- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottalino
tag
válasz tomboy0013 #11600 üzenetére
Mint, ahogy te sem fogtad még a kezedbe, de úgy véded, mintha az életed függne tőle.
-
galmat
aktív tag
Már tesztet is publikáltak róla angolul. Ez gyors volt, és nem is az a kamu review, ahol csak a funkciókat foglalják kerek mondatokba.
Amit itt még nem említettünk, a 640-nel ellentétben, a 650 kamerája csak 720p videókat képes rögzíteni. (Ennek ellenére a minősége a vidinek nem tűnik rosszabbnak, mint az 1080p-s 640 videói.)[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz Ricardo #11606 üzenetére
Megnyitod a képet új ablakban, majd a kép linkjének végéről kitörlöd a "_w900" utótagot,és megjelenik a teljes kép.
pl.: "WP_20160209_18_53_10_Pro_w900.jpg" --> "WP_20160209_18_53_10_Pro.jpg"
[link]
[link]A képek amúgy pocsék, zajosak. A 640 kamerája jobb talán,bár a W10M sokat ront a minőségen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
starr
őstag
válasz Plazmacucci #11608 üzenetére
Szerintem olyan lesz, mint a 640. Lassan megjelennek majd a videók a 640 vs. 650 témában.
Nekem a gyengém az appok megnyitásának sebessége. Ha nem indul el 1/2 mp-en belül valami, akkor az xar. Az 520-al is ez volt az egyetlen bajom. -
duo
addikt
nálam elég jól megy a w10m, .107 640-en, bár érzek lomhaságot. nem akad csak lomhább. 71->107 nem volt HR.
melyik az a 3rd party zenelejátszó ami kezel mappát és rendesen lépteti a számot? (core playert vettem meg anno de most nem akarja az igazságot.)Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
starr
őstag
Kirakták a hivatalos specifikációt is:
[Lumia 650 DS]
[Lumia 650] -
félisten
-
spider80
őstag
plusz van hosszabb teszt is.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #11612 üzenetére
Valameddig biztosan, ha képesek ilyen szutyerák A7-es magokkal bombázni a középkategóriát.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
-
ToniSoprano
addikt
válasz spider80 #11613 üzenetére
Elléggé akadozó, sokszor nem azonnal érzékelő, lassú a telefon a tesztben, gyenge proci + gyenge akku + kamera sem carl zeiss. A csávónak a tesztben jó sokat fizethettek.
Gondolom az amoled kijelző dobta meg a költségeket, pedig szerintem az IPS-ekkel sem volt semmi baj ebben a kategóriában, sőt van aki nem rajong az amoledért, mint pl. én.
Akkor inkább 550 LTE. 33 rugóért sokkal jobban megéri: [link] Ennyiért még a gyengusz processzort és a Beta rendszert is meg lehet bocsátani valamennyire.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz ToniSoprano #11621 üzenetére
Pl. nézzétek videóban amikor 4:04-nél elhúzza az ujját jobbról balra és csak kb fél mp múlva vált a képernyő: [link] Vicc az egész telefon szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
afk22
tag
válasz ToniSoprano #11622 üzenetére
Az app lista mindig is kesleltetve jon be. 8.1 alatt is. Valoszinuleg nagyobb kuszobot raktak arra, hogy merre is akarod huzni az ujjad. Elsodleges huzas a fol-le, masodlagos a balra elhuzas.
Ettol meg nekem is neha kicsit lassan reagalosnak tunik a telefon, kerdes, hogy idovel javul-e. Egyaltalan hanyas win10 van rajta?
-
galmat
aktív tag
Angliából már lehet rendelni Lumia 650-et, kártyafüggetlenül, szállítással együtt ~67e Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Ryoo
senior tag
válasz correctman #11629 üzenetére
Jó lenne már a bing is, de azt se tudom már visszaállítani.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz gyurkikrisz #11632 üzenetére
Én csak azt nem értem miért az USA kisker árral kalkulálnak? Sztem 60 körül fogják adni.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
Steelers
senior tag
Csak nálam halt meg az emailek automatikus szinkronizálása? Bár mit csinálok vele, csak ha manuálisan rányomok akkor frissíti le. Esetleg van rá valami megoldás?
-
honeker
őstag
válasz FіkuszKukіsz #11634 üzenetére
ha Bakony önindítót ki visznek spanyolba és onnan rendeled 3x annyiba kerül mint itthon ha lehetne kapni
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
chipesz
őstag
Azt nem értem hogy a 650 hogy lehet AMOLED+GLANCE képes. Nem úgy volt, hogy AMOLED-del ezentúl nem jönnek Glance-es mobilok, mert hogy túl drága lenne/nem sikerült megegyezni a gyártóval? (Ugyebár a 730/735/930-ban sincs Glance.)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
félisten
-
chipesz
őstag
válasz Plazmacucci #11638 üzenetére
Pedig mindenki ezt szajkózta a különböző topikokban.
Ja, meg itt is ilyesmiről írtak anno.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
ZavaBalazs
őstag
válasz chipesz #11637 üzenetére
ne zavarjon, hogy a 950-ek is amoledesek
a 930-nál azt hiszem azért volt problémás, mert épp nem volt a piacon alkalmas, memóriával ellátott kijelző, ha meg külön gyártatnak hozzá, az megdobta volna az árát.[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
félisten
-
Gusztáv
addikt
válasz Tottalino #11561 üzenetére
A Garage lényege, hogy az MS alkalmazottak a szabadidejükben azt csinálnak ott, amit akarnak, az MS csak eszközöket ad nekik. Azt meg te sem gondolod, hogy ugyanazok a programozók fejlesztik az iOS, Android és Win 10 alkalmazásokat . Egy másodperccel sem lesz később kész a Win 10 következő build-je, mert az iOS részleg egy új appot ad ki.
Az MS meg egy jó ideje szolgáltatásban utazik, a platform számukra másodlagos. És nyílván én is oda tolnám az erőforrásokat, ahol a felhasználók vannak. A Windows mobil részleg egyetlen szerencséje, hogy kellenek az UAP ökoszisztémába.Laci
-
monosgeri21
tag
Új rekord. Egy napot se volt fent a .107
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest