- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
MZperX75 #48604 üzenetére
"Sziasztok ,egy olyan kérdésem lenne,hogy Win7-64 ultimate-et használok 1Terás WD-n,viszont vettem egy 120-as Kingston V300 -as SSD-t,rendszert szeretnék rátenni,úgy hogy a régi is megmaradjon,lássák egymást egyik illetve másik rendszerről.
Win7-64 ultimate kerülne az SSD-re is.
Segítsetek,eddig mindig csak a rendszer vinyót hagytam a gépben mikor új telepítést csináltam,de most mit tegyek,hogy jó legyen?"???????
-
MZperX75
addikt
Sziasztok ,egy olyan kérdésem lenne,hogy Win7-64 ultimate-et használok 1Terás WD-n,viszont vettem egy 120-as Kingston V300 -as SSD-t,rendszert szeretnék rátenni,úgy hogy a régi is megmaradjon,lássák egymást egyik illetve másik rendszerről.
Win7-64 ultimate kerülne az SSD-re is.
Segítsetek,eddig mindig csak a rendszer vinyót hagytam a gépben mikor új telepítést csináltam,de most mit tegyek,hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest