-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
cigam #103265 üzenetére
Ez ám kvára csak szőrszálhasogatás, főleg míg a win is elfogadja a kapott kódot és az MS sem tiltja.
Ha Te adsz működő kódot, Neked fognak utalni. Ennyi. Az összes többi csak kötözködés, találgatás... Évek óta árulják ezer meg ezer helyen az olcsó kulcsokat, probléma nélkül. Ha akkora kamu lenne, nem hiszem hogy ennyi ideig húzná bárki is. Én még Amazonon is vettem ezerpárszázért. (Igaz, még fel sem használtam) Ha egy ilyet ESETLEG letiltanak, kell venni másikat. Ha 10et veszek egy élet során, akkor is jobban megéri mint a szerinted tényleg legális. ÉS hogy mi legális, mi nem, azt szerintem hagyjuk meg az illetékesek számára (akik legfőképp a vásárlók és az MS, nem pedig egy itteni felhasználó aki esetleg tényleg legál helyről vásárolt, esetlegesen a sokszorosáért) -
Dragon3000
nagyúr
válasz
cigam #103265 üzenetére
Zárjuk a dolgot, bárki bármit írhat Te csak eddig látsz el, hogy ez nem nyereséges.... nem tudod miért nem kell már az adott licenc a cégnek miért adják el, de legyél nyugodt ms-től vedd meg 80e-ért és használd, ha más meg veszi az ilyen olcsó megoldásokat és véletlen párat tiltanak belőle még akkor is sokkal olcsóbban megúszta a dolgot. Ha meg mindened megvan számla matrica..., akkor az ms nem tilthatja, mert szembe megy az eu törvényekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest