- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztlaci
aktív tag
Kutyasétáltatás közben benézetem a boltba, alaplap már ehhez nincs, USB kiegészítő port is csak rendelésre, mert nem keresik.
Annyit mondtak, hogy tartósan vegyem ki az elemet, és zárjam rövidre a reset érintkezőket.
Ez segített, most megjelentek az USB-s eszközök. A Win az első indítás után darált vagy 20percig, de azután többször leállítottam, újra indítottam, azóta megy. Hardveresen nem sérült a gép.
Lehet hogy 9999 frissítés zavartalan, de akinek összeomlik a gépe, a rendszer, azt nem érdekli hogy másikoknak sikerült hibátlanul, főleg, hogy alig van mód kikerülni a frissítéseket.
A munkahelyemen van legalább nyolcszáz gép, (nagy cég) de azokat csak évente egyszer frissítik, gondolom megvárják a hibajavításokat, addigra lesz kelőképen stabil. Nyáron engedélyezték a tavaly őszi op. rendszer frissítést.
Nem hiszem, hogy a havi frissítésnek van létjogosultsága. Még a kétszeri évi rendszer frissítés sem indokolt, főleg a sok okozott bosszúság miatt. Az öreg nyomtatómat mindig újra kell felügyeskedni, hogy működjön. Tudom a választ a hardvergyártó hibája, de ha nekem nincs bajom az adott rendszerrel miért erőltetik rám mindig az újabbat? Nekem jó az ami működik.
Az asztali gép több mint tíz éves, 5-6 éve volt kicsit frissítve, 4 magos CPU+ erősebb videokártya, de mivel csak két autós játék van telepítve, ahhoz máig elég.
Az első komolyabb afférom nekem is csak most volt a frissítésekkel, az is csak az asztali gépen, de ezt kihagytam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gran Turismo
- ASUS routerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest