- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz Oppenheimer #22709 üzenetére
Én is meg vagyok, ha nincs beragadva semmi, aktív használat mellett is simán megvan az egy nap.
Múlt héten volt egy beragadt progim, amit kikapcsoltam a háttérben futó alkalmazásoknál, és azóta megint rendben van.:-)
-
-
marcusa
addikt
válasz Kadem117 #22216 üzenetére
Az email-ekkel nincs gond, főleg facebook üzenetekre szoktak panaszkodni, hogy nem jönnek meg, vagy késnek, ezt sajnos nem teszteltem, nincs facebook-om. Nekem viber, gtalk tökéletesen működik, minden nap használom mindkettőt.
Ami nagyon szerethető, hogy egyszerű, átlátható, gyors, gördülékeny, és megbízható.:-)
-
marcusa
addikt
válasz marcusa #21708 üzenetére
http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
Ezen az oldalon egyre több lesz Comming Soon, akkor ezek szerint az a jobb.:-)
-
marcusa
addikt
válasz #74266624 #21804 üzenetére
820 gyengébb felbontású, bár _szerintem_ még így is jobb a kijelzője mint a 920-nak, SOC ugyan az a kettőben, a kamera jobb a 920-ban, 820-ban kevesebb a tárhely de bővíthető. Döntsd el, hogy ezek miatt megéri e neked a 920 a +30k-t, nekem nem érte meg így a 820-at vettem.
:-)
-
marcusa
addikt
válasz szőröscica #21690 üzenetére
Ez inkább egyedi hiba, mint sem wp8 sajátosság, az enyém még sosem indult újra magától...
-
marcusa
addikt
válasz nicu71 #21629 üzenetére
De SIM-re az nem tud menteni, vagy rosszul tudom?
(#21631) Venszan Az új szolgáltatónál kérd az adatmentést. Lehet hogy lesz egy egyszeri költsége, de másképp nem nagyon tudod megoldani, ha mindenképp SIM-re szeretnéd. Miért nem jó egyébként felhőbe?
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz Oppenheimer #21391 üzenetére
Kapcsold ki-be, nekem a Nokia PlayTo is csak ki be kapcsolás után látja a tv-t...
-
marcusa
addikt
válasz Oppenheimer #21199 üzenetére
Droidon minden frissítés után megcsináltam, nem tudom, megszokás.
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
válasz Richee11 #20854 üzenetére
Viber, gtalk, email nálam nagyon szépen megy , facebook-ot nem használok, de arra sokan panaszkodnak hogy nem értesít...
Dropbox kliens van képekhez, de én átálltam skydrive-ra, nekem jobban bejön...
Akkuidő ugyan olyan mint az eddigi okostelefonjaimnál, az egy napot szépen hozza, de esténként azért töltőre kell dugni. Nagyon gyors rajta a rendszer, és én a kamerával is elégedett vagyok. De mielőtt váltasz, azért komolyabban olvass utána a rendszer korlátainak, ha úgy is megfelel, akkor nagyon jó kis telefon lesz a 820.:-)
-
marcusa
addikt
válasz ricsip #20063 üzenetére
Én ezt használom:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/yivosoft-recorder/f663e7b0-f65b-e011-854c-00237de2db9e:-)
-
marcusa
addikt
válasz pushalias #19933 üzenetére
Ez így van, volt 6 saját részre vásárolt droidom, és több tucat volt nálam hetekig teszten, mégsem költöttem el 1 dollárt sem a play-en, mert mindent le tudtam tölteni "ingyen"... Mióta megvan a 820, már kb 2000Ft-ért vásároltam a marketplace-en.
Sőt, van kb 50 droid-ot használó ismerősöm, közűlük egyről sem tudok, aki vásárolt volna bármit is, van kb 10 wp-s, és mindnek van beregisztrált kártyája, és vásárolt is már legalább 1-2 dollárért... Ebből a kis mintából számomra nem egyértelmű, hogy a nagyobb felhasználótábor miatt jobban jövedelmez androidra fejleszteni..:-)
-
marcusa
addikt
Enyém T-mobile-os 820, és semmi t-mobile-os app nincs fent... Több mint valószínű, hogy az ismerős telepített fel valami reklámot tartalmazó progit, vagy megrendelt valami info mms szolgáltatást.
Ja, és ahogy polonic mondja, még a boot animációt se módosítják.[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz Halfer #19047 üzenetére
Üzemidő simán megvan egy nap intenzív használat mellett 820-on, este úgyis töltőre kerül... Szerintem az Amoled jobb, az mellett nekem csak a HTC féle SLCD2-3 jön be igazán. Amoled előny lesz a zárképernyős óra használata mellett, mert fekete háttér mellett jóval kevesebbet fogyaszt, valamint fekete hátteret használva is jobb.
720-8X közül 8X-et választanám, mikor én vettem, akkor a 820-8X volt kb egy árban, és a 820-at választottam, és most is azt választanám, hiába jobb a kijelző felbontás.:-)
-
marcusa
addikt
válasz meowmeow #18474 üzenetére
- Linux-ról nincs biztos infóm, de eddig minden win alá fel tudtam csatolni sima háttértárként, és tudtam másolgatni a dolgaimat.
- Én jelenleg is a gmail címtárat és naptárat használom, működik vele a teló
- Van BKV menetrend is, és egy nagyon jó nokiás app is erre.
- 1 napot nálam úgy kibír, hogy legnagyobb fényerőn + napfényben olvashatóság bekapcs, folyamatos lte/wifi csatlakozás, és minden kliensem folyamatosan szinkronizál a háttérben.:-)
-
marcusa
addikt
válasz OverKiller #18457 üzenetére
Szívesen segítünk, ha olyan kérdést teszel fel, amire tudjuk a választ... Én a kimoderált részt nem láttam már, a másik részre, hogy milyen nyelven íródnak a játékok, nem tudom a választ és annyit meg nem írok válaszként, és gondolom más sem, hogy "nem tudom"...
Ha a program telepítésre vonatkozott a kimoderált rész, akkor tudtommal nem lehet megkerülni a store-t, csak onnan tudsz telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Persze, most beszéltem a bankkal is, ott minden rendben, 700Ft-ot utaltam is a webkártyámra, tehát az sem lehet gond...
Előző kártya regisztrációm minden gond nélkül ment, most meg ezt az értelmezhetetlen hibaüzenetet írja...
Microsoft ügyfélszolgálatával lehet valahogy beszélni magyarul?[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Mi lehet az oka, hogy nem tudom beregisztrálni az új kártyámat a windowsphone.com-on?
Lejárt amit eddig használtam, megvan az újnak a száma, aktív is... De mégis ezt írja:
"Ez a fizetési mód nem engedélyezhető. Ellenőrizze, hogy helyesek-e az adatok, vagy használjon másik fizetési módot. Ha továbbra is megjelenik ez az üzenet, lépjen kapcsolatba a pénzintézettel.
Hiba részletei
30225-bPZ8IwAAAAAAAAAA-c8588ad6-cefe-4e0b-ad98-11a6f17ab4bf"Van valami trükk, vagy a bankot hívjam?
-
marcusa
addikt
Ahj, fene hogy most voltam úton munkába, és lemaradtam erről...
-
marcusa
addikt
válasz Psychonaut #18218 üzenetére
Facebook-ot nem használok, de viber és im+ pro-n a gtalk tökéletes, mindent megkapok időben!
-
marcusa
addikt
válasz xperiasigi #16757 üzenetére
Hát akkor az jó nagyot eshet
Szedtem szét párszor melóba már 620-at, és majdnem olyan ragaszkodó a hátlapja mint a 820-nak...:-)
-
marcusa
addikt
válasz Воланд #16486 üzenetére
Hát, én nem érzem annak... Fent van a telón kb 15 játék, ebből 2db 1GB-nál nagyobb (mondjuk 3 játékkal játszom csak aktívan), valamint kb 40db program, és így van még 2,3Gb szabad területem. Képek, zenék, videók memóriakártyán... Azt aláírom, hogy ha fel akarnám egy időben telepíteni a batman-t meg a pókembert meg még valamit, akkor míg 820-on nem lehetne, addig 920-on igen, de akkor ennyi erővel az is hátrány, hogy 920-ra nem tudom sehogy feltölteni az 50Gb zenémet, mígy 820-ra igen. Egyik verzió sem érdekel, így egyiket sem érzem hátrányban a másikhoz képest...
(#16487) blackmajesty ppi-ben gyengébb, minden másban sokkal jobb a 820 kijelzője. Tegnap napközben nálam volt egy 920, és tényleg éles, de fakóak a színek, kisebb a betekintési szög, és nem szép a fekete...
LTE meg Budapesten nagyon sok helyen van, munkahelyemen is, lakásomon is, és a legtöbb helyen ahol járok. Én nagyon örülök hogy van LTE.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz polonic #16479 üzenetére
LTE nem számít??? Ez komoly? én azonnal észre veszem a sebességen ha már nem LTE hálózaton vagyok, hanem csak 3g-n....
(#16477) woland_y2k 820-920 között sincs túl nagy eltérés, hardver ugyanaz, kamera jobb csak 920-ban, meg a kijelző felbontás, de maga a kijelző nem...
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
válasz kolosanyi #16342 üzenetére
Ez fura, ez a fordított kiosztás... Egy iphone-os barátomtól a 4s vásárlása után megkaptam ajándékba a hozzá kapott gyári fülesét, mert valami komolyabbal használja, és nekem az működött HTC Sensation XE-vel, most működik az asszony SGS Advance-ával, és az én 820-ammal is...
-
marcusa
addikt
A fim chat-et használom, ez egész jól működik, az esetek 95%-ában megjönnek az értesítések az új üzenetről, nagyon ritka hogy nem...
Egyértelműen ez eddig a legjobb gtalk kliens amit kipróbáltam, egy hiányossága van, hogy ha jelzett, és átváltok számítógépre, és ott folytatom a csetet, akkor a telón abbahagyja az üzenet fogadást, és csak akkor kezdi újra, ha onnan küldök egy választ, akkor megint oda jön az üzi.:-)
-
-
marcusa
addikt
Szerintetek június-ra, ameddig a google adta a határidőt, lesz Cal DAV és Card DAV a wp8-ban?
-
marcusa
addikt
Megjelent a T-mobile-nál a Lumia 620, feltöltőkártyásan csak 52k
És a 820 ára is nagyon lement
Dominó kártyásan 92, és a legkisebb előfizukhoz is csak 88, én még majd egy 20-assal drágábban vettem...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Android szakmai topik