- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
bogomisi97 #72063 üzenetére
Én simán filekezelővel rámásoltam egy 1TB ntfs ssd-re az iso tartalmát és simán rá tudtam bootolni sata-n. Igaz én w11 isoval próbáltam.
Nincs így külünbség sata-usb közt.Külső DVD esetén szintén útban van az USB3
-
ekkold
őstag
válasz
bogomisi97 #72063 üzenetére
Úgy is lehetne telepíteni, hogy nem pendrájvra teszed a telepítőt, és akkor nincs USB3 probléma, és nem kell patch-elni sem a telepítőt. Rakhatod pl. DVD-re (legfeljebb ideiglenesen/kölcsönbe kell egy optikai meghajtó), de akár egy másik használaton kívüli SSD-ről is telepíthetsz. Ha nincs kéznél ilyesmi, akkor kisebb kapacitású SATA SSD-ket már fillérekért kapni használtban - ami ilyen célra még teljesen jó lehet.
De mint írtam ha nem USB3-as pendrájvot használsz, akkor van rá esély, hogy driver nélkül is végigfut a telepítő.
Annyit esetleg tudok még segíteni, hogy (ha szeretnéd) ideiglenesen felteszem valahová azt a telepítőt amit én használtam. Elvileg csak frissítések vannak integrálva benne, és semmi egyéb.
Ja igen, win7-et manapság kizárólag offline telepítek, tehát LAN kihúzva, csak ha már van tűzfal, meg valami védelem, utána kap LAN-t. A szükséges drivereket is általában előre begyűjtöm, és azokat is offline teszem fel. -
nap
addikt
válasz
bogomisi97 #72062 üzenetére
Esetleg egy offline telepítés? Elindítod a telepítőt, aztán lekapcsolod a netet. Persze előtte érdemes leszedni a megfelelő drivereket a dell oldaláról, és feltenni mondjuk egy másik pendrájvra.
-
ekkold
őstag
válasz
bogomisi97 #72059 üzenetére
Talán kicsit késve, de a virágboltból töltöttem win7-et valamikor, ami (elvileg) csak a kiadott frissítéseket tartalmazza. Feltettem egy pendrájvra és simán települt, ráadásul ezen a PC-n az összes USB port USB3-as. Lehet, hogy azért mert a pendrájv nem USB3-as? Ha igen akkor ez is lehet megoldás. Frissítések persze már nem lesznek rá, de pl. a Microsoft Security Essentials adatbázisa továbbra is rendszeresen frissül...
USB3 drivert utólag telepítettem rá - rendben működik az is.
-
nap
addikt
válasz
bogomisi97 #72059 üzenetére
Miért kellene frissíteni? Anélkül nem működik? Vagy félsz, hogy nem lesz naprakész a rendszered?
-
Top cat
addikt
válasz
bogomisi97 #72057 üzenetére
Innen is le tudod szedni.
-
bogomisi97
csendes újonc
válasz
bogomisi97 #72056 üzenetére
Köszönöm a linket
Sajnos már 2 napja várok az aktiválásra vagy 3 napja🤣 Esetleg más linket kérhetnék?
-
_DiEGO_
őstag
válasz
bogomisi97 #72053 üzenetére
Core™2 Duo Processor T9600 cpu van benne ? Akkor a 64bites Win7 is támogatott.
Gondolom van benne 4GB RAM is. HA csak 3GB van benne akkor a 32bites Win 7 -et akard feltelepíteniElsőként tudni kellene a konfig tartalmát: CPU -t és mennyi RAM van benne !?
https://www.dell.com/support/home/hu-hu/product-support/product/latitude-e6400/drivers [link] BIOS mindig a legfrissebb legyen!
Ezzel írf ki a Wn 7-et ! Windows USB/DVD Download Tool
https://oprend.hu/letoltesek/41/windows-usb/dvd-download-tool
[link] -
_DiEGO_
őstag
válasz
bogomisi97 #72053 üzenetére
Az a DELL Latidue E6400 igazából gyárilag VISTA -val volt kompatibilis. Win7-nek is felkell menni rá
Így akkor szerintem más a gond! Max 8GB-os Legyen az az USB amire kiírod és lehetőleg ne egy újabb fajta USB3-asmert ez sem mindegy!
Asztali gép esetén lehet bele venni PCI vagy PCIe USB2.0 kártyát . Anno épp ilyen esetek miatt vettem és problem solved
https://www.ebyte.hu/pci-e-usb-2-bovitokartya-5-kimenet [link]
-
válasz
bogomisi97 #72049 üzenetére
Gondolom USB 3-as portról próbálod telepíteni. Amikor átvenné saját maga a meghajtók kezelését a BIOS-tól, akkor jön az a probléma, hogy a Win7 az olyan kőkorszaki, hogy nincs benne USB 3-as driver, ezért nem látja a telepítő meghajtót.
Fontos: egy időben még működött az a trükk, hogy USB 2-es portba kellett dugni a telepítőt, de később újabb gépeknél a 2-es portok is fizikailag egy 3-as hubra vannak kötve az alaplapon, így ugyanúgy nem működnek USB 3 driver nélkül.Megoldás: guberálsz a géphez tartozó USB 3-as drivereket, és beleintegrálod a Win7 telepítőbe. Ha szerencséd van, a gyártó adott ki "Win7 USB Patch" programot, amivel meg lehet csinálni ezt.
Vagy ha nem akarsz sz...ni, akkor szedsz le egy friss, integrált telepítőt pl az oprendről.Vagy jól átgondolod, hogy minek is akarsz 2024-ben Win7-et telepíteni
-
Jarod1
veterán
válasz
bogomisi97 #72046 üzenetére
DVDd ről telepíted?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest