- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
igen
de valószínű, hogy a speech is tud generál valami traceket debugoláshoz
viszont találtam Neked másik tool-t, tracerpt.exe
Processes event trace logs or real-time data from instrumented event trace providers and allows you to generate trace analysis reports and comma-separated value files (.csv) for the events generated. -
X-COM
nagyúr
vagy ha a fenti fileokat akarod használni, töltsd le a speech sdk-t
-
X-COM
nagyúr
próbálkozz a logman.exe -vel itt elvileg meg lehet adni, hogy mi legyen a kimenet, én spec. még nem próbáltam
-
Edem
senior tag
Try Again. :)
-
Edem
senior tag
És így?
Részlet a [L]http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/LogSchema/html/ls_creating_a_trace_session.asp[/L] oldalról:
To Analyze the Results
The Microsoft Speech Application SDK provides the following tools to parse and analyze the data in Trace log (.etl) files.
- MSSLogToText Log Analysis Tool
- MSSUsageReport Log Analysis Tool
- MSSLogWAVExtract Log Analysis Tool -
Edem
senior tag
Hali,
Találtam a Windows 2000-ben Trace-elési lehetőséget, de az eredményét (egy ETL kiterjesztésü file-t) nem tudom olvasni semmivel sem. Tud valaki segíteni?
Edem
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest