutóbbi update megoldotta...de egyidőben kivették a nagyméretű (teljes szélességű, 4x2-es) csempe opciót is, mostmár csak 2x2-es (tehát nagy négyzet) méretben létezik az alkalmazás. Komolyan mondom, ekkora b@lfaszokat...
-
Psychonaut
veterán
Amúgy van egy dolog, amit már régen észrevettem, de sosem jutott eszembe megkérdezni. Ha nem írom be indításnál a PIN-kódot, valahogy ezt megtehetem a telefon újraindítása nélkül, vagy nem? Mert lehetőséget nem találtam rá, de fenntartom a lehetőségét annak, hogy én vagyok a béna.
-
Psychonaut
veterán
WP7.8-on playlistet nem lehet módosítani sehogy? Összekirakóztam a kedvenc ~100 számomat, de valamiért belekerült vagy 7, amire rá sem nyomtam, ezeket meg nem tudom belőle kivenni...
-
Psychonaut
veterán
Marketplace-ben ugye nem lehet a Purchase historyt törölni? Ott vannak csak egyszer letöltött, rég nem használt appok, és halálra idegesítenek (azt hiszem, OCD-m van...).
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #11986 üzenetére
Magyar keresési nyelvvel nincs mobilos Bing, legalábbis 7.5 alatt biztosan így volt, 7.8 alatt nem is próbáltam a magyart pont emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #11964 üzenetére
7.8 alatt nem működik a Now Live Tile-ja sajnos. A Samsung meg láthatóan nem tesz semmit ez ellen.
-
Psychonaut
veterán
Nagyon meggyőzőnek hangzik ez az Xbox Music ( ), de szerintem maradok a jól bevált MP3 gyűjteményemnél.
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #11925 üzenetére
Navival nincs tapasztalatom, de semmi pénzért nem raknám rá vissza a 7.5-öt.
-
Psychonaut
veterán
válasz MasterMark #11845 üzenetére
Talán iPhone topikban lenne érdemes próbálkozni ezügyben...
-
Psychonaut
veterán
válasz MasterMark #11842 üzenetére
Nem a Microsoft/Google fiókod névjegyzékében vannak? Mert ha igen, onnan gyakorlatilag bármilyen okostelefon le tudja hívni őket.
-
Psychonaut
veterán
válasz B4l!nt #11626 üzenetére
Rádugod a telefont USB-re, Zune-on rányomsz Settingsnél az Updates-re, majd pár másodperc után (mikor még keres) megszünteted a netkapcsolatot, és ha szerencséd van, kiírja úgy fél perc után, hogy van elérhető frissítés, ekkor újra bekapcsolod a netet, letöltöd, telepíted, örülsz. Ha nincs szerencséd, próbáld újból.
-
Psychonaut
veterán
"Hi,
This is a member of the Viber R&D Team!
The full version of Viber for WP8 is in development and hopefully will be ready soon. Please stay tuned."
2012/11/28
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Nekem működött mobilnet nélkül is, szerintem semmi logika nincsen benne. Olyat is csinált, hogy kiírta a telefon, hogy van frissítés (meg a Zune is), majd miután ezt úgy fél óráig nem tudta letölteni, kihúztam, erre eltűnt a menüből az üzenet, és mikor visszadugtam gépre, a Zune is tagadta, hogy frissítés elérhető lenne.
-
Psychonaut
veterán
válasz bernadett79 #11183 üzenetére
Ezt a magyar nyelvű útmutatót kell követni. Ennél egyszerűbben sajnos nem lehet elmagyarázni.
-
Psychonaut
veterán
válasz bernadett79 #11176 üzenetére
Már kaptál választ délután is. Talán olvasd el ahelyett, hogy ismét felteszed ugyanazt a kérdést.
-
Psychonaut
veterán
Így már egy fokkal elfogadhatóbb, de még mindig nem értem, hogy miért csak az Answers fórumon lehet egyáltalán érdeklődni, segítséget kérni, és miért adnak ott látszólag hasraütésszerűen időpontokat, amiket nem tartanak be. Kommunikáció terén azért lenne még hova fejlődni.
-
Psychonaut
veterán
Az átnevezés. Én is panaszkodtam az Answers fórumon, hogy ez tarthatatlan, hogy a világ egyik legnagyobb IT cége képtelen egy ilyen funkciót biztosítani, és az egyetlen hely, ahol panaszt lehet tenni, egy fórum(!!!).
December 21-én írtak 2-3 hetet, ami...khm...egy ideje letelt. Próbáld meg, hátha működik már, de nem hinném.
exileee: ha jól emlékszem, ha magyarra állítottad, akkor a desktop Bing jött be, amin "rendkívül kényelmesen" lehetett keresni...
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Teljesen új emailt tudsz elvileg hozzárendelni, nem csak @hotmail.com - @outlook.com csere a dolog.
Telefonon úgy tudod megoldani, hogy A Microsoft account legyen az alapértelmezett, de B cím emailjeit kapd meg, hogy új accountot adsz hozzá a beállításoknál, és a leveleket arról szinkronizálod.
-
Psychonaut
veterán
válasz bernadett79 #11116 üzenetére
Automatikusan bekerül, ha ringtone a műfaja (tagben).
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz btudos #11068 üzenetére
Nyilván nem így, hanem úgy, hogy "alternatív keresőszolgáltatók is elérhetőek lesznek az Internet Exlporerben" gondosan kerülve a Google említését, a fícsörre helyezve a hangsúlyt.
Mintha emlékeznék arra, hogy 7.8 megjelenése előtt mentek erről pletykák, csak nem tudom, hivatalos bejelentés, vagy csak bizonytalan értesülés volt ezeknek az alapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest