Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
Sztlaci
üzenetére
Szia
a múltkor már valaki itt kérdezte az MS fióknál megadott email cím módosítással kapcsolatban. Akkor privátban megírtam neki, de ide is leírom, hogy akkor más is képben legyen vele.Tehát, az MS-nél két helyen is meg kell változtani az email címedet, nem elég egy helyen.
Az egyik az MS fiókodban "Az Ön adatai" résznél van egy fiókadatok szerkesztése ahol fel kell venni az új email címet mint új aliast.
Majd ezután elsődlegessé tenni az újat, ezután a régi törölhető.

Ezután meg kell egy másik helyen is változtatni, amit szintén az MS fiókodon belül tudsz elérni a "Speciális biztonsági beállítások" rész alatt.
Itt van alul egy olyan, hogy: "Új bejelentkezési vagy ellenőrzési mód hozzáadása", ahol szintén fel kell venni az új email címedet, azután a régit eltávolíthatod.

Azért fontos itt is átállítani, mert egy új bejelentkezéskor (pl. másik gépen/böngészőben) egy hitelesítési kódot küld az itt megadott email címre. Függetlenül attól, hogy a fentebb írt "Az Ön adatai" résznél már korábban új email aliast állítottál be!De javaslom telefonra letölteni a Microsoft Authenticator appot, amivel nem kell email fiókokat nézegetni meg kódokat beirogatni egy új bejelentkezéskor.
Ami nekem szomorú, hogy míg ezt a második módszert nem ismertem, akkor írtam az MS-nek segítségért, amire nem kaptam érdemi választ, magamtól kellett rájönnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Xbox One / Xbox Series játékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest