- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zonusz
aktív tag
Sziasztok!
Azt hogy lehet megoldani, hogy a könnyű kezelés, kijelző, betűméret beállítások a következő indításnál is megmaradjanak. Pontosabban a hatásuk, mert a beállítás "Szöveg nagyobb tétele" 175 megmarad, de a betűk visszaállnak a korábbi kicsikre. Az alkalmazások szöveg betűmérete is.
Köszönöm! -
zonusz
aktív tag
válasz
isti732712 #131081 üzenetére
MacriumReflect7. Követve egy magyar nyelvű videó tanácsait, utána MiniTool Partition Wizarddal a fennmaradt üres részt hozzárendeltem a C:/-hez, így ugyanúgy három rész lett az 1Tb-os ssd-n, mint a régi 500-ason, csak a C:/ nagyobb lett.
https://www.youtube.com/watch?v=eytiOnNnbQQ
-
zonusz
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már problémáztam az átköltözéssel kapcsolatban, marra nem jött válasz, de van más probléma is, amiben hátha tudtok segíteni. Klónozva a rendszer, szuperül indul régi letörölve. Később kiderül nincs számológép, telepíteni sem tudom, "a hivatkozás megnyitásához új alkalmazás kell" felirat jelenik meg. A Spotify megnyílik, de nem csinál semmit, nem érzékel klikkelést, majd bezáródik, hasonlóan a Total Commanderhez. másoknál program,alkalmazás hozzárendelést akar, de nem tudok előbbre jutni, nincs hol, nincs mit. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Azt se értem, ha egyszer klónoztam és elindult, akkor miért nem működik minden. Elvileg minden ugyanott van?
-
zonusz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom. A régi SSD-t klónoztam 1Tb-osra, ugyanaz a márka, típus, csak nagyobb. szépen elindul, fut, minden szép, tehát a régi törölve, formattálva. Aztán kiderült először, hgy a párom nem találja a számológépet.Sebaj Storeból beszerzem. Szöveg nincs program hozzárendelve. Battlefield V. ikon szépen ott van, elindítom error az Origin -nél. Mi a frászt rontottam el, azon kívül, hogy korán örültem. Most nem tudom még mik fognak kiderülni, hogy nem mennek. A meghajtók ugyanazok maradtak, betűjelek, elnevezések nem változtak. Köszönöm! -
zonusz
aktív tag
Két problémám is van i9900X proci 32GB ram, és W10 1903-as. Az egér kurzor akadozik, mint egy ősrégi alapgépen, illetve a Firefox lefagy. Frissítéskor - lapfrissítés - csak "homokórázik" és semmi. Új lap megnyitásakor megjelenik, hogy egy lap nagyon lassítja a Firefoxot, klikk, hogy becsukja, de nem tudom mit csuk be és csak átmeneti a normális működés.
Köszönöm! -
zonusz
aktív tag
Annyit kiderítettem, hogy amennyiben lehúzom a psw vezetékét, akkor nincs újraindulás, magyarul, ha kiiktatom a kapcsolót. Lehet, hogy kéne találnom egy bekapcsológombot?
-
zonusz
aktív tag
válasz
Cs1csó #106370 üzenetére
A táp új 750-es Seasonic, a bekapcsológomb érintős, ezer éve működik Cooler Master házban, a rendszert két napja sikerült felvarázsolnom. Azért nem gondoltam kontakt hibára, mert minden alkalommal ugyanazt csinálja, nincs kivétel, ha kontakt lenne úgy gondolom hol igen, hol nem.
-
zonusz
aktív tag
Frissen telepített w10, Asus PrimeDeluxe 2 alaplap, 9900x és 32GB ram. Minden szép és jó végre, de nem lehet a gépet kikapcsolni. Akár kikapcsolom, akár altatom, vagy hibernálom, 2-3 másodperc múlva újraindul. Nem összevissza, hol igen, hol nem, hanem mindig. Főkapcsoló kikapcsolásra állítva. Ha hosszan tartom az ujjam a kikapcsoló panelen, akkor kikapcsol, viszont utána hibával indul, lépjek be a BIOS-ba. táp kikapcsolása is jó
Fogalmam nincs merre kéne matatnom, 7 alatt a régi vassal a hosszú évek alatt semmi bajom ne volt
Sejtem, hogy nem hiba, hanem beállítás, de hol, mit?
Köszönöm. -
zonusz
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #106216 üzenetére
Szuper amit írtál, ezt. csináltam, szerintem valami USB port beállítás akadályozhatott, dvd-ről egy hang nélkül felment. Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget! Most az ismerkedés zajlik😀
-
zonusz
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #106190 üzenetére
A probléma megoldódott, dvd-ről hiba nélkül felment🙂 Azt soha nem tudom meg, hogy az USB miért nem volt jó neki. Köszönöm a segítséget!
-
zonusz
aktív tag
válasz
King Unique #106201 üzenetére
Az eredmény sjanos ugyanaz, de legalább visszatért a W8, azzal tudok a neten bóklászni, csak lesz megoldás. Alapvető rendszer meghajtókat hiányol,de nem tudom miket, kimegy a netre és nem csinál semmit.
-
zonusz
aktív tag
válasz
Köszönöm, a W8 hiba nélkül felment, legalább nem hardver hiba ez is valami. Esetleg tipp a tovàbbiakra?
-
zonusz
aktív tag
válasz
Köszönöm!
Microsoft oldalról letöltott, eredetileg kaptam pendrivon, de ott egy .efi file-t hiányolt, utána töltöttem le, és a básároltnak a kulcsá al próbálom telepíteni. A W7 se megy fel nem lát egeret, klaviatúrát, a régi rendszer “feláll”, de az sem lát se egeret, se klaviatúrát. Azt nem készítettem fel az új gépre, nem gondoltam, hogy futtatnom kell. W8 egyszerűen letölthető? -
zonusz
aktív tag
W10 tiszta telepítés, Asus Prime Deluxe2 alaplap, 9900x processzor, 32 GB memória. Az első újraindulásig jut el, ott hibát jelez - de fogalmam nincs, hogy mivel van baja - majd annyi. Egyedül a Secure Boot-ot nem tudom kikapcsolni, már hatszázszor átnéztem, csak annyit ír ki. hogy Enable. kapcsolót nem találok. Ezt is a laposról írom, az új gép szépen világít...
Minden segítséget köszönök
u.i. próbáltam eredetileg belső M.2-re (Samsung 970 Evo Plus 500GB, de próbáltam már Sata Kingston 120GB-ra is az elakadás ugyanott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest