- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thotzoltan
tag
válasz
isti732712
üzenetére
Üdv! Nekifutottam,hátha telepíteni tudom a Dell Precision M6600 /Intel(R)Core(TM) I7-2760 QM 2,4 GHz RAM 8 GB NVIDIA Quadro 3000M Intel(R) HD Graphics 3000 /,de hiába engedélyeztem a TPM-et a BIOS-ban...kevés neki... a OS UEFI-ben van telepítve....

Koca felhasználó vagyok..
szóval nem sértődöm meg,ha szájbarágós a tanács.. 
Rufussal készítettem telepítőt,majd készítettem egy plusz partíciót, probléma esetére a Win11-nek.aztán nekiláttam,de ott el is akadt,hogy kiírta..az ön gépe nem megfelelő...pedig előtte a regisztriben elvégeztem a mókolást...
-
King Unique
titán
válasz
isti732712
üzenetére
Micsoda bulváros cím, cikk.

Teljesen evidens, hogy ha kijön idén a kész W11 ISO, akkor megoldható azzal (is) W10 alól az in-place upgrade és a W11 clean install is, ingyen beaktiválód a W11 a W10-nél már meglévő digitális licenccel, nem feltétlen kell 2022 Q1 vagy tovább várni, amíg W10-re a Windows Update magától felajánlja a W11 funkciófrissítést. Már látom előre, hogy itt is majd lehet magyarázni n+1 alkalommal olyan alap dolgokat a hogyan kell pendrive-ra telepítési adathordozót készíteni és W10, W11-et telepíteni téma mellett, mint a hogyan kell upgrade-elni újabb Windows-verzióra...
-
BiP
nagyúr
válasz
isti732712
üzenetére
"vagy esetleg benevezhetnek a bétatesztre, vállalva a korai változat hátrányait."
Ha novemberben meglesz az "RTM", akkor már nincsenek a korai változatnak hátrányai, ugyanazt a verziót kapják, mint a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval nem sértődöm meg,ha szájbarágós a tanács..