Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Igen, ez volt, itt mondtam N-et.
"akkor már a korábbi CPU-nál is be volt kapcsolva a fTPM"
- Valószínűleg bios default mert én nem nyúltam hozzá
Bitlocker nem aktív amúgy semelyik meghajtón.Őszintén, azért van IT-s beütésem de ez full újdonság volt nekem, ráadásul most gyors google után az első találati oldalon minden találat mindent IS leír, hogy mit csináljak cpu cserekor (nem mintha előtte ilyeneket olvasgattam volna
), de egy szó sincs sehol tpm-el való szórakozásról.A teljes aktuális windows ssd-t formázom és üresen akarom telepíteni a win11-et nyilván, de a többi diszket (mivel nincs bitlocker) remélem azért még látom majd utána valaha

Viszont, reset tpm-nél UEFI-ben két opció van nekem:
Erase fTPM NV for factory reset
[Enabled] When new CPU is installed, select this option to reset fTPM. If you areusing BitLocker or encryption-enabled system, your system cannot boot upwithout a recovery key.
[Disabled] Select this option to keep previous fTPM record and continue systemboot. fTPM will NOT be enabled with new CPU unless fTPM is reset(reinitialized). You can swap back to the old CPU to recover TPM relatedkeys and data
Mindkettő beállítással próbáltam már bootolni a telepítő pendriveot és mindkét esetben csúfos telepítésre való alkalmatlanság-üzenet lett az eredménye, ami után ki is lépett a win11 telepítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- iPad topik
- Peugeot, Citroën topik
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bitlocker nem aktív amúgy semelyik meghajtón.
), de egy szó sincs sehol tpm-el való szórakozásról.