- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz Plazmacucci #60108 üzenetére
Ez jogos.
(#60103) Burt1793: Szerintem vegyél egy droidos telefont, de tényleg. Nem kellene itt felesleges karakterek százainak begépelésével koptatnod a klaviatúrádat, és végre cserélgethetnél launchereket, meg ikonokat és betűkészleteket.[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz Plazmacucci #60093 üzenetére
Nem sértődök meg, tényleg ezekre a dolgokra használom a telefont. Telefonálás (ezt már szinte le se merem írni ), sms, email, böngészés, közösségi cuccok, néha játék, határidők követése, navigáció. A youtube-ot telefonnal szoktam indítani a tv-n (smartglass + xbox360), valamint ha valamilyen perverz ötlet folyamán a tv-n akarok böngészni, azt is az előbb említett kombóval oldom meg.
Szerintem azt általad leírt dolgok bőven kimerítik a rétegigény fogalmát, de még az általam használt dolgokat se nagyon intézi a baráti köröm nagy százaléka telefonnal.
Értem én, hogy a droidot szét lehet hekkelni, meg műholdakat lehet vele irányítani (sőt még launchert is lehet cserélni rajta ), csak nekem ezekre nincs szükségem.[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz Burt1793 #60085 üzenetére
Az, hogy mi mennyire használható, felhasználási szokás függvénye. Pl. nekem a wp ezerszer használhatóbb, mint akármelyik droid. A kulcskérdés itt az, hogy miért mennyit fizetsz.
Vettem egy 820-at 0 ft-ért a T-nél, és ezerszer stabilabb, megbízhatóbb a mai napig, mint az előtte lévő 130k-s droidos HTC-m volt. Aztán kaptam egy 930-at, de valahogy nem éreztem korrektnek a két telefon közötti 120k-s árkülönbözetet, mert a 930 az én felhasználási szokásaimmal nem nyújtott semmi pluszt a 0 ft-oshoz képest, ezért el is adtam. Most egy 1320-at használok, és a mai napig atomstabilan teszi a dolgát.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz Burt1793 #60074 üzenetére
Ha valami nem működik, nyomj HR-t, aztán ha úgy se működik, akkor szerviz. Ez kb. minden telefonnál így van, azzal a különbséggel, hogy wp-nél visszaállítás után mindent szépen visszapakol drive-os mentésből.
A droid meg gyerekeknek és telefonbuzerátor geekeknek való. Szerintem.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
Attól, hogy mindenki temeti a rendszert, meg átnyargal ios-ra, vagy maritérdekalácsára, nekem még mindig ez a leghasználhatóbb. Magasról leszarom az instagramot, meg a twitter app hiányosságait, a rendszer stabil, mint a nagymarosi vízlépcső.
-
-
hülyegyerek
addikt
-
hülyegyerek
addikt
válasz viewdetails #55820 üzenetére
Az sokkal nagyobb.
-
hülyegyerek
addikt
Lehetséges e egy bizonyos számról érkező sms-ek automatikus továbbítása egy másik telefonra ? Túrom a guglit, de eddig nem kaptam választ.
-
hülyegyerek
addikt
-
hülyegyerek
addikt
válasz Bukk900 #53604 üzenetére
Pedig meg fogsz lepődni, mert egyáltalán nem pörgősebb a 400-as Snapi. Szintetikus tesztekben elmarad az s4plustól, valós felhasználásnál meg ugyanazt a teljesítményt hozza kb. A fogyasztása tényleg jobb az s400-nak, meg van benne sensorcore is, bár ez eddig csak neked volt érdekes.
-
hülyegyerek
addikt
válasz #03372544 #53602 üzenetére
Az az újabb négymagos processzor kicsit gyengébb, mint a 925-é. Gyanítom, hogy kamerában is gyengébb lesz, plusz csak szoftveres gombjai vannak, nincs glance, nincs kameragomb.
Ellenben kicsit nagyobb a kijelző és az akksi, bővíthető sd kártyával, valamint a 730 két simet fogad.
Kinek mi a fontosabb.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz #03372544 #53547 üzenetére
Szabvány, mint a droidnál ? Ez nagyon LOL
Pont a wp-nél kötött a hardver a rendszer stabilitása miatt (bár egyre jobban lazítanak a megkötéseken). Az, hogy kisebb dolgok, mint pl. az iránytű, vagy a közelségérzékelő ki van hagyva, csak gazdasági okokból történnek. Mondjuk attól még tényleg baromi zavaró.
-
hülyegyerek
addikt
válasz SsPL711 #53235 üzenetére
Ne mondd már meg, hogy én mekkora számokat akarok látni.
Egyébként 1320-ról van szó, amin duplaakkorák voltak a számok, mint mondjuk egy 1520-on, vagy 920-on, gondolom a felbontás miatt. Szerettem azt, hogy méterekről is rá tudok nézni az órára, na ez már nincs így.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
Feleakkorák lettek az óra számai. Lesz@rom az időjárást, szóval ezt elcseszték.
-
hülyegyerek
addikt
A kijelző nem jobb (hiába a nagyobb felbontás, az slcd2 nem versenyezhet egy clearblack amoleddel), a kamera sem jobb, egy ledes a vaku, a htc "terméktámogatása" pedig kritikán aluli. Nem lehet memóriakártyával bővíteni, a belső tárhelye meg csak 16gb.
Egyedül a zenei rész az, amiben jobb a Htc, de szerintem teljesen mindegy, ha úgyis csak fülessel hallgatod.
Amúgy te hol "láttad", hogy ennyi mindenben jobb a Htc?hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz laszak #52970 üzenetére
A 820-al is baromi szép képeket lehet csinálni, ha nem lóbálja az ember fényképezés közben, plusz duplaledes a vaku benne, szóval sötétben szinte biztos, hogy jobb, mint a 730/735, és még kameragomb is van rajta.
A 730-ban viszont nagyobb a kijelző, meg az akksi, valamint takarékosabb a soc. Teljesítményben kb. egyszinten van a két telefon, árban viszont a 730 a duplája egy használt 820-nak.Szerintem mindkettő jó választás lehet (bár a 730 képeit még nem láttuk), azt vedd, amit a pénztárcád megenged.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz Cingáriusz #52423 üzenetére
Mit ?
-
hülyegyerek
addikt
Kis felhomályosításra lenne szükségem garanciális javítás-ügyben. Képbe került egy 1520, mint leendő 1320-utód, viszont nincs hozzá se számla, se garlevél. A nokia.hu-s ellenőrzés szerint garanciális, de az a kérdés, hogy mennyire ragaszkodnak a szervízekben a papírokhoz.
-
hülyegyerek
addikt
válasz FіkuszKukіsz #50927 üzenetére
Szerintem meg a legtöbb featuret a symbiantól vette át az összes jelenlegi rendszer, ezért gyakorlatilag mindenki a Nokiától lopott ezt-azt.
-
hülyegyerek
addikt
válasz viewdetails #50905 üzenetére
Miért kell a wp-t egy akármilyen droid verzióhoz hasonlítgatni ?
Teljesen más a koncepció, mások az előnyei.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz stewe780 #50612 üzenetére
Az általad leírt "hibákból" gyakorlatilag egyet tudok igazolni, a videó kattogását tekeréskor. A többi szerintem csak a te készülékeden jelentkezett. Van egy 820, egy 1320, és egy 625 a családban, és egyiknél sem jöttek elő az általad leírt hibák.
Szövegkijelölés, kurzormozgatás 8.0-án is ugyanolyan volt, mint 8.1-en.
Az ie szerintem sokkal gyorsabb, és szmútabb, mint ez előző verzió, de még "okosabb" is (jelszavak megjegyzése VÉGRE !!!, kedvencek szinkronizálása asztali ie-vel, stb.)
Sms-hanghoz nem tudok mit hozzátenni, feleslegesnek tartom az egy-két pittyegésnél hosszabb jelzést, ha levelem, vagy sms-em jön. (gondolom, az Ms is ezen a véleményen van, a gyári jelzőhangok nem véletlenül rövidek)A zenelejátszót nem említetted negatívumként, én viszont megteszem : borzasztóan belassult a zenék keresése, nekem 20 gb zenét kb. 6 előadónként listáz ki, aztán megint csak az üres sorokat bámulom, amíg be nem dob újabb 6 sort. És ez így megy, míg ki nem sikerül listáznia az egészet. Szóval ezt, meg a videó-tekerést sikerült elbaltázniuk.
A pozitívumok, amiket viszont kihagytál:
-Gyorsbeállítások, értesítési sáv, 3 oszlopos főképernyő, csempe mögé rakható háttérkép, gyorstárcsázó kedvenc kontaktokkal, appok sd-kártyára telepítése. Hirtelen ennyi jut eszembe."Na de mit adtak nekünk a rómaiak ???"
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz Szólista #50491 üzenetére
Az eddig OK,csak az értelmét nem látom a dolognak. Ha meg akar győződni arról, hogy minden működik rajta, akkor miért nem a HR előtti állapotban nézi meg, illetve ha már túlvan a HR-en, akkor mi a fenének beállítani akármilyen fiókot, hogy lássa, hogy pl. működik e a GPS ?
-
hülyegyerek
addikt
válasz Pinyo16689 #49892 üzenetére
A 820 baromi jó képeket lő egy 625-höz, vagy akármelyik Htc-hez képest. Kinek a pap....
-
hülyegyerek
addikt
válasz azigazimoris #49710 üzenetére
Nem "egy", hanem "a", ha kérhetem.
-
hülyegyerek
addikt
Samsung Omnia 7-re lehet valahogy offline navit varázsolni, ami külföldön is használható ?
-
hülyegyerek
addikt
Próbálsz ironikusan vicces lenni, csak lövésed sincs a témáról. Azt írtad, hogy "előbb jött ki", nem azt, hogy bemutatták. Innentől kezdve magyarázhatod a dolgot, de igazad attól nem lesz, meg viccesebb se leszel.
-
hülyegyerek
addikt
Kb. 10 perc guglizás után rájöhetnél arra, hogy miért is nem a magyar fw frissítést fogja megkapni a telefonod. Ha erre képtelen vagy, megérdemled, hogy verd a fejed a falba, és nézegesd a 20 dekás papírnehezéked. Nyilván mikor megvetted a sufni gsm-es telefonod, utánaneztél a sufnigsm-ből történő vásárlás veszélyeinek. Ha nem, az az így járás tipikus esete.
Amúgy megsúgom: a product codeodat nézegesd erősen.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz Воланд #48380 üzenetére
Supermanről még mi se hallottunk semmi érdemleges dolgot, mindenesetre a 1320 belső neve a Batman. Ha következetesek lennének a névválasztások tekintetében (amik nem szoktak lenni), akkor valami phablet lenne az is.
-
hülyegyerek
addikt
válasz tomboy0013 #48082 üzenetére
Szervíz
-
hülyegyerek
addikt
válasz tomboy0013 #48051 üzenetére
Marha egyszerű a dolog : az automatikus időállítás valamiért nem működik, és ezért ír ki hibát minden fiók, meg ezért nem szinkronizál. A jövőbeli leveleidet csak nem tudja letölteni....
Átállítod manuálisra, és minden működni fog.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!