- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
salapp #135530 üzenetére
Amire válaszoltál, az másnak ment, az az utáni neked. Ahol tudomáson szerint ha ki van kapcsolva a tálca menüjében, akkor egyből eltűnik a widget a tálcáról, nem írt itt senki olyat és nem tapasztaltam én sem több rendszeren sem ennek ellenkezőjét. Ha esetedben felettébb rejtélyes módon nem tűnik el, meg újraindítás után sem, akkor a linkelt válaszban vannak registry és csoportházirend szintű be- és kikapcsolási lehetőségek is.
-
King Unique
titán
válasz
salapp #135527 üzenetére
Az előbb még a kikapcsolásról volt szó, ami nyilván működik pár kattintással a tálca menüjében, azon nagyon nyilván nincs mit témázni. Ha esetedben a tálca értesítési területe, ott lévő egyéb ikonok tűnnek el, ekkor lásd egy másik kérdésre adott adott válaszban, + ebben a válaszban leírtakat.
-
Jenne
őstag
válasz
salapp #135522 üzenetére
Szia!
Én segítek, tanácsok helyett mert én is találkoztam ezzel, de egy másik fórumban azonnal segítettek Jól esett.
Itt nem, csak az arcomba nyomták amit most Neked is, a tanácsokat , hogy volt már leírva ...stb. Nem nagy fáradtság leírni (nekem)
Tehát: jobb klikk a Tálcára, feljön egy Menü ablak, ott elviszed az egeret a Hírek és érdeklődési területekre és ezt fogod látni. [kép] Katt a Kikapcsolásra és eltűnik a Tálcáról.[kép] -
válasz
salapp #135522 üzenetére
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy nem tudom frissíteni a rendszert még 20H2-re se?
Tegnap este kezdtem. Kb 1,5 óra alatt eltöltötte és telepítette is az updtet, de újraindítás után visszavonta a módosításokat.
Ma reggel ugyanígy jártam, egy kék halállal megspékelve.
Most meg már nem is mutatja a frissítést, pedig még mindig 1909 van még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest