- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #22675 üzenetére
Nem, nem szeretném, csak biztos ami biztos alapon csinálnék egy boot pendrive-ot. Ez egy tök új CG 8270-es asus. Nagyon alapszintű felhasználó vagyok, oprendszer telepítésen kívül mélyebb dolgokba nem szoktam belemászni. És miért a pendrive? Mert amikor már kész volt a telepítésem, letöltöttem egy programot, ami lehet nem volt kompatibilis a rendszerrel, de "kékhalált" okozott, amitől meg én kaptam majdnem infarktust.... Végül kicsit gondolkodva csökkentett módot választva vissza tudtam állítani a rendszert a win7 által telepítéskor mentett fájl segítségével. Röviden: kéne egy biztosíték az indítás lehetőségére, ha mondjuk csak a boot menüig jutnék el. Ez asztali gép. Köszönöm.
-
RootRulez
félisten
válasz
-
sanyek2
senior tag
válasz
Hú, ez kellett nekem!
Megosztani kívánt mappa alatt magát a játék mappáját értsem?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged