Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selynelar
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Engem legutóbb csak a stabilitása érdekelt, ezért is vártam vele egy ideig. De nem vártam innen "Világot megváltó választ"
Így is úgy is feltelepítettem volna, de a kérdésem a mihez tartás végett specifikusabb volt, mint pl. hogy a processzorommal hogy működik az oprendszer és a játékok hogy futnak ezen a rendszeren.
Minden választ még egyszer köszönök!
Overall => Fel kell tenni, tesztelgetni és ha nem jön be akkor vissza lehet menni a 10-re amíg még támogatott vagy akár sem.
- Én ezt tettem év elején, akkor még nem jött be, viszont a laptopon rá voltam kényszerítve, mert azzal jött a gép. És most már az asztali gépen furcsa volt a 10. Így már azon is 11 hajtja az ipart
(Nem bántam meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így is úgy is feltelepítettem volna, de a kérdésem a mihez tartás végett specifikusabb volt, mint pl. hogy a processzorommal hogy működik az oprendszer és a játékok hogy futnak ezen a rendszeren.
- Én ezt tettem év elején, akkor még nem jött be, viszont a laptopon rá voltam kényszerítve, mert azzal jött a gép. És most már az asztali gépen furcsa volt a 10. Így már azon is 11 hajtja az ipart
(Nem bántam meg)