Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP
    nagyúr

Nem válaszoltál. Most sem. Leírtam egy csomó mindent, és semmiről se beszéltél ami benne volt. Semmit se tudtam meg amit kérdeztem. Attól, hogy azt ismételgeted, hogy de, attól még nem. És most tényleg ott tartunk, hogy egy hozzászólásban rendesen érthetően magyarul mindent megkérdeztem, de új hozzászólásokban újra el kell kezdenem kérdezgetni ugyanazokat? Hülyeség, hogy a többi nem javítja, hisz minden lehetőség amit írtam 19551-től nagyobb verzió...

Itt valamit nagyon félreértesz. Norti leírta, hogy ha olyan verzió szeretnél telepíteni, ami nem tartalmazza az SSD hibát, akkor direktben a 20150-et kell választanod. Nem kell variálni.
    Utólag is át lehet állítani, melyik ringen szeretnéd tovább kapni a buildeket.

"Hülyeség, hogy a többi nem javítja, hisz minden lehetőség amit írtam 19551-től nagyobb verzió..."
    Írtál sokmindent, és ezek közül sem a 19041 (ez a 2004), sem a 18363 (ez meg a 1909) nem nagyobb.
    SDK 19631: ez meg nem neked való, ezt meg azért ne telepítsd. Szóval ebből a szempontból is marad a 20150.

Új hozzászólás Aktív témák