- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommedli
csendes tag
válasz
King Unique #139604 üzenetére
Köszönöm King Unique.
Na így sem frissítettem még. (Illetve, nem mertem.)
Kb ötször írtam be rosszul az elérési utat a parancssorba.
Teljes siker, rögtön feltette. Volt vagy kemény 10 másodperc.
21H2
19044.1348
Windows Feature Experience Pack 120.2212.3920.0
Örömésbódottá. -
Tommedli
csendes tag
válasz
King Unique #139600 üzenetére
Hát igen, valóban nem. Ezt neki kéne módosítania, vagy ha nem, akkor újat létrehoznia. Igen tudok róla, hogy ez csak egy build szám átíró, illetve funkció élesítő frissítés lesz. Sokat olvasom ezt a fórumot, az elmúlt ötvenezer hozzászóláson biztosan átrágtam magam az elmúlt egy évben. A 11-essel is naprakész vagyok. Követem az indulása óta. Egy használaton kívüli HDD-re feltettem, de... Mindegy, egyenlőre nem. Jó ez a 10 még... Sok okosságot lehet tanulni ezeken a fórumokon. Igen még az is lehet, hogy nem is volt köze a fenti problémához. Mindegy, most jó mint mindig ez előtt. Majd ha jön a 21H2 akkor kiderül.
-
Tommedli
csendes tag
válasz
King Unique #139596 üzenetére
Köszönöm neked is a válasz. Valóban rosszul emlékeztem és tényleg legelöl volt valamikor a legnagyobb rejtett partíció. A tények azok tények. Végig böngésztem a linkelt dolgokat. Jó részével tisztában vagyok. Viszont az totál jogos, hogy betette a "C" és a "D" közé a Recovery-t. Már csak az az érdekes, hogy hogyan lehet az, hogy a legutóbbi nagy frissítés nem növelte meg a méretét? Végül is tök mindegy. Ha a 21H2-nek nem lenne elég a 650MB akkor majd kap 800MB-ot. De azért érdekes, hogy az usernek kell babrálnia vele. Még jó, hogy észrevettem. Ja, úgy látszik most én vagyok, voltam a kivétel.
Üdv. -
Tommedli
csendes tag
Módosítás!
Most ugrott be, hogy régen nem a "C" után, hanem az előtt volt a Recovery is. Valamikor létrehozott még egyet utána is. Na, én az előbbit még régebben töröltem, (minek kettő tök egyforma) és a "C" utánit növeltem meg 650MB-ra. -
Tommedli
csendes tag
Tisztelt szakértők és fórumozók!
Nálam is jelentkezett a probléma a tegnapi frissítés után. (KB5007186) - (KB890830) A frissítés feltelepült, majd amikor jelzett újraindítottam a rendszert. Először ugye elmegy 30%-ig, majd újraindul és folytatja 30%-ról 100%-ig, majd indul a Win. De nem így lett. 20 percig forgott az üdvözöljük képernyő, majd meguntam és reset. Normális boot és pár másodperc üdvözöljük után tök fekete képernyő a végtelenségig. A 4. reset után végre felállt a rendszer. Ez a gép elvileg 1809 óta, (vagy még régebben, talán 1709 nem emlékeszem) van rendszeresen frissítve mindig ahogy megjelenik új update. (a nem kötelező is) (Az GPT átállás miatt telepítettem újra akkor) Észrevételem: Régen a telepítő 450MB-ot adott a "C" utáni rejtett partíciónak. Miután nagy nehezen felállt a rendszer, megnézetem alig 20-on pár MB szabad hely volt csak rajta. A Gépem 2013 elejétől építettem 2014 elejéig és nem volt olcsó akkor. Megjárta a W7-et a 8.1-et a 10-et és néhány Linux rendszert is. Soha semmi problémám nem volt a frissítéssel. Ez volt az első alkalom. Semmilyen hiba kód nem volt. Az eseménynaplóba semmi érdemleges nincs, csak a váratlan reset.
Kérdéseim:
Okozhatta-e ez a túl kicsi Recovery Partítion a fenti problémát?
Ha most csinálnék tiszta telepítést, mekkora lenne a Recovery Partítion mérete?Utólag megnöveltem a méretét 650MB-ra. Most több mint 228MB az üres hely.
Kíváncsi leszek. hogy a következő update-nél jelentkezik-e ismét a probléma.Válaszokat tisztelettel köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest