- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz tomboy0013 #5036 üzenetére
itt van egy lista a működő appokról, de én az xda-s közösséget várom, hogy felhefteljék a google szolgáltatásokat és az app problémám meg is oldódna
Huawei P20 Pro Black
-
Levwi
aktív tag
válasz tomboy0013 #5056 üzenetére
gmaps patcher-t szedd le igaz én eddig csak az es file explorert sikerült rábírnom hogy menjen, de a többit a listából még nem néztem.
Huawei P20 Pro Black
-
félisten
-
tomboy0013
veterán
pkg: /data/local/tmp/com.microsoft.skydrive-3.3_\(July_Beta_3\)-1460033002-minAPI14.apk
Failure [INSTALL_FAILED_INVALID_URI]Nekem most folyton ezt írja a parancssor, google-ben sem találok rá megoldást. Valami verziószámot is írhatnának mi működik, mert szinte minden héten van egy verzió egy csomó programból és egyiket sem tudom működésre bírni.
-
csizi90
aktív tag
-
csizi90
aktív tag
válasz Plazmacucci #5058 üzenetére
Ne éld bele magad. Ahogy nézem van additional download data és az obb file-t nem tudja letölteni play services nélkül...
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
bepken
veterán
ez a project astoria dolog lesz később más modellekre is? konkrétan az 535 érdekelne ugye
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
félisten
-
Воланд
titán
remelhetoleg lesz annyi eszuk, hogy a kiskapukat lezarjak es csak a fejlesztoknek marad meg a project astoria.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Pikkolo^^
addikt
Napi használatra alkalmas már?
-
Воланд
titán
válasz #42308056 #5068 üzenetére
eddig ok, de amit itt egyesek csinalnak, hogy az apk-t felmasoljak a telefonjukra, az nem a project astoria. a project astoria az az, hogy van egy ellenorzes, oda fel kell tolteni az apk-t, az kiirja, hogy min kell valtoztatni a programban, hogy felkeruljon a store-ba. ezt a fejleszto megcsinalja (jobb esetben meg csinal live tile-t, meg toast notification-t, meg jobb esetben elfelejti ezt a baromsagot es megirja nullarol az alkalmazast), feltolti a store-ba es mindenki orul. ez az xda-s modszer tovabbra is csak egy kiskapu. bar mar irtam korabban, hogy lehet, hogy igy akarja megoldani az ms a warezt wp-n.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Clemi
veterán
930 + W10M tulajokat kérdezem, hogy elnémul-e a telefon ha felkerül rá a Viber? Nálam telepítve volt, de nem volt élesítve, mert nem használom. Most elindítottam, élesítettem a kapott kóddal, de már a kapott kód sms-nél néma volt a telefon.
Leszedtem, de csak restart után lettek rendszer hangok ismét. -
Gusztáv
addikt
Másnál sem jeleníti meg az Outlook az emailekben lévő képeket, vagy csak engem szívat a drágaság ?
[ Szerkesztve ]
Laci
-
klz80
tag
Nálam nem némult el, viszont apk-t nem tudok az istennek se telepíteni. És az iszonyúan idegesít, ha nem tudok egy problémát megoldani XDA-s módszert már megnéztem új apktowin10M van fenn, meg a regit is felraktam kicserélve a windowsbridge fájlokkal, hogy menjen a 536 alatt, és amikor párosítanám, akkor a telefon szerint párosítva, de a program szerint error-code 14, mintha nem lenne a támogatott eszközök listáján a 930-am... Valakinek van ötlete?
Amúgy sebességben teljesen használható a W10 szerintem, nyomogattam most elég sokat, nekem nem is melegedett. -
tatararpad
őstag
Arról van egy lista valahol pontosan melyik telefonok támogatják majd a HCE-t?
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #5075 üzenetére
lista? jo vicc. a ket uj csucs lumia biztos.
-
tomboy0013
veterán
válasz tatararpad #5075 üzenetére
Mi az a HCE?
-
zsoltzsolt
addikt
-
tatararpad
őstag
Még valahol túrva olvastam hogy vannak jelenlegi modellek is amikben a modul alkalmas rá, de csak példának hoztak egy-kettőt, nem teljeset.
(#5077) tomboy0013: [link] két dolog érdekelt a WP10-ből, ez meg az OTG, reméltem hogy legalább az egyik meglesz.
(#5080) woland_y2k: Azért thx.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #5079 üzenetére
sajnos hiaba alkalmasak ra, ha a gyarto nem fog vele foglalkozni. es teljesen mindegy, hogy a gyarto jelen esetben az ms. a regi keszulekek kapnak egy "alap" w10-et, de uj funkciok nem igazan fognak jonni. pl a ledes ertesites eseteben is ketlem, hogy aktivalnak a ledet a mostani keszulekekben.
-
no1r
őstag
na ez az amit kissé undorítónak tartok...
azt még megérteném, hogy a régebbi közép-alsó kategóriás cuccokban nem aktiválják, de az, hogy hardverre hivatkozva olyan régebbi "csúcs" készülékek nem kapnak meg funkciókat (még butítva sem) amikről tudjuk, hogy képesek lennének rá és indokolt is lehetne hogy tudják...
még ezt is benyelném, ha lenne az új kínálatból választék. de két készülék nem az.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
moleculez
veterán
Azzal, hogy az XDA-sok megoldották az APK telepítést mire ideért már elvárás lett a W10-től az APK futtatás...
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
busman
veterán
Sziasztok! Két kérdés: Win gomb nyomva tartásakor fejeződik a képernyő. Ez mire jó? Második:Lumia 930 két képet csinál egyszerre,nincs valami lehetősség rá hogy a nagyobbik méretű képet tudjam egyből megnézni. Index kép csak 5mpx ...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Levwi
aktív tag
válasz aprokaroka87 #5089 üzenetére
Biztos hogy benne lesz a végleges verzióban csak nem biztos hogy ebben a formában. A könnyű sportolás érdekében muszáj megmaradnia az android rendszernek a telefonon. Mondjuk ezzel tényleg könnyű dolga van a fejlesztőknek, mert csak annyit kell tenniük, hogy a google helyett az Outlook-ot használja az alkalmazás, és át is van portolva feltolja a store-ba és kész. És gondolom az ios alkalmazásoknál is valami ilyet akarnak majd.
Huawei P20 Pro Black
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok!Lumia 435 om van, dual sim es es nalam nem mukodik a hard reset.Ujra inditom, es megvan a felkialto jel is, de ha megnyomom a volume + gombot egybol ujra indul, nem engedi a tobbi gombot is meg nyomni, ez miert van?
-
busman
veterán
Köszönöm,a válaszokat!
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
consono
nagyúr
Dehogy nincs Kukkants csak be az aow mappába, ismerős lesz amit ott látsz Az, hogy nem natívan fut, nem teszi nem létezővé...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
moleculez
veterán
-
junior11
veterán
Microsoft needs to kill the Windows 10 Mobile Insider Preview program [link]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest