Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Sgt. Mathias
csendes tag
Sziasztok!
Az internetkapcsolattal van egy kis gondom win7-en. Hibaelhárítóban az a pontos leírása, hogy a diagnosztika-házirend szolgáltatás nem fut. Megpróbáltam javítani rendszergazdaként de nem sikerült. A hálózati drivert is újraraktam de az se segített. Ha esetleg tudjátok a megoldást kérlek segítsetek. -
Sgt. Mathias
csendes tag
Üdv!
Lenne egy elég zavaró problémám, bár nem kifejezetten a win7-hez kapcsolódik de azért rákérdeznék hátha tud vki segíteni. Szóval ha a gépem huzamosabb ideig ki van kapcsolva, utána indításnál nem tölt be a windows. Próbálkoztam már sok mindennel, pl. leellenőriztem, újraformáztam a winchestereket, memóriatesztet is futtattam, kivettem az alaplapi elemet (majd visszaraktam)
és természetesen a kábelek és hardverek csatlakozóit is megnéztem, de a hiba még mindig fenn áll. Általában nagynehezen elindul, de akkor is egy kicsit trükközni kell. Időnként viszont nincs más megoldás újra kell húzni a windowst és azért ezt kb heti rendszerességgel csinálni már kicsit kiábrándító.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és természetesen a kábelek és hardverek csatlakozóit is megnéztem, de a hiba még mindig fenn áll. Általában nagynehezen elindul, de akkor is egy kicsit trükközni kell. Időnként viszont nincs más megoldás újra kell húzni a windowst és azért ezt kb heti rendszerességgel csinálni már kicsit kiábrándító.