- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unlimited
aktív tag
.
-
galmat
aktív tag
google beállítása címsori keresőmotornak:
1) Edge-ben nyisd meg a google oldalát (a https-et).
2) ... gombra menj jobb alul -> Beállítások -> Speciális beállítások megnyitása
3) Címsorból indított keresés ezzel:
Itt katt a Módosításra
4) itt a listában megjelenik a Google keresés is. Válaszd ki, majd menj a Beállítás alapértelmezett gombra.A lényeg, csak akkor tudod beállítani, ha a google https oldala (vagy más kereső oldala meg van nyitva) az Edge-ben.
A másik dolog, hogy gépelés közben a javaslatok az marad Bing, de ha beírsz valamit, és rákeresel, akkor az google lesz. Ezeket a javaslatokat fenti Speciális beállításokban lehet kikapcsolni -> Keresési és webhelyjavaslatok megjelenitése gépelés közben. Sajna itt a binget nem lehet google-re cserélni.[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
az edge még mindig csinálja, hogy ha elkezdek gépelni egy url-t pl itcafe.hu, és nem a főoldalra egészíti, ki hanem egy aloldalra a címet. pl ha annyi van beírva hogy itca, akkor nem azt ajánlja fel higy itcafe.hu, hanem hogy itcafe.hu/valami
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
btudos
nagyúr
A verziószámok közötti ugrálással nem tud szépen mit kezdeni a backup, de ez nem egyedi, az Apple ezt úgy oldotta meg, hogy régebbi rendszerre vissza sem tudod állítani a backup-ot. Nyilván annak is megvan az oka, itt sem megy ez zökkenőmentesen.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
galmat
aktív tag
Na, így jópár napi használat és HR utáni tapasztalataim:
- melegedés és aksi merülés javult, közelítünk a 8.1-hez, és nincs az már messze-
- stabilitás még nincs rendben, minden nap minimum 1x lefagy, különböző szituációkban, azaz nem 1 apphoz kötött
- mozgásadatok és glance beállítások nem működnek az Extrákban. Mozgásadatok nem frissül
- Verziószám és frissítés dátuma NAGYON hiányzik az Áruházban
- fura, túlérzékeny. ugráló görgetés javítandó
- Edge-ben adatforgalom takarékos módokat kérem vissza az IE-ből!
- OneDrive képfeltöltés teljesen kiszámíthatatlan, előfordult, hogy feltöltött képeket, de általában nem. Talán akkor nyomja fel, ha OneDrive appot megnyitom, enélkül nem megy.
- Kamera app hiába frissül, a kép vibrál (mintha az olvashatóság napfényben módot ki-be kapcsolgatnám)
- Számológép app nem tud elfordulni -
HaZse
őstag
Köszi. De akkor az miért van, hogy az előzőleg készített backup-okat sem látom a webes felületen.
Amúgy az SMS-eket a mentésből hol találom? (Részletesen, mert a webes outlook oldalon nem találtam)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Giovan!
addikt
Tegnap felraktam én is az 572-es buildet a 640-re, és azt kell mondanom kellemesen csalódtam. HR-t nem csináltam, de így is meglepően jól muzsikál.
Teljesítményben majdnem a 8.1 szintjét hozza, egyedül a 3rd party programok megnyitása érződik lassabbnak. SMS, email, hívás értesítés működik nálam, az Edge pedig mindenben veri az IE-t.
Üzemidő tekintetében mintha kicsit gyorsabban merülne a 8.1-nél, de mint említettem HR-t nem látott az új build. Látszik hogy nagyon sokat léptek előre az MS mérnökei, viszont a kör alakú profilképek még mindig förtelmesek, azokkal jó lenne kezdeni valamit.Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Qwen
tag
Belépve az onedrive-be jobb oldalt fent a fogaskerék ikon,aztán a beállítások és bal oldalt lesz a "Device backups". Itt vannak a b.mentések.
A telon (572-es build) belépsz az üzenetekbe aztán alul a 3 pöttyre "..." és beállítások.
Ott lesz felül hogy "Üzenetek szinkronizálása ......" azt bekapcsolod és alatta kiválasztod hogy
"időkorlát nélkül". Ezután visszalépsz egyet és lassan be kell hogy töltse az sms-eket.
Nekem betöltött pár sms-t,van benne 2004-es is de az ide is benne van amiről készítettem b.mentést.Úgy hogy elvileg működik ha van mentésed.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Giovan! #6171 üzenetére
Szerintem királyul néznek ki a kör profilképet. A Kapcsolatok csempe is tetszik, sőt személyeket is raktam ki a kezdőre, az a csempe is jól fest. Kör és négyzet jól néznek ki együtt. Már ugye a 8.1-ben is tettem érhető volt a kör és a négyzet keveréke igaz nem profilképeknél.
-
Levwi
aktív tag
Én nem csináltam hr-t, mivel előzőleg azzal szívtam meg. Hr után csak a rádió meg a tarterulet volt a telefonon mint alkalmazás, ja es a glance se működött, se az equalizer, ez volt az első hr másodiknál annyira legyalult mindent, hogy csak két alkalmazásom maradt újratelepítettem es nem nyomtam hr-t igy most minden működik gond nélkül, glance is van equalizer is és minden ott van az egyeb beállításokban aki eddig is es minden működik is. Szóval tapasztalat, hogy nem szabad a 10572-nél hr-t nyomni.
Huawei P20 Pro Black
-
HaZse
őstag
Nekem is ezt csinálta. Án ezt úgy kerültem ki, hogy kivettem a SIM kártyát és a nyelvet angolra (UK), a régiót is angolra (UK) tettem. (Persze előtte egy billentyűkömbinációs módon hajtottam végre a HR-t).
Ott beállítottam mindent (Bejhelentkeztem, visszaállítást visszatöltőtte), majd minden lefrissített. Majd a nyelvet és a régiót Magyarra tettem. Eddig minden jó, de az SMS-eket most próbálom visszaszerezni a felhőből.
A fogyasztás tegnap jó volt, de éjszaka valamiért 60%-ot merült. Gondolom, hogy nálam akadt be egy alkalmazás, am szívta az akkut.
De napi használatban (tegnap és ma) rendesen működött a Lumia 930-asomon.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
Hát ez az. Nincs ott a többi biztonsági mentésem. És ez aggasz engem.
Remélem, hogy az Insider a telefonon nem sz***a össze az egész mentésemet, mert akkor nagyon pipa leszek.
Helyhiány miatt nem lehet hoba, mert 140GB-om van, amiből 111GB szabad.
-
kliszi
senior tag
Most készülök venni ismét egy 1320-as telefont és az lenne a kérdésem hogy Windows Insider programot feltelepítem utánna tudom frissiteni win10-re ? Régebben olvastam hogy csak októberig lehetet . Müködik még igy a frissités ha ujonnan használom?
-
Clemi
veterán
A fogyasztás tegnap jó volt, de éjszaka valamiért 60%-ot merült. Gondolom, hogy nálam akadt be egy alkalmazás, am szívta az akkut.
Nézd meg légyszi a takarékos üzemmód menüben, hogy melyik alkalmazás tekerte a rendszer a háttérben. Nálam a szinkronizálás akadt be 3x egymás után a 10572-nél, hogy már nem merem feltenni. Az akkumulátor használatnál egyébként a Microsoft üzenetek-nél jelezte a brutális háttér fogyasztást, de a telefonon a névjegyzék megnyitásánál is futott felül a szinkronizálás szöveg és a pöttyök, és a fiókoknál a Microsoft fiók is szürke volt szinkronizálás szöveggel, több órán keresztül.
-
busman
veterán
Nekem rohadt bugos volt. Wifit folyamatosan eldobálta,kamera alig indult el.Képeket nem mentette el.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
HaZse
őstag
A 3 legjobban fogyasztó alkalmazások:
1.: Posta és Naptár 19.9%
2.: Microsoft People 18.2%
3.: Microsoft Üzenetek 12.0%És érdekes módon tegnap a legtöbbet a telefon hívás részét használtam. Se üzenet. E-mail meg néhányszor néztem meg.
-
tomboy0013
veterán
Nekem is eldobálta a Wifi-t aztán kipróbáltam mivan ha kitörlöm a hálózati beállítást majd újra beírom a jelszót. Működött, azóta nem dobta el egyszer sem. Kamera pöccre indul, fényképezés is tökéletes. Ha kamerázom és vissza akarom nézni az viszont legyilkolja a fénykép alkalmazást is illetve a TV&Videó alkalmazást is amin csak az újraindítás segít. Illetve a videó első 2 másodperce eléggé akadozik.
2 bajom van az 572-es build-del: 1 a videózás (szerencsére nem igazán használom), a másik pedig, hogy még mindig nem lehet manuálisan képeket feltölteni OneDrive-ra. 166-os build óta nem képesek javítani, folyton szórom a visszajelzéseket róla pedig...
Az üzemidő kezd jó lenni bár a 8.1-es szinthez még van mit optimalizálni. Számomra erősebb használattal épphogy kihúz 1 napot, 8.1-gyel simán elment 1,5- 2 napig. De ezzel együtt bírok élni, van áram mindenhol tudom tölteniSzerk.: Annyit korrigálok, hogy most teszteltem a videózást és most tökéletesen ment a visszajátszás és nem is akadozott. Mondjuk az első ilyen akadozós videót akkor csináltam mikor frissen feltettem az 572-őt, lehet még ment valami a háttérben ami megzavarhatta, valami frissítés vagy szinkronizáció vagy bármi. Na mindegy úgy fest akkor csak 1 dolog van ami zavar, a OneDrive feltöltés, illetve annak a hiánya
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz tomboy0013 #6187 üzenetére
Nekem a videózásnál amikor rögzítem akkor akadozik, viszont visszajátszásnál nem. Érdekes..
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!A Facebook alkalmazás ugyan olyan rossz rajta mint a 8.1-en???
"A remény hal meg utoljára"
-
Levwi
aktív tag
válasz kutitomi73 #6190 üzenetére
mivel ugyanaz még, így igen, van már egy beta app ami jónak ígérkezik majd, de mivel még béta vannak vele gondok.
Huawei P20 Pro Black
-
tomboy0013
veterán
válasz kutitomi73 #6190 üzenetére
Ha a Facebook Beta 10-esre gondolsz akkor még rosszabb egyelőre. A sima Facebook ugyanaz mint 8.1-en.
-
chipesz
őstag
válasz tomboy0013 #6193 üzenetére
Szerintem sokkal jobb a Beta, gyorsabb is, jobban is néz ki. Meg vannak interaktív értesítések is.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
tomboy0013
veterán
válasz chipesz #6194 üzenetére
És ennyivel le is lehet zárni a jóságot. Egy értesítést sem tudok megnézni ami mondjuk hozzászólás. Folyton kapcsolati hibát ír. Mindkét Lumiamon rossz. Sokszor ha rámegyek egy értesítésre az értesítésben szereplő illető adatlapjára lép be érthetetlen okból. Egyébként ugyanaz az egész program mint a sima Facebook csak új külsőt kapott és szebbek az animációk, plusz néha van interaktív értesítés. Bár azt sem értem mikor van és mikor nincs, mert 10-ből 2-szer azonnal tudok posztokhoz szólni a maradék esetben csak sima értesítés jön ugyan arról a posztról. Gyenge béta még.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz tomboy0013 #6196 üzenetére
Ez az első verzió, lesz ez még jobb. Én a messengert várom már nagyon.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
chipesz
őstag
válasz gyurkikrisz #6197 üzenetére
Na azt én is. Mert a jelenlegi elég trágya. Főleg 10-en.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
saiyajin
senior tag
Az uj Outlook alkalmazasrol mit kell tudni, van erdemi fejlodes a 10-es rendszeren? Ami leginkabb erdekelne, hogy az outlookos aliasok kozott lehet-e mar valtani, es mappakat lehet-e csinalni.?
[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest