- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Mobil flották
- Netfone
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
hackeeeee #10810 üzenetére
Közben megtaláltam a beállítást benne, de nem akart úgy sem menni, mert hiávba állítottam be a második hdd nek a 100 mb os particióját (2 db win 7 ről volt szó) mind csak a hdd 1 esen lávő OS indult el.
Utána ráakadtam erre az OSL 2000 re, ami egy kattintás majd reboot és minden partició ott figyelt, kiírja ugyan, hogy unregistered de dolgozik, remélem nem csak 30 napig.
mert 7000 HUF os nem adnék érte szívesen
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged