Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
aholy
tag
Üdvözletem!
adott egy prestigio geovision 350-es készülék windows ce 4.2 core op rendszerrel.
namármost ez egy pna, amiröl letöröltem a navi szoftvert, ezután nem tudtam rá másolni, azt írta ki a gép hogy nincs elég hely rajta, pedig egy kisebb navigációt akartam rárakni mint ami volt rajta. nem túl okos módon nyomtam egy reset gombot, mert az újraindítja teljesen, nem csak készenlétbe teszi, gondoltam rendeződnek benne a dolgok, de nem így lett.
azóta nem indul el, csak a loading feliratig jut. így már nem tudok a készülékre másolni semmit, sem pedig visszaállítani.mivel az oprendszerhez nem nyúltam ezért arra gondoltam ha azt el tudnám indítani akkor gondolom már felismerné a gép. csak még nem találtam megoldást arra hogy csak az oprendszert indítsam, nos ebben kérném a segítségeteket.
előre is köszönöm!
-
válasz
Sándor -P20- #156 üzenetére
Ez nagyon nem igy van, de a te idod...
-
Sándor -P20-
senior tag
ha op verziója ua, akkor mennie kell, mert az illesztést a Rom csinálja amit a gyárban felraknak a vasra.
Elméletileg ezeknek ugyanaz a verzióju oprendszerük, ( Microsoft Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Premium Edition (Magneto) AKU 2.0) tehát elméletileg, ha az egyiket áthúzom a másikra, akkor mennie kellene... -
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #153 üzenetére
Esetleg, ha tudnál szerezni csak kölcsönbe egy ugyan olyan gépet mint a tiéd és annak a gépnek a Flash memóriáját bitről-bitre átmásolnád a vinyódra, majd az igy lementett memóriát felmásolnád a te géped memóriájába és így elméletileg mennie-kellene legalábbis szerintem, de ha valami hadver összetevő nem egyezik a két gépben akkor már kisebb a valószínűsége, hogy működne
-
válasz
Sándor -P20- #153 üzenetére
Linkelhetnel forrast hozza, mert ez eleg nagy blodsegnek tunik. Egyszeruen nem igy mukodik.
Majd megprobalok talalni valamit.
-
Sándor -P20-
senior tag
Ahogy a napokban kutakodtam, én úgy vettem ki, hogy a CE-t csak simán fel kellene másolni a PDA-ra...
Az illesztést a hardverba feltöltött ROM csinálja. Az nem sérült, és szerintem az activ sync-el nem is tudnám szétb@xni. Szal ha jól sejtem a működő CE5-öt simán be kellene másolnom a PDA-ba...
Találtam a neten ilyen jellegű csomagot, de nem tudtam leszedni... -
Sándor -P20-
senior tag
Ilyesmire is gondoltam én is, hogy ez nem is az aminek gondoltam....
Nem értettem hogy miért ekkora egy 30 / 40 megás op telepítője? Ezért is hagytam abba az aktívkodást, inkább kérdezek, hátha találok valami értőt...
A mio oldalán nem találtam semmit.
Az eredetileg a géphez adott lemezt nem találom sehol sem, pedig párszor már végig túrtam érte az összes lemezemet...
Sajnos nem ismerek senkit, akinek ugyanez a cuccosa lenne...
A hard reseten már túl vagyok. [link] Esetleg létezik egy hardabb reset?
Szal az van, hogy a gépről eltűntek a futtatható állományok...
Az indítás menüből is eltűnt minden.
Sőt a gépben levő memóriakártya is törlődött...
Egyébként minden amit az asztalról el lehet indítani, (naptár, névjegy, telepkijelzés ) működik.
Ami fura, pl a telepkijelzés a régi magyar helyett angolul írja ki a kiírni valót...
Egy alap CE5 is jó lenne. Nem érdekel a magyarítás sem. A lényeg hogy fusson az I-GO és a russa... Csak menjen már a navi része! Nem tudok nélküle geoládázni... -
válasz
Sándor -P20- #149 üzenetére
Az ezen a vonalon kísérletezést sürgetőlegesen hagyd abba, mert teljes tévúton vagy, ami nem mellesleg zsákutca is!
A Windows Mobile SDK szoftverfejlesztéshez kell, mint ahogy maga a Visual Studio is (annak is az antik, fizetős változata szükséges).
Az előttem linkelt Windows Embedded változattal szintén semmi értelme pazarolni az idődet, ez azoknak a cégeknek készült csomag, akik maguk állítják össze a hardverükre a teljes WM rendszert. Felhasználóként abszolúte semmire nem jó számodra!
Mivel ez egy végfelhasználói eszköz, a konkrét gyártó oldalán kellene kotorásznod, esetleg fórumokon, de az biztos, hogy ha meg is lehet oldani, akkor 1) vagy egy kész szoftverfrissítő csomagot találsz a netem, vagy 2) le kéne resetelned a PNA-t, hátha visszahúzza a teljes rendszert belül ROM-ból.
-
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #149 üzenetére
Itt van a Win ce telepítője, de ez triál verzió egy próbát még meg ér szerintem
Esetleg próbáld, meg Active Sync-en keresztül telepíteni
-
Sándor -P20-
senior tag
Ez nem jött be...
letöltöttem ezt: [Windows Mobile 5.0 SDK for Pocket PC]
Telepítés közben ezt a hibaüzit kapom: [link]
A progi leírásában az van, hogy kell neki a Visual Studio 2005 Standard, Professional, and Team Suite Editions.
Mivel ez helyett csak a 2007-et tudtam leszedni, de az + nem települ, feltettem a 2010 lite-t.
Azzal ugyanezt a hibaüzit kapom.....
Szal akkor most mit csináljak?
Szerintem elég lenne bemásolni a pda-ba a komplet ce-t, de honnan lehetne letölteni?
A microsofttól letöltöttel nem boldogulok. Különben sem értem mi van benne 175 Megában, amikor a PDA-n eredetileg kb 30 - 40 Megát foglalt el?
Szal jó lenne valami értő segítsége....
Esetleg egy 5let, hogy hova írjak.. -
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #147 üzenetére
Ilyet még nem csináltam, de szerintem igen úgy ahogy mondod
-
Sándor -P20-
senior tag
aktiv sync fentvan, látom a PDA-t.
Letöltöttem az MS letöltőközpontból [link] a CE5-öt.
Most hogyan tovább?
Indítsam el a PC-n a letöltött cuccot miközben a kábelen lóg a PDA? -
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #144 üzenetére
Ezt találtam, nem tudom, hogy mennyire lesz jó neked remélem tudtam segíteni
Digi Walker Usb Sync? -
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #142 üzenetére
Heló!
Itt van egy Driver, remélem jó lesz a gépedhez
-
Sándor -P20-
senior tag
Nincs jobb ötletem, ezért itt kezdem a kérdezősködést.
Adott egy Mitac Mio P340-es PDA. 2007 óta szépen teszi a dolgát...
Szal ma bekapcsoltam, és eltűnt minden progi a gépről...
A kütyü bekapcsol, asztal megjelenik, Tehát a CE elindul) és ennyi... Az indítás menü alatt csak a programok menüpont maradt meg, és abban a Pocket MSN ikon.
Ezen kívül minden eltűnt a gépről
Szal a legnagyobb gondom az, hogy az évek alatt valahova elkeveredett a mio telepítő lemeze. Ez nélkül pedig nem tudom összehozni a gépemmel... (driver kellene)
Szal ha valaki meg tudna dobni egy linkkel ahonnan le tudnék tölteni win7-re mitac drivert P340-re azt nagyon megköszönném.
Sőt ha valakinek megvan még eredeti CE is, amit annó a géphez adtak az lenne a HÚÚHAAAA válaszokat előre is köszönöm..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest