Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
zolka95
üzenetére
Szia! Se neked se a programoknak nincs jogosultsága! Az újratelepítés után a "rendszer" nem a sajátjának vagy nevezzük sajátodnak tekinti a "D" lemezt! Ezt csak úgy tudod orvosolni, ha jogosultságot adsz neki. Vagyis meghajtó-tulajdonságok-biztonság-speciális itt felül módosítás-"írja be a kijelölendő objektum nevét példák"
ide beírod mindenki. Majd név ellenőrzés, ok. Aztán visszadob az előző ablakhoz itt alul gyermek objektum... pipa be felül módosítás és mindenre "ok". Az első "tulajdonságok-biztonság" ablakban most már lehet szerkeszteni a "pipákat" a teljes hozzáféréshez. Ha nincs teljes hozzáférés vagy a hely alapján nincs megadva a programnak akkor nem enged semmit megnyitni.
Viszont lehet lesz olyan ha több alkönyvtár van oda nem ad ezzel jogosultságot. Ott sajna egyenként kell. Ezután jön még a file! Nekem kb 1,6TB volt amit engedélyeztetni kellett volna de inkább kimentettem majd úja formáztam a rendszerből és visszamásoltam az összeset úgy ahogy voltak. Ez volt a rövidebb idő
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Wise (ex-TransferWise)
- Alkoholista nevelde
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest