- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
diamondface
tag
válasz
farkzoli
üzenetére
helló
azóta teljesen besz*rt a touch pro. Egyik reggel 'halva ébredt' (jól el is aludtam miatta) Se kép, se hang.
Szerinted okozhatja ezt akár a szalagkábel elfáradása is? Megtörve látszólag nincsen, de a hátoldalán a feke bevonat pattog lefelé. Elég szarul néz ki, csak szerintem a fent említett dolgok nem tipikus szalagkábelhiba- tünetek. -
diamondface
tag
válasz
farkzoli
üzenetére
az akku kipeckelése nem hozta meg a várt eredményt, gyakorlatilag semmi sem történt. Így hát nekiálltam, és elöszedvén a kamrából a motorfűrészt, tövetőkapát meg a nagyflexet feldaraboltam a telefont.
Komolyra fordítva, többszöri rom-csere, megannyi hard reset után már nem tudok szoftveres hibára gondolni. Meg hát használtan vettem a cuccot, gari sincsen rá, meg nagyon bosszantó amit csinál, hát rászántam magam és belekukkantottam. (bár nem vagyok szaki, de jó úton járok, mert már csak egy évem van a műszerészsuliból, úgyhogy nyugi nem vagyok barbár
)
A lényeg, hogy elég vicces eredményre jutottam. Nem találkoztam kilazult csatlakozóval sehol, és nem láttam benne mechanikai sérülést, se túlzott kopást a mozgó részeknél. Egyedül a billentyűzet paneljén volt gyanús egy ic, ami csak egy szalagkábelon lóg, és esetleg letestelhetett. Tettem egy kis szigetelőszalagot a test meg az ic közé, hogy még véletlenül se jusson eszébe rakoncátlankodni. Ezután összerak, beindít és már azt hittem, megoldottam a rejtélyt, újraindult a szokott módon magától. Viszont nagyságrendekkel több időt bírt ki. Megint szétszedtem és hosszas nézelődés meg gondolkodás után elindítottam csak úgy szétszedve, csak a paneleket kézben tartva, akksit csak úgy odaszorítva. Elindult, és a bal kezemen már kezdtek kékülni a ujjak, ahogy elgémberedett. Szerintem a végtelenségig arthattam volna ebben a lehetetlen helyzetben, mert a tünetek nem jöttek elő.
Azóta úgy van összerakva, hogy a csavarokat (a belsejében is van egy csavar, ami az alaplapot rögzíti direkt módon) mind kihagytam belőle, és működik. Minden hibátlanul működik így, csavarok nélkül, nyüstölöm kb 6-7 órája és stabil.
mi a l*f*sz feszül benne, ha rendesen össze van rakva, nem tudom. Lehet, hogy ez örök rejtély marad.
ezzel kapcsolatban ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen routert?
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Eladó 2 éves Honor Magic 5 pro
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Apple iPhone SE 2020 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi 11T 128Gb Dual, Xiaomi 11T Pro 256Gb Dual 6 hónap Garancia, Aurora Színben, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)