- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
band1103
üzenetére
Sztem az ilyen gyártói driverek nem nagyon különböznek, bár a fene tudja. Régebben voltak ilyenek, vagyis hallottam/olvastam ezekről, főként sapphire szokás volt, hogy csak a saját, gyártió driverével volt hajlandó menni a kártya. 1szer átnéztem a gyárit és azt, különbség nem volt méretben, struktúrában, de valami mégis más lehetett, hogyha a gyári (ATI) nem ment fel, csak a sapphire oldaláról letöltött... Hála manapság ez már nincs..
-
maflame
aktív tag
válasz
band1103
üzenetére
Hát nincs nagy tapasztalatom. 2 hónapja van Asus kártyám és nekem túl sok bajom nem volt egyik driverrel sem. -fenti hibákon kívül, de azok valami más miatt vannak.
Annyi konkrét észrevételem volt, hogy a 9.12 Hotfix meghajtóval a Vantage kb 4%-al többet adott mint a 9.11-es Cata vagy Asus, ami persze le van...... játékban(COD6, CryWH, Dirt2) semmit nem vettem észre. A GTA4 viszont határozottan rángatósabb lett tőle.
Ez a most januárban kiadott Asus-os kevesebbet csinál Vantage-ban viszont GTA4 megint simán fut ...ahogy a 9.11-el is
Állítólag stabilabb az Asus-féle de ezt csak másoktól hallottam.
Aktív témák
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Napelem
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest