- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Agyhalál ez a cucc, mármint a UI az valami borzalom.
Természetesen bekapcsoltam az asztal stb biztonsági mentését. Nem sikerült kikapcsolni, ezért töröltem az egész onedrive-ot a gépről. Maradt egy onedrive mappa rossz helyre adtam meg a szinkronizálást. Ezt hogyan tudom törölni?
És ha újrakezdeném, tanácsot kérnék: egyetlen word dokumentumot szeretnék szerkeszteni a gépről, de legyen felhőbe mentve. A fájlt nem a onedriveból szeretném lehívni, legyen a gépen csak a felhőbe szinkronizálja folyamatosan. Van erre a retentő bonyolult feladatra valami megoldás?Átlátható mappaszerkezetet szeretnék, de a onedrive élből úgy hoz létre megosztásokat és szinkronizálásokat, mint egy sztrókos háborús hős. Ha nem érted, mi is lenne a pontos feladat, na ez az én bajom is. Nem értem mit miért csinál a onedrive. Azt szeretném, ha látnám a sajátgépben (ez a gép újjabban) a mappát amiben a word fájl van. Onnan megnyitom és szerkesztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Windows 11
- BestBuy topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest