- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totta92
tag
Sziasztok!
Van egy tiszta Windows 10-el vásárolt acer 13” netbook-om. Tényleg csak netezésre való 2gb Ram, 40gb emmc.
Elég hamar megtelik a gép memóriája.A kérdésem ha teljes partíció törlést csinálok és rakok fel egy xp-t, akkor vissza tudom majd rakni a gyári win10-et? Vagy ahhoz minden partíciót meg kellene tartani?
Vagy xp helyett windows7 jobb lenne?
Kamionba netezek csak rajta, zene, film, térkép nézegetés.
-
Totta92
tag
Hello!
Most telepítettem újra a windows10-et, és nem működik a touchpad.
Tettem fel drivert akkor se. A beállításokban meg se jelenik semmi csak az egér beállítása, tochpad mintha nem is lenne a gépben.
Próbáltam a biosban hátha ki van kapcsolva, de ott sincs olyan opció, hogy Touchpad.
Acer laptop ha megnyomom az "Fn+F7" kombinációt amivel ki-be lehet kapcsolni, még a billentyűzet se működik utána.Mi lehet a probléma?
-
Totta92
tag
Sziasztok!
Adott egy Windows 10-es Acer E15 gép, és egy Samsung Smart Tv (UE32F4500) ezeket szeretném vezeték nélkül összekötni, hogy a tv-n is kapjak képet.
A tv-t rákapcsolom a Screen Mirroring funkcióra, a laptopon a csatlakoztatott eszközök közé bekerül a tv-m.
Csatlakozik a Windows 10 kiválasztom, hogy megkettőzze a képet és mégis csak a laptopon látom a képet a tv csak azt írja hogy "Betöltés". Majd kis idő múlva kiírja, hogy "Nem támogatott video adatok".Tudnátok valami tanácsot adni mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest