- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Mindenkinek az éri meg, ha a legtöbb eszközön ugyanaz a verziójú rendszer van. Az MS-nek, mivel csak egy rendszert kell supportálni, a fejlesztőknek meg mert csak egy OS-re kell fejleszteni. És a végfelhasználóknak is, mivel up-to-date OS-re kapnak arra írt szoftvereket.
-
cattus
addikt
válasz
Hardver Arc #40418 üzenetére
Vedd meg a játékot és nem kell az ilyenek miatt aggódni.
-
cattus
addikt
Windows Update. Ha ott nem találja, akkor Media Creation Tool (eszköz letöltése gomb).
-
cattus
addikt
válasz
Norbi095HUN #35351 üzenetére
Attól, hogy szarul van megírva a program.
-
cattus
addikt
válasz
kriszwells #32502 üzenetére
A kulcs maga nem kötődik az architektúrához, szóval a 64 bites rendszert is tudod aktiválni a mostani kulcsoddal. Viszont frissíteni 32 bites rendszerről 64-esre nem tudsz, csak tiszta telepítéssel oldható meg a váltás.
-
cattus
addikt
Hali!
Kb. két napja kezdte el a gépen azt, hogy teljesen véletlenszerűen egyszer csak zárolja a gépemet. Van, hogy videónézés közben, van, hogy csak netezés alatt csinálja, akár feloldás után rögtön. Mi okozhatja ezt, hogy lehetne leszoktatni erről?
-
cattus
addikt
válasz
takacsbotond #31669 üzenetére
Futtatás --> netplwiz
-
cattus
addikt
válasz
hoffman_ #31347 üzenetére
Be lehet állítani, hogy azt nyissa meg: Fájlkezelő --> Nézet fül --> Beállítások --> Általános fül --> Fájlkezelő megnyitása: Ez a gép
Lenyíló menü: Gépház --> Személyre szabás --> Start menü --> Legutóbb megnyitott elemek megjelenítése[...] ON, majd megnyitod a Fájlkezelőben az Ez a gépet, utána a Start menüben megjelenik a Fájlkezelő mellet egy nyíl, és tudod rögzíteni is.
-
cattus
addikt
válasz
TheBikerider #31338 üzenetére
Marad aktivált.
-
cattus
addikt
válasz
Armahun #31244 üzenetére
Nem is fogod megtalálni, kivették onnan, ahol a korábbi OS-ekben volt.
Registry beállításokban meg lehet adni tetszőleges méretet.Mégse, úgy tűnik ezt a lehetőséget is kivették a 10-ből.
-
cattus
addikt
Ha azt akarod, hogy hordozható legyen a Windows, azaz gépcserénél az OS-t is vihessed, akkor ún. dobozos változat kell neked (nem OEM).
Egyszerre csak egy gépen lehet aktivált az OS, ez verziótól függetlenül így van.
Még azon is gondolkozunk, hogy érdemesebb-e windows 7-vel bevásárolni és majd azt frissíteni? - Ebben az esetben a 10 mindenképpen ahhoz a géphez fog kötődni, amelyiken frissítve lett (az alaplapot nézi), tehát nem vihetnéd tovább gépcsere esetén.
-
cattus
addikt
A rendszernek és a gépnek nem sok baja lehet belőle, az akksira nem tudom, hogy hathat. Én pl. ha el kell vinnem valahova a laptopot, akkor hibernálni szoktam, így semmit sem fogyaszt, de ugyan onnan folytathatom a dolgokat. Asztalon meg be van dugva a hálózatba, akkor csak alvóba szoktam tenni.
-
cattus
addikt
válasz
Barett 50cal #31049 üzenetére
Sehogy, csak tiszta telepítéssel lehet architektúrát váltani.
-
cattus
addikt
válasz
redwhite78 #30386 üzenetére
Igen.
-
cattus
addikt
válasz
Ciccuka #30365 üzenetére
A win7-et felfrissítettem 32-es win10-re ahogy a rendszer felkínálta, ezzel win10-es regisztrált gép lett, majd tiszta telepítéssel ment fel a 64-es win10. Ennyi.
Tehát egy tiszta telepítés mindenképp szükséges. Nyilván ugyanazzal a kulccsal fel lehet rakni a 32 és 64 bites változatot is, de egyetlen frissítéssel nem lehet egyikről a másikra áttérni.
-
cattus
addikt
válasz
this is life #30294 üzenetére
...amik általában MSDN-ről származó kulcsok, aminek a használatára csak az MSDN fiók tulaja jogosult. Tehát ugyanannyira lesz legális, mintha tört verziót használnál, csak még fizették is érte (az, hogy aktiválódik, nem jelent semmit).
-
cattus
addikt
Amikor kijött a TH2, gondoltam frissítek, azonban mindkétszer, amikor próbáltam, kékhalállal elszállt, azóta inkább hanyagoltam is. Most azonban, ahogy rákeresnék Windows Update-ben, mindig azt írja, hogy naprakész a rendszer. Ez azt jelenti, hogy max. telepítővel tudnék frissíteni TH2-re? Sima frissítés (nem tiszta telepítés) megoldható így is?
-
cattus
addikt
válasz
watador600 #29192 üzenetére
Futtatás --> netplwiz --> Enter --> innentől egyértelmű
-
cattus
addikt
válasz
Sixkiller6 #28971 üzenetére
pl mennyi igaz a sztorikból, hogy töröl "félig-legális" progikat?
Semmi.
-
cattus
addikt
Valamiért a rendszer random időközönként átállítja az egér kerekének görgetését 3 sor/görgetésről 1 sor/görgetésre. Meg tudja valaki mondani, miért lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest