- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Off: Tudja valaki, hogy ez a kép hol készült? Lehetne valami kis írás, ha rányomok a ,,Tetszik a látvány?"-ra.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
W7-ről végül váltottam W10-re az ismert W7 update bajok miatt. Megszokható a rendszer, csak egy gond adódott. Nincs bt driver W10-re, jó 6 éves Dell Inspiron 1545-ről van szó egyébként. A W7 topikban próbáltak segíteni, de eddig még nem jártam sikerrel. Esetleg valami tipp, hogy hogyan lehetne használni a 7-es driverét?
Illetve konkrétan erre esetleg valaki? [link]
Pár embernek ezekkel elvileg működik a bt W10 alatt is. Viszont nálam ahogy látszik, félúton megáll a dolog, ismeretlen hibakódokkal. Ottani tanácsra próbálnám eszközkezelőben tallózni a letöltött drivereket, viszont nem találom a bt adaptert: [link]Illetve már azon gondolkozom, hogy ez a Dell WLAN minikártya nem lehet, hogy felelős a bt-ért is? Nem rémlik, hogy 7-esen nálam külön lett volna eszközkezelőben bt, mint pl. Lenovon: [link]
-
albiosz
őstag
Urak!
W7 frissítési problémákkal küzdök hónapok óta, ezért elgondolkoztam, hogy hagyom nyerni az MS-t és felteszem a 10-est. Nem mai darab a gépem: [link]
Érdekelne a véleményetek, hogy megéri-e. Ami fontos, hogy maradnak-e a partíciók, feltelepített programok stb.
Illetve ha esetleg valaki használ OneDrive-ot: 7-esen ugyebár van egy asztali kliens, ahová szépen be tudom húzni a fájlokat és automatikusan feltölti, W10-ben is jól kezelhető ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest