Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Csak akkor indítja a metro alkalmazást, ha a ő default böngésző."
IE-ben ezt be lehet állítani, hogy a desktop, vagy metro felületű változatát akarod-e használni. Chrome-nál is.
Firefoxból a nightlyt próbáltam, abban nem sikerült ezt a beállítási lehetőséget megtalálnom. Ha a taskbarra pinelt ikonról indítottam, akkor a desktop indult el, ha a start képernőről, akkor meg a metrós. Zavaró volt. Leszedtem, és felraktam egy olya FF-t, amiben nincs metro változat.u.i.: OFF, Flame, trollkodás következik, nevezzétek akárminek.
Az a baj a win8-al (8.1-el), hogy nem is olyan szar. Mint rendszer teljesen jól működik, én sem találtam semmi kivetnivalót benne, minden szoftver futott, aminek kellett. Legalábbis amire nekem szükségem volt. Néhány jó újdonság is van benne, pl. a 8.1-es skydrive integráció egész jónak nézni. Sajnos van, ami hiányzik (pl. backup) Ami a legnagyobb gond az, hogy attól, hogy az alaprendszer jó, a metrós skizfrénia sokakat elriaszt. Vagy nem tudja hova tenni a dolgot. Ez itt a fő gond. Ha már a rendszer alapjait is annyi kritika érné, mint Vistát, akkor senki sem zavarna a metró felület[ Szerkesztve ]
-
Black Plague
tag
hmm akkor miért is lehet beállítani a IE 10 ben a programok fül alatt hogy az IE megnyitásának modját ???
van egy olyan gomb az internet explorer megnyitása az asztalon ..ha azt kipipálod akkor a csempére kattintva ugye a PC n nyilik meg ha nincs pipa és az van hogy az IE döntsön akkor meg a metros..semmi köze szerintem ahhoz hogy default-e a IE vagy nem..Probáld ki nyugodtan..
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akvarisztika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Outlook topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc