-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Egy olyan gondom lenne hogy akarok bootolható pendriveot csinálni, mégpedig Rufus nevű program segítségével. Viszont egy dologba elakadtam. Az SSD-m ( 128GB ) MBR partícióstílusba van, illetve van egy 2 terás HDD-m, az is MBR stílusba van. Viszont akárhol olvastam, mindenhol azt írták hogy GPT-be kell telepíteni a 8.1 x64-es Win-t.
Na most ha azt akarom hogy továbbra is MBR partíció legyen az SSD-m, akkor a Rufusnál csak annyi a teendőm hogy a partíció séma és fájlrendszert MBR-en hagyom, ahogy itt az általam kivágott képen is meg van jelölve?
Vagy pedig mindenképpen át kell állítanom GPT-re, ahogy pl itt dirtyn is le van írva?
Illetve miért jó ha 128 GB SSD-nek GPT partícióstílusa van?
Köszönöm
-
jozsi252
veterán
válasz
Balathruin #52547 üzenetére
De az hogy tűnhet el? Mielőtt ismerősnek odaadtam tökéletesen működött WIn 8-as gépen is. Miután visszajött azóta nem. Viszont Win 7-es gép felismeri tökéletesen. Ha a fájlrendszerrel lenne valami, akkor Win 7 sem ismerné fel.
Nem értem..
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Adva van egy Win 7 meg Win 8-as gép. A külső HDD-t ha rádugom a 2 gépre, akkor felismeri rendesen. Ismerősömnek odaadtam hogy másoljon rá dolgokat, neki Win 8 van, még ott felismerte. Viszont nálam már csak a Win 7-es gép ismerte fel a külső HDD-m, a Win 8-as csak lemezkezelőbe ismerte fel.
Ilyen mégis mi miatt lehetett? Nem lett semmi sem módosítva a külső HDD-n. Ezért értetlenül állok a dolog előtt.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest