Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Néhány visszajelzés, kb átlag 100% negatív...izé legyen 99.9, mert vannak még akiknek minden belefér.

    Az hagyján hogy minden előzetes bejelentés nélkül használhatatlanná vált ez az amúgyis fos alkalmazás, de hogy a facebookot se lehet frissíteni hogy ott megjelenjenek az üzenetek... Raadasul az exploreren kivul semmilyen böngészőt nem lehet letölteni az áruházból, mert hozzateszem ez sem funkcionál még a sajat szintjéhez mérten sem.. Felhasználó-taszító az áruház kínálata és a legtobb app minősége...
    6/6 ember találta hasznosnak
    Értékelés:1/5
    2017.03.30.
    Nagy
    Platform: Mobil
    Nekem nem működik. Azt írja hogy várakozás a hálózatra, pedig van netem. Nem tudok válaszolni meg elolvasni se tudom az egészet, mert csak értesítést kapok, és azon belül tudom elolvasni. Javítsák ki ezt a hibát minél hamarabb!!!!
    2/2 ember találta hasznosnak
    Értékelés:1/5
    2017.03.30.
    Anikó
    Platform: Mobil
    Rakjátok vissza!!!!!!! Mi az hogy megszűnt!!!!???????? Adjál akkor 200ezret azt veszek új telót de nem ezt a fost!!!!!! Már bánom hogy bíztam benned Nokia!!!!!!! Szarok vagytok!!!!! Nem mindenki teheti meg hogy minden héten új telót tudjon venni!!!! Rakjátok vissza!!!!!!!
    Értékelés:1/5
    2017.03.30.
    tamas
    Platform: Mobil
    Szar. Hiányzik egy rakás Androidnál meglévő alapfunkció lassú és rendszeresen nem működik. Az egy csillagot is alig üti meg.

Új hozzászólás Aktív témák