-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #27629 üzenetére
Valaki le tudná irni melyik ez a frissités?
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Napokban ujra tettem a rendszert Win7 Home Premium, időm most nem sok volt a gép elött ülni amikor bekapcsoltam ugye mindig írta hogy frissítéseket telepit. Ezzel nem is volt semmi bajom viszont ma mikor bekapcsoltam akkor nézem, hogy a minialkalmazások eltűntek..... hiába nyomom az asztalon az egér jobb gombját illetve kattintok a minialkalmazásokra semmit nem csinál a rendszer...... illetve Én úgy állitottam be hogy ha a leállításra mentem nem leállt hanem csak hibernálta magát mert úgy gyorsabban indult, most ez is vissza állt rendesen kikapcsol, viszont az energiagazdálkodási menüben benne van amit én raktam be..... Ezekre tudtok valami segítséget? Vagy rakjam újra megint?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest