- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
Gbcrtrtlp #47406 üzenetére
Ha a fejem tetejére állok, akkor sem lehet leszedni az órát a MÁSODLAGOS kijelzőről.
Arra viszont továbbra is kíváncsi lennék, hogy visszajelzést írni magyarul, vagy angolul érdemes ha magyar rendszerről teszem ezt meg? A magyar visszajelzés is ugyanolyan priorítású mint az angol nyelven íródott?
-
spanglee001
addikt
válasz
Gbcrtrtlp #44988 üzenetére
de a letöltő oldalakon is negatív a hozzászólás, ahol a nagy peccsről írnak ott is a sok negatív
nem egyből 1-2 hét után jelentkezett a hiba nálam is, laggolt az egész rendszert tized másodpercekre megállt a gépmegakadt a kép a hang az egér minden, de se procihasználat se rams se winyó
usb-s cuccaim elfelejtgette, kihúz/bedug restart
hangdriver nem volt a megszokott normális, csak újabb a win10es, amiben nincs stereo upmix, tehát 2 hangszóróból jön a zene, ha nem sokpont1 a forrás
tálca mérete elállítgatódik, vagy csak eltünik
se torrent se virusírtó csak a szűz rendszer frissen rakva+winupdate +origin +battlefield 4 semmi más
3 x eljátszottam már ezt 3 havonta de semmi változás. mindent próbálgattam innen is külföldi oldalakról is, driverek nélkül/másabb driverekkel, és sem nekem sem havernak sem sikerült orvosolni a problémát
enyi problémám van vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest