- Apple iPhone 17 - alap
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Feldobtam VMWare-t, tetszik is, viszont ez se a 3D karit használja ahogy látom. Hogy lehetne rábírni hogy ne vmi gagyi integráltat szimuláljon?
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hogy játszok vele az kicsit túlzás, de futottam vele pár kört.

A telepítésről annyit, hogy a merevlemezen van a rejtett partíció (100MB), C mint rendszer és adat partíció a végén. Win újra telepítéskor a hetes lemezével kitörlöm az első kettőt és az így keletkezett egy particionálatlan területre csak rámutatok és nyomok egy tovább gombot a telepítőben. Így mindig létrehozta nálam a rejtett partíciót is.
Clemi: nekem valószínűleg azért hozza létre így a rejtett partíciót mert az az aktív (és törölve lett), míg neked már volt a merevlemez elején egy olyan.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest