- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz
TeebyKay #63040 üzenetére
Srácok, ne mondjátok hogy senki nem találkozott ezzel a problémával. 6 ismerősömnek van ugyanez és csupán két közös dolog van bennük, a windows 10 és én. A neten is rengeteg helyen megtaláltam ugyanezt a problémát, de mindenhol az adott témához specifikus válaszok jöttek (valami konkrét szoftver vagy játék) és egyik se működött. Valaki mentsen meg.
-
King Unique
titán
válasz
TeebyKay #36972 üzenetére
Csak azt tudom mondani, amiket korábban is linkeltem. Azokat kell végigzongorázni, eszközillesztőt újratelepíteni stb. Ha az említett program érzékeli, de nem tudja eltávolítani, akkor egy olyannal kéne megpróbálni, ami utóbbira is képes [link]. Ha ezzel sem megy, akkor komoly bugok vannak a rendszerben... + ezt erősíti, hogy a pendrive-ok is ezek szerint maguktól álltak helyre, csak úgy egyik pillanatról a másikra.
-
King Unique
titán
válasz
TeebyKay #36298 üzenetére
Üdv!
Másik topikban nemrég már kérdeztél hasonlót és azóta nem változott a helyzet?
Az akkor javasolt megoldások [link}, [link], [link], [link] nem használtak, ha jól emlékszem. Mivel ez elég rendellenes működés, könnyen betudható egy újabb rejtélyes W10 bugnak, vagy valami driveres problémának...
A szimpla kihúzásokkal meg vigyázni kell, mert a fájlrendszer is sérülhet és az egész partíció RAW lesz! Na az az igazi szívás...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest