Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Ezeket én mind, mind értem és világos is.
Most a notimon is ami nálam van bekapcsoltam a preview build-ek fogadását. Itt most annyiban más a helyzet, hogy kiírja a gép kész preview build-ek fogadására. Ok.
Kikapcsolom a szolgáltatást, hogy soha többé nem szeretnék preview build-eket kapni. Ok, működik.
Gép újraindít de ugyanúgy az MS account-al akar belépni, vagyis csak úgy tudok.
Korábban csak egy lokális rendszergazda fiók volt. A Win7 Ultimate beépített admin fiókja, jelszó nélkül. Most megáll a login és kéri a jelszót az MS fiókhoz, miután kikapcsolom a build-ek fogadását is!
A számítógép kezelésben ott is van a rendszergazda fiók, de nem tudok Win10 belépni vele. Ha kijelentkezem, ha felhasználót váltok mindig csak az MS fiókkal tudok belépni ami jelszóval van védve. És ez nekem így nem bejövős mert azt szeretem ha simán belép a gép, ha bekapcsolom.
Minden világos, hogy jó a jelszó, stb... ezek nem érdekelnek. Azt az állapotot szeretném visszaállítani, hogy lokális rendszergazda fiókkal lépjen be, ami nem kér jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm