Keresés

Aktív témák

• szesa

senior tag

válasz netchan #6 üzenetére

Igy sikerult megusznom reinstall nelkul!
    Most amit tudtam kulon irq-ra tettem egyenlore nem volt fagyas thx!

• szesa

senior tag

Kivagtam minden kartyat a gepbol a vid+halokartya kivetelevel. Igy mar mas hibaval szal ell (vidkartya driver-re hivatkozva - de massal lesz a gond 3 kulonbozo verzioju drivert probaltam mindegyikkel szinten randomba elszall)

Lehet hogy a BF6 nem birja GF2ti-t :(

• szesa

senior tag

Udv!
    A support ms-en olvastam, hogyha a Bisoban (ACPI)manualisan be akarom allitani a slotokhoz rendelt megszakitasokat, akkor 'AGY"O Win2k telepitsem ujra a rendszert!!!

Ha ez igaz en lehidalok...
    A k**va winfos a gepemben levo 5 db kartyabol 4 hez ugyan azt az IRQ-t, szam szerint a 11-est rendelte hozza meg anno. Azota (kb 2 honapja) beszereztem 2 uj kartyat (egy vidkartya+egy pctv kartyat). Amiota ezek vannak rendszeresen kekhalalozik a windows (ki is irja hogy IRQ hivatkozasi hiba).
    A Biosban atallitottam a megszakitasokat, bootolasnal latni is a tablazatban hogy meik eszkoz meiket hasznalja. Win2kba azonban ennek semmi hatasa, mivel felulbiralja a Bios bealltiasait - viszont modositast nem enged!

Kiprobaltam sokmindent, uj procit, uj ramot, regi vidkartyat es bizony mindenhogy mukodik a rendszer kiveve ha a 2 uj kartya egyutt megy. (win98 alatt nem fagynak!) A driverekkel sincs gond ujak vannak fent (alaplap bios is uj maramennyire ez elmondhato egy BF6-rol).

Talalkozott -e mar vlaki ezzel a problemaval (win2k & irq modositasok).
    Barmi otleltet szivesen vennek, csak ne kelljen ujratelepiteni a rendszert mert abba beleoszulnek (maga az install nem veszes de ahany drivert s egyeb progit kene feltenni es egyesevel beallitagatni arra mar nem lenne turelmem :( )

Aktív témák