- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
Rájöttem most egy furcsaságra. Panaszkodtam már az előző buildnál is, hogy nálam emailnél nincs hang, hiába van beállítva mindenhol. Én mindig úgy használtam az email klienst, 8.1-en is, hogy csak az értesítési hang volt bekapcsolva, az értesítési központ nem rakta ki. Na így nincs hangja (legalábbis nálam). Most kipróbáltam, és úgy hogy berakja az értesítési központba is, úgy már egyből van hangja az emailnek.
Szerintem akinél nincs SMS értesítő hang, az nézze meg, hogy ott be van e állítva, hogy kipakolja értesítési sávba is. -
tomboy0013
veterán
Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy 520-on milyen az 572-es build?
-
rbertkrl
aktív tag
válasz lorinser #6041 üzenetére
Részvétem!! De örülök hogy sikerült megoldanod, én megijedtem hogy bekrepált az egész. Utána meg a migrációs képernyő akadt meg. De restart, hr és azóta pörög szépen. Nekem a sebessége majdhogynem a 8.1hez hasonlít. És csak jobb lesz úgy gondolom.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Glenda
addikt
Nocsak, mennyi optimista ember újabban
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
boncser
aktív tag
válasz tomboy0013 #6054 üzenetére
625-ön elég sz@r. Gondolom 520-on se jobb, sőt...
-
arm1n_
csendes tag
Hali, hova tűnt az Outlook naptárból a feladatok menü?
Gyakran használom, szóval eléggé szükségem lenne rá, kivették vagy csak én nem találom? -
Glenda
addikt
válasz Gusztáv #6060 üzenetére
Az asztalinal is ez volt, ha nem is ennyire szogletesen. Jott ket build egymas utan gyorsan, a harmadik a rtm volt. A nagy problema nem ez, hanem hogy az uj telefonokat gyartani kell es Windowst rakni rajuk. Es oda nem lehet previewt tenni.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Qwen
tag
válasz tomboy0013 #6054 üzenetére
Én kipróbáltam az 520-ason.
Az áruházba volt pár app amit csak sokadikra akart frissíteni,meg a zenelejátszás többször megakad 1-2 mp-re.
Appok indulásával nem volt gond,simán hozta 8.1 sebességét,inkább a bezárásával tökölt néhol.
Viszont 2× teljesen lefagyott.Semmire nem reagált csak akksi ki-be segített.
Ja,és nagyon gyorsan merült.
Nekem ezek ellenére tetszett.Próbáltam az 549-es verzióját is és ahhoz képest sokat javult. -
gretzky77
veterán
A mai napon én is az utolsó builddel használtam a 930-at,komoly hibába nem futottam ami nem megy nálam az szintén a mozgásadatok illetve az érintés menü így duplakoppos ébresztés nincs! Amúgy hogy láttam már a 10-est én is kicsit "porosnak" érzem a 8.1-et,valahogy jobban tetszik a 10,jelenleg ez a build marad mert egész jó az akksira kiváncsi leszek ,mert így első nap kicsit harmatosnak érzem de hátha pár töltés múlva jobban beáll!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
busman
veterán
Az új buildben Edge már menti a jelszavakat? Mert baromi idegesítő napjában többször is beírni.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Levwi
aktív tag
Végre ma rájöttem miért merül olyan gyorsan a 920-am. Ma nem kicsiny varosomba voltam hanem a szomszédos még kisebb városban ahol van 4g hálózat 10549.4-es build eddig reggel 7 órától ilyenkorra már visított a töltőért most meg 50%-on van még. Szóval ezen még dolgozhatnak, hogy 3g-n ne szivja annyira az akkut, de ma felkerül majd a legfrissebb build es meglátom mit produkál.
Huawei P20 Pro Black
-
busman
veterán
Edge-re valaki?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
gretzky77
veterán
Szia én ha beírom a felhsználónevet itt a hardveraprón pl,akkor a végén nyomok egy entert és kitölti a jelszómezőt!
savoo nekem eddig akárhány buildet tettem fel vagy vissza a 8.1-et alapon mindig ki volt kapcsolva!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
MrCsiT
addikt
válasz hroberto #6069 üzenetére
..meg az a gond, hogy ha vodás telód van, akkor 2 igen nagy flotta számára nem elérhető a Voda részéről a 4G, és akkor, valóban az a helyzet áll elő, hogy csak keresi, csak keresi.. és ez energiába kerül.
(azt a részt meg hagyjuk, hogy nem létezik olyan 4G csomag, ami megfizethető is lenne és ne fogyna el akár órák alatt az egész havi keret vele.. van még mit gyúrni erre a szolgáltatóknak, úgy érzem, a sok-sok parasztvakítás reklámot meg csak tologassák tudják hová..)[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Clemi
veterán
Nemrég kezdtem el belakni a 10572 buildot. Valóban lényegesen gyorsabb, már a bootolás is, viszont ez az első build, ami nem szinkronizálja le az sms-eket, ráadásul az MS fiók szinkronizálása beragadt és vagy fél órája szinkronizál, de hiába indítom újra a telefont, visszalép ugyanoda és szinkronizál.
A többiről majd holnap, de nem mind arany ami fénylik. Például eddig a fényképek élőcsempére ki lehetett választani, hogy a kedvenc képeket jelenítse meg, de most még a kedvencek közé vétel szív ikonja is eltűnt a képeknél. De itt van az a baromság is, hogy a képeket eredeti méretben, vagy max teljes képernyőn jeleníti meg. Elég szarul néznek ki a kijelző közepén a front kamerával készül képek, de a szerkesztett képek is, amik FHD-nál kisebb méretűek lesznek. -
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
L1520 536-os build volt rajta, 8.1 fel leírás szerint, leszedte az új frissítést és bootloopos lesz a teló. sd,sim kivéve, ugyanaz. 8.1 simán visszamegy. alapból angol nyelvre van állítva. mi a lószar csinálja ezt?
-
chipesz
őstag
Srácok, ti tudtok szövegjavaslatokat letölteni?
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
chipesz
őstag
válasz tomboy0013 #6085 üzenetére
Eddig nekem is volt. Igen külföldi, most cseréltem le a 625-öt 640 XL LTE Dual SIM-re.
Angol szövegjavaslatot sem lehet letölteni. Van valami ötleted, csak mert kérdezted, hogy külföldi-e.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Clemi
veterán
Megtörtént a kábeles visszaállítás 8.1-re. Amit furcsálltam, nem kért biztonsági kódot, mikor bejelentkeztem a Microsoft fiókkal, ellenben a szinkronizálás most is beragadt. Most épp megy a 8.1-en a HR.
Szerintetek mi okozza ezt a hibát? -
Ice_Man22
senior tag
Most melyik a legujabb build?
-
tomboy0013
veterán
válasz chipesz #6086 üzenetére
Szerintem egy magyar régiós 8.1-et kellene a telefonra húzni és akkor alapból tartalmazná a frissítés. Valamilyen Nokiás szoftverrel meg lehet oldani, de még nem csináltam ilyet. Nézz utána hátha bejön a dolog. Nekem mindkét telefonom T-s magyar és egyiken sem volt ilyen gond még egyik build-del sem.
(#6088) Ice_Man22: 10572. De Google akarom mondani Bing a barátod
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Gusztáv
addikt
8.1 a biztonsági visszaállítás 21%-nál kéri a fiók megerősítését. Múlt héten én is jártam úgy egy 830-al, hogy 26%-nál megakadt, és csak másodikravolt hajlandó végigfutni.
Nálam sem hajlandó a UK szövegjavaslatokat leszedni, de USA és magyar HR után is egyből van, gondolom mert magyar piacra szánt készülék.[ Szerkesztve ]
Laci
-
MrCsiT
addikt
..akkor végül is, ahogy látom, ez a 10572 több gondot okoz, mint előnyt?
..bár, aki jót írt róla, az gyorsulásról és jobb akkuidőről számolt be.
Szerintem, én a mostani 10549-el megvárom a következő buildet, ami állítólag 8.1 visszaállás nélkül is települ majd. Hátha akkor az "ez-az nem települ vissza, vagy csak lassan"-problémát megúszom..A fő problémám még mindig ugyanaz: nem képes a rendszer a telepített alkalmazások adatairól teljes mentést készíteni (nem érdekel, a fejlesztő mit közölt az MS-el, nekem mentésre van szükségem, nem kifogásokra) ..így egy-egy HR után pár játékomban a mentett játékállások sajnos elvesznek, kezdhetem elölről.. lassan megtanulom betűről.betűre a Townsmen tutorial-t?!
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
chipesz
őstag
válasz tomboy0013 #6089 üzenetére
Megoldódott, feltettem a Windows Insider-t, Fast ringre állítottam, s most már feltelepítette a nyelveket.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Endii
tag
Üdv!
Vissza szeretném állítani a telefonom a Recovery Tool-lal, de mindig hibára fut. Azt írja, hogy: "a kiszolgáló megsértette a protokollt". :\ MI lehet a probléma?
-
Clemi
veterán
válasz Plazmacucci #6090 üzenetére
Ez a ne szinkronizálj nem az én választásom egyik rendszeren sem Egyszerűen ha megnyitom a névjegyzéket, magától elkezdi a szinkronizálást. Ha belépek a fiókok menübe, ott is csak annyit látni, hogy a Microsoft fiók szinkronizál és szürke a fiók neve. Magyarán elkezd futni a háttérben és lelőni se lehet. Az éjjel a W10M 10572 build alatt vettem észre, hogy nem akarja befejezni, vagyis mikor felment elkezdte én meg lefeküdtem és hajnalban csak azt vettem észre, hogy tűz forró a telefon és már alig van benne szufla és rendületlenül szinkronizál.
Na ekkor toltam neki kábelen egy 8.1-et de azon is folytatta. Kapott egy HR-t de semmi változás. Csináltam megint egy kábeles újratelepítést, de folytatta tovább rendületlenül. Na ekkor hagytam magára a telefont, és most mire hazaértem, befejezte. Most megy fel rá épp a 10572 megint. Ha ismét belekezd a frissítésbe és nem hagyja abba emberi időn belül, akkor következik a FW csere. -
félisten
-
HaZse
őstag
Egy bosszantó dolgot vettem észre én az Edge böngészőben.
Mégpedig, hogy ha mobilos oldalra megyek. (pl.: m.jofogas.hu), akkor ott nem tudok a tartalman nagyítani, míg 8.1 alatt ez az IE alatt tökéletesen működött.
A másik, hogy az Edge nagyon szívja az akkut lefelé.
Verzió: 10549.4)
Megpróbálom visszatenni a 8.1-et, majd onnan az inszderrel a legújjabbat. Remélem, hogy SMS-eket vissza tudom tenni.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Boonen007
őstag
Vajon hány nap az a pár nap amit írt Gabe? Annyira nem lehet jó build, ha mégsem tudják kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest