- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
promo #137375 üzenetére
Ahogy fentebb írták, nekem is olybá tűnik hogy mélyebben van eltárolva, hogy a géped csatlakozóit milyen rendszer szerint látja el sorszámmal és ezen nem tudsz változtatni. Bosszantó, de ha beállítod hogy melyik az elsődleges és ahhoz igazítod az asztal és tálca elrendezést is, akkor igazából nem fogod észrevenni mindennapi használat során, csak ha kihúzódik a kábel.
Az más kérdés hogy pl a géped által eldöntött elsődleges kijelzőn jeleníti meg a BIOS a post screent miután valami súlyos hiba miatt újra be kell állítani dolgokat. De ez nem mindennapi használat.
-
Aladyn65
csendes tag
válasz
promo #137372 üzenetére
Szia! Én pont így jártam, mint Te. A gépház - rendszer - kijelző részben (1. kép
) állítsda "2" számút elsődlegesnek (2. kép
) és figyelj arra, hogy a 3. képen
látható beállítás legyen mindkét megjelenítő esetében, majd fogd az egész ablakot és húzd át a tv-ről a monitorra. Nekem ez megoldotta a problémát. Sok sikert!
-
szabeska
addikt
válasz
promo #137372 üzenetére
Ez azt hiszem ez ugyanolyan mint a sata csatlakozok szamai, nem tudsz valtoztatni rajta. Lehet probalgatni gep ujrainditast ugy, hogy csak az elsodlegesnek szant kijelzo van rakotve, stb, hatha. Nalam monitor, oled tv es fantomkijelzos denon erosito van rakotve a 3080-ra, makom volt, alapbol megfelelo a sorrendjuk, de le is kopogom.
-
King Unique
titán
-
Csupingo
veterán
válasz
promo #127310 üzenetére
Én ilyet csak akkor vettem észre, ha mega-ról töltöttem, firefox-szal. Letöltő segéd nélkül előbb a teljes méretet memóriába teszi és csak a végén másolja ki a lemezre. Bár mostanában mintha nem csinálná. Régebben, ha 2 GB-nál nagyobb dolgot töltöttem, az már megtöltötte a 16 GB ram-ot és bezárta a böngészőt.
-
svgyula
addikt
Szia! Blokkolásszintű biztonsági mentés. Ha az elindul akkor amíg be nem fejezi nincs géphasználat! Ha nem kell az msconfig.exe futtatás és a szolgáltatásoknál kapcsold ki.
(#56897) TheProb
Szia! Nekem csinál időnként olyat, hogy 1-2mp se kép se hang teljesen randon. Aztán minden frissítés után birkóznom kell a hang kimenettel mert mindíg önhatalmulag az 1-es monitorra teszi amit letiltottam, ezt simán feloldja! Na ezután mennek a hangszórók. DE a másik kijelzőre kapcsoláskor nem mindig viszi át a hangkimenetet pedig direkt azt adtam meg alapértelmezettnek. Még szerencse, hogy a tálcán a hangkeszközöknél lehet választani. Ez windows......................
-
bobalazs
nagyúr
Szerintem menj vissza a 7-re. Kevesebb a hardverigénye is, és jobban is fut gyenge hardveren.
(#37476) Jazz
Az office miatt van, így tudod megakadályozni az automatikus indulását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest